Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό (2010);
Γεια σας και απο μενα. Ειμαι γεννημενος 22/3/91 εχω περασει επιλογη και περιμενω να μου ερθει το χαρτι αλλα δεν ξερω ποτε. Πηρα στην στρατολογια και μου λενε ή μαιο ή αυγουστο ή νοεμβριο. Μου ηρθε να τον πω. Ελα ρε αληθεια; Παιδια μηπως ξερει κανεις απο που αλλου μπορω να το μαθω η καποιος να γνωριζει κατι; Ευχαριστω...
Περασε απο το ατ που εισαι δηλωμενος. Ριξε και μια ματια στο θεμα στρατολογια "πως μαθαινω που θα παρουσιαστω"
Ιιιιιιιι κ σ'εμένα Ειδικές Δυνάμεις γράφει στις 2 Φεβρουαρίου. Απο τη στρατολογία βέβαια μου είπαν στις 9 του μηνός, αλλά σημασία έχει το χαρτί τι γράφει... Καλή θητεία σε όλους!
Αστυνομικο τμημα
Υπαρχει περιπτωση να ξερουν απο τωρα στο ατ; Ρωατω επειδη ειναι λιγο νωρις ακομα αλλα πρεπει να μαθω το συντομοτερο δυνατο λογω δουλειας.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
Παιδια εσεις που 8α πατε ικικες διναμις το ειχατε δηλοσι ι σας πιραν αυτοι;
κανε μια προσπαθεια και αν σου πουνε νωρις ειναι ρωτα τους ποτε μπορω να ξαναπαρω στο περιπου;Lambros έγραψε:Υπαρχει περιπτωση να ξερουν απο τωρα στο ατ; Ρωατω επειδη ειναι λιγο νωρις ακομα αλλα πρεπει να μαθω το συντομοτερο δυνατο λογω δουλειας.
Εγω δεν είχα δηλώσει ειδικές δυνάμεις. Ως φαίνεται εκεί είχαν ελλείψεις, οπότε με χώσανε κ εμένα εκεί.
Αν δεν ειχες δηλωσει πανε στο θεμα ειδικες δυναμεις διαβασε πρωτα "γενικες πληροφοριες περι ειδικων δυναμεων γιατι υπαρχουν αυτα που ρωτας μεσα εκει και γενικοτερα ψαξε απο τα επιμερους για το τι θα κανεις για να μην πας εδAlek έγραψε:Εγω δεν είχα δηλώσει ειδικές δυνάμεις. Ως φαίνεται εκεί είχαν ελλείψεις, οπότε με χώσανε κ εμένα εκεί.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
Παιδια τωρα για να τελειωνουμε μην σας ζαλιζω του 92 τα παιδια 8α πανε το 2013 στρατο ετσι;
Προλαβαινω να κανω τα χαρτια μου να φυγω τωρα τον φεβρουαριο; Κανονικα πηγαινω μαιο η αυγουστο.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 60
Lambros έγραψε:Προλαβαινω να κανω τα χαρτια μου να φυγω τωρα τον φεβρουαριο; Κανονικα πηγαινω μαιο η αυγουστο.
άργησες πάρα πολύ
Καλησπερα παιδια. Θελω να μπω στρατο τον μαιο. Απο τη στρατολογια μου ειπαν οτι εχω περιθωριο μεχρι τελευταια μερα του γεναρη. Ξερει κανεις αν παιζει να μην με παρουν μαη σε περιπτωση που κοψω την αναβολη τωρα, κ να με παρουν αυγουστο; Ευχαριστω εκ των προτερων.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες