Κριτήρια μοριοδότησης Ειδικών Φρουρών (2010)
Ακριβως αυτο που λεει και ο Νικος σε καμια περιπτωση δεν αξιζει να παρουνε τα ιδια μορια με εμας που φαγαμε το παλουκι στις ειδικες δυναμεις, ουτε την ιδια εκπαιδευση περασαμε ουτε την ιδια ψυχολογικη πιεση ανεχτηκαμε, επομενως καλα κανω και το θεωρω μεγαλη αδικια Σταθη και να εισαι σιγουρος δεν ειμαι ο μονος. Οσο για το ο, τι αυξηθηκαν κατα 100 μορια περυσι οι ε. Δ. Ηταν πολυ σωστο και κανονικα θα επρεπε να περναμε ακομα περισσοτερα οπως π. Χ. Στην Αμερικη που οσοι εχουν υπηρετησει ε. Δ. Τους περνουνε απευθειας στην αστυνομια. Αν ειναι δυνατο 500 μορια τα φλορια της προεδρικης φρουρας. Στην τελικη αν ειναι να μοριοδοτηθουν δεν διαφωνω αλλα οχι να παρουνε και 500,200 και πολυ τους πεφτουνε κατα την γνωμη μου.(Δημητρη 2510 εχω στην Α.)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 15
Σταθη τωρα μιλας απο θεση ισχυος και εκ του ασφαλους. Ας ηταν και ετσι και το 2010 και τοτε τα λεγαμε. Εγω δεν ειμαι απο ειδικες αλλα ειναι αδικο για τα παιδια που πηγαν.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 15
Και στο φιναλε αν ειναι να παρουν μορια η προεδρικη φρουρα, να τα παρω κι εγω που ειχα παει απλος στρατιωτης.
Ναι φιλος απο οταν μπηκες ολα σωστα και αγια σου φαινονται! Α ρε ελλαδαρα με τους βολεψακιδες... Κ μου βαζεις τους τσολιαδες ιδιους με τους ειδικοδυναμητες. Ημουν στις τελευταιες σειρες εφεδρων που περνουσαν τι Σ. Υ. Κ φιλε μου, εχω 22 αλματα πανω μου, συν τις πορειες τον ανταρτη την 50αρα, παρμενιων και 2 χειμερινη διαβιωση στα λελε μου λογω φυλακων που υπηρετησα γιατι δεν ειχα βυσμα να τις σβησω. Αρα για να ειρωνευτεις εσυ αν τα αξιζω τα 500 δε νομιζω να σαι ο πλεον καταλληλος. Για τζιτζικα σε κοβω με μεγαλο απολυτηριο, κλασικα κομλπεξαρισμενο με τους ειδικοδυναμητες... Ντρεπομουν και μονο που σας εβλεπα με το μλπε μπερε και το εθνοσημο, το 60% τον πεζικαριων που γνωρισα ηταν Ι2 και πανω. Και σας παιρνουν και φρουρους. Η διαδικασια επρεπε να εχει δοκιμους και ειδικοδυναμειτες.(Εχουν χαλαρωσει τα πραγματα στις ειδικες δυναμεις αλλα σιγουρα θα χουν πολυ καλυτερη εκπαιδευση απο τους πεζικαριους)
*Αρμυ με συγχωρεις για το επιθετικο υφος αλλα πιστευω πως σε καποια σωματα του στρατου αξιζει λιγος σεβασμος και οχι ειρωνεια.
*Αρμυ με συγχωρεις για το επιθετικο υφος αλλα πιστευω πως σε καποια σωματα του στρατου αξιζει λιγος σεβασμος και οχι ειρωνεια.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 33
Φίλε μου λίγοι αξίζουνε τα μόρια των ειδικών δυνάμεων δυστηχώς.
Nikos Lok έγραψε:Ναι φιλος απο οταν μπηκες ολα σωστα και αγια σου φαινονται! Α ρε ελλαδαρα με τους βολεψακιδες... Κ μου βαζεις τους τσολιαδες ιδιους με τους ειδικοδυναμητες. Ημουν στις τελευταιες σειρες εφεδρων που περνουσαν τι Σ. Υ. Κ φιλε μου, εχω 22 αλματα πανω μου, συν τις πορειες τον ανταρτη την 50αρα, παρμενιων και 2 χειμερινη διαβιωση στα λελε μου λογω φυλακων που υπηρετησα γιατι δεν ειχα βυσμα να τις σβησω. Αρα για να ειρωνευτεις εσυ αν τα αξιζω τα 500 δε νομιζω να σαι ο πλεον καταλληλος. Για τζιτζικα σε κοβω με μεγαλο απολυτηριο, κλασικα κομλπεξαρισμενο με τους ειδικοδυναμητες... Ντρεπομουν και μονο που σας εβλεπα με το μλπε μπερε και το εθνοσημο, το 60% τον πεζικαριων που γνωρισα ηταν Ι2 και πανω. Και σας παιρνουν και φρουρους. Η διαδικασια επρεπε να εχει δοκιμους και ειδικοδυναμειτες.(Εχουν χαλαρωσει τα πραγματα στις ειδικες δυναμεις αλλα σιγουρα θα χουν πολυ καλυτερη εκπαιδευση απο τους πεζικαριους)
σε ολους αξιζει σεβασμος, εσυ που δειχνεις σεβασμο ρε φιλε; Μας δουλευεις; Ολοι κομαντα πια. Δε κανουν τον παπα τα ρασα, ουτε ο πρασινος μπερες τον ραμπο. Πολλα φουσκωμενα μυαλα κυκλοφορουν. Ολοι αρκουδες σκοτωνουν πια. Εσυ που σεβεσαι το εθνοσημο δηλαδη κραζεις τον υπολοιπο στρατο γιατι εχεις ενα πρασινο μπερε; Ξερω πολλους με πρασινο μπερε που ηταν για γελια... Και το υφακι τους παρολαυτα. Το κλασικο. Το παιζανε οσο δε παει
ας δωσουν οπου θελουν μορια ωρε. Εσενα και τον καθενα θα ρωτησουν; Αλλος ενας που θεωρει τον εαυτο του ως τον καταληλοτερο. Ολοι οι καταλληλοι εδω ειμαστε

Φιλε οταν εγω περνουσα διαβολοβδομαδα, εσυ δεν μπορουσες να τη δεις ουτε στον εφιαλτη σου. Κραζω το οτι ειστε λαμογια (οι περισσοτεροι) και για να τη βγαλετε λουφα γινεστε γιωταδες. Κραζω το γεγονος πως ναι φιλε, δεν αξιζει να φορανε ολοι το εθνοσημο οταν δεν το τιμουν. Εγω φιλε μου ξερεις τι κλαμα εριξα οταν πηρα τον πρασινο; Γιατι ματωσα για να τον παρω.
Ρωτα παλιες σειρες καταδρομεων να καταλαβεις τι ηταν ειδικες δυναμεις. Κ θυμαμαι χαρακτηριστικα, πηγαινοντας για ακτινογραφεια απολυσεως με μια σειρα μου, ακουσαμε καποιους "τιμημενους" και "περιφανους" πεζικαριους που υπηρετησαν την Ελλαδα μας να λενε, πιθανον λογω της πολυ δυσκολης θητειας και της υπερπροσπαθειας Τους να ανταπεξελθουν, ""Ρε μαλακα μολις απολυθω τα καψα ολα, μπερε στολη ολα" (που ολα οπως πιστευω να γνωριζεις φερουν εθνοσημο) και οι αλλοι γνεφαν καταφατικα και γελαγαν.
Εξαιρεση θα πεις, κανονας θα σου απαντησω. Αν δεν ημουν ακομα στρατιωτης θα τσακωνομουν μαζι τους (οχι γιατι ειμαι μαγκας και τρωω φιδια και σκοτωνω αρκουδες οπως περιπαιχτηκα λες και καποιοι μαχιμοι του ειδους σου), αλλα γιατι προσβαλουν την πατριδα μου και το σταυρο που τοσοι πεθαναν γιαυτον. Αρκεστηκαμε σε ενα "δε ντρεπεστε" και μολις ηδαν οτι ειμαστε "πρασινοι" (σε προλαβαινω, οχι επειδη μας φοβηθηκαν) ισως επειδη γνωριζαν την τρελα μας για την πατριδα απλα σοβαρευτηκαν και σταματησαν.
Γιατι οταν πηγα στρατο φιλος και επελεξα ολα αυτα το εκανα γιατι ενιωθα περηφανος σαν Ελληνας, οχι για μορια. Φετος με την κριση σκεφτηκα να κανω τα χαρτια μου και ναι, θεωρω τον ευαυτο μου καταληλλοτερο απο πολλους υποψηφιους και φυσικα απο ηδη υπαρχοντες αστυνομικους. Ξερω την εκπαιδευση μου και ξερω πως απο τοτε που απολυθηκα συνεχιζω σκοποβολη στον συλλογο πρακτικης σκοποβολης "αετος" καλλιθεας. Ξερω την ψυχραιμια μου σε καταστασεις πανικου αφου ημουν παρον σε 2 θερμα επισοδεια στη Σαμο με τους τουρκους και παιζαμε κρυφτοκηνυγητο με τα Zodiac.
Ναι φιλε με θεωρω καταλληλο και οχι υπεροπτη γιατι δεν εχω παψει να αθλουμαι ποτε και ταυτοχρονα λογω δουλειας θεωρω τον εαυτο μου κοινωνικο και ευγενικο με τους ανθρωπους, αρα δε θα τους το παιζω παπατζα νιτζα. Ξερω τι ακριβως κανουν οι ειδικοδυναμητες και ειναι πολυ πιο χαλαρα απο μας, ομως ειναι Σιγουρα φιλε πιο πολλα απο οσα Εκανεις ποτε στη ζωη σου και στη θητεια σου. Αν αυτοι που γνωρισες εσυ ηταν ειδικοδυναμητες γραφειων η "παραμεθωρειου" Αθηνας Η με μπαρμπα στη Κορωνη (κοινος βυσματα) δε σου φταιω εγω και τα υπολοιπα παλικαρια... Οταν εσυ ακουγες τραγουδακια με τα υπολοιπα τζιτζικια η Κλεγοσουν επειδη εχασες την εξοδο απο μπιφτεκι η ειχες εμπλοκη (υπηρεσια-κψμ-υπνος-κψμ-υπηρεσια
Στο πεζικο και στα λοιπα σωματα) η σπαζοσουν με τα υπολοιπα γιωτομπαλα επειδη απλα παιδιαριζαν, Αυτοι φιλε παλι Ηταν σε καποια νυχτερινη Ασκηση, βολη, η πορεια η οτιδηποτε και δεν ψωλ@ρμενιζ@ν αδερφε. Παντα φιλικα...
Ρωτα παλιες σειρες καταδρομεων να καταλαβεις τι ηταν ειδικες δυναμεις. Κ θυμαμαι χαρακτηριστικα, πηγαινοντας για ακτινογραφεια απολυσεως με μια σειρα μου, ακουσαμε καποιους "τιμημενους" και "περιφανους" πεζικαριους που υπηρετησαν την Ελλαδα μας να λενε, πιθανον λογω της πολυ δυσκολης θητειας και της υπερπροσπαθειας Τους να ανταπεξελθουν, ""Ρε μαλακα μολις απολυθω τα καψα ολα, μπερε στολη ολα" (που ολα οπως πιστευω να γνωριζεις φερουν εθνοσημο) και οι αλλοι γνεφαν καταφατικα και γελαγαν.
Εξαιρεση θα πεις, κανονας θα σου απαντησω. Αν δεν ημουν ακομα στρατιωτης θα τσακωνομουν μαζι τους (οχι γιατι ειμαι μαγκας και τρωω φιδια και σκοτωνω αρκουδες οπως περιπαιχτηκα λες και καποιοι μαχιμοι του ειδους σου), αλλα γιατι προσβαλουν την πατριδα μου και το σταυρο που τοσοι πεθαναν γιαυτον. Αρκεστηκαμε σε ενα "δε ντρεπεστε" και μολις ηδαν οτι ειμαστε "πρασινοι" (σε προλαβαινω, οχι επειδη μας φοβηθηκαν) ισως επειδη γνωριζαν την τρελα μας για την πατριδα απλα σοβαρευτηκαν και σταματησαν.
Γιατι οταν πηγα στρατο φιλος και επελεξα ολα αυτα το εκανα γιατι ενιωθα περηφανος σαν Ελληνας, οχι για μορια. Φετος με την κριση σκεφτηκα να κανω τα χαρτια μου και ναι, θεωρω τον ευαυτο μου καταληλλοτερο απο πολλους υποψηφιους και φυσικα απο ηδη υπαρχοντες αστυνομικους. Ξερω την εκπαιδευση μου και ξερω πως απο τοτε που απολυθηκα συνεχιζω σκοποβολη στον συλλογο πρακτικης σκοποβολης "αετος" καλλιθεας. Ξερω την ψυχραιμια μου σε καταστασεις πανικου αφου ημουν παρον σε 2 θερμα επισοδεια στη Σαμο με τους τουρκους και παιζαμε κρυφτοκηνυγητο με τα Zodiac.
Ναι φιλε με θεωρω καταλληλο και οχι υπεροπτη γιατι δεν εχω παψει να αθλουμαι ποτε και ταυτοχρονα λογω δουλειας θεωρω τον εαυτο μου κοινωνικο και ευγενικο με τους ανθρωπους, αρα δε θα τους το παιζω παπατζα νιτζα. Ξερω τι ακριβως κανουν οι ειδικοδυναμητες και ειναι πολυ πιο χαλαρα απο μας, ομως ειναι Σιγουρα φιλε πιο πολλα απο οσα Εκανεις ποτε στη ζωη σου και στη θητεια σου. Αν αυτοι που γνωρισες εσυ ηταν ειδικοδυναμητες γραφειων η "παραμεθωρειου" Αθηνας Η με μπαρμπα στη Κορωνη (κοινος βυσματα) δε σου φταιω εγω και τα υπολοιπα παλικαρια... Οταν εσυ ακουγες τραγουδακια με τα υπολοιπα τζιτζικια η Κλεγοσουν επειδη εχασες την εξοδο απο μπιφτεκι η ειχες εμπλοκη (υπηρεσια-κψμ-υπνος-κψμ-υπηρεσια
Στο πεζικο και στα λοιπα σωματα) η σπαζοσουν με τα υπολοιπα γιωτομπαλα επειδη απλα παιδιαριζαν, Αυτοι φιλε παλι Ηταν σε καποια νυχτερινη Ασκηση, βολη, η πορεια η οτιδηποτε και δεν ψωλ@ρμενιζ@ν αδερφε. Παντα φιλικα...
Πολυ κακο για το τιποτα. Οκ. Εισαι πολυ μπροστα ραμπο
Απο σενα σιγουρα πολυ μπροστα... Ειρωνευεσαι κιολας γιωτομπαλο... Τυπους σαν εσενα εχει η αστυνομια και παμε μπροστα. Οχι ραμπο, χαμπο η μαμπο γιατι πολυ ειστε και κουνιστολιγιστοι... Ειπα οτι εχω εκπαιδευτει και οχι κατι παραπανω και σχολιασα τη συμπεριφορα των αλλων τζιτζικιων οσο αναφορα τη σημαια και ποσο τιματε την πατριδα στα αλλα σωματα. Ενταξει χαμπο; Τα λεμε στη σχολη οταν και εαν βγει προκυρηξη για να δεις τι εννοω εκπαιδευση. Ουτε παπατζιλικια ουτε αρκουδες ουτε ραμπιλικια. Απλα οτι στην εποχη μου ο μπερες ειχε αξια. Οκ χαμπο;(Μονο για ειρωνια κανετε, θελετε και εθνοσημο. Τα 900 θελετε και γιαυτο ψαχνετε και για ολες τις προκυρηξεις οι περισσοτεροι. Και κανατε την Αστυνομια (οπως και το στρατο με τους επ. Οπ) δημοσιο) Σορρυ αρμυ αλλα η ειρωνεια με τρελαινει, ειδικα απο ατομα που δεν αξιζουν.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 2
Nikos Lok έγραψε:Απο σενα σιγουρα πολυ μπροστα... Ειρωνευεσαι κιολας γιωτομπαλο... Τυπους σαν εσενα εχει η αστυνομια και παμε μπροστα. Οχι ραμπο, χαμπο η μαμπο γιατι πολυ ειστε και κουνιστολιγιστοι... Ειπα οτι εχω εκπαιδευτει και οχι κατι παραπανω και σχολιασα τη συμπεριφορα των αλλων τζιτζικιων οσο αναφορα τη σημαια και ποσο τιματε την πατριδα στα αλλα σωματα. Ενταξει χαμπο; Τα λεμε στη σχολη οταν και εαν βγει προκυρηξη για να δεις τι εννοω εκπαιδευση. Ουτε παπατζιλικια ουτε αρκουδες ουτε ραμπιλικια. Απλα οτι στην εποχη μου ο μπερες ειχε αξια. Οκ χαμπο;(Μονο για ειρωνια κανετε, θελετε και εθνοσημο. Τα 900 θελετε και γιαυτο ψαχνετε και για ολες τις προκυρηξεις οι περισσοτεροι. Και κανατε την Αστυνομια (οπως και το στρατο με τους επ. Οπ) δημοσιο) Σορρυ αρμυ αλλα η ειρωνεια με τρελαινει, ειδικα απο ατομα που δεν αξιζουν.
κατ αρχή φίλε θα σου πώ μπράβο που έισαι λοκατζής και σε τιμώ και σε σέβομαι.
αλλα η αστυνομία καμία σχέση δέν εχει με αυτά που περιγράφεις.
όταν με το καλό μπείς άν μπείς άσε αυτήν την νοοτροπία στην άκρη γιατί δέν θα σου βγεί σε καλό.
στην αστυνομία κύριο λόγο παίζει η σωστή συμπεριφορά στον πολίτη την οποία θα ασκείς καθημερινά, ειδικά ώς ειδηκός φρουρός, και όχι οι πυροβολισμοί και οι μάχες οι οποίες είναι πολύ σπάνιες και μπορεί να μήν σου τύχουν και ποτέ.
Αυτος νομιζει οτι θα παιξει σε καμια ταινια. Γιαυτο λεω. Περαστικα
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 9
Πια διαβολοβδομαδα ρε μεγαλε; Πας καλα; Σε παιδακια μιλας; Σε παρακαλω μην αναφερεις τις ειδικες δυναμεις παλι!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Τι εννοεις ποια διαβολοβδομαδα; Αν δεν ξερεις οτι Πριν τη μειωση της θητειας σε 9 μηνο και Οι εφεδροι περνουσαν Σ. Υ. Κ τοτε φιλε εισαι κατι χειροτερο απο παιδακι. Γιατι τα παιδακια εχουν σεβασμο. Μαλλον εσυ δε πας καλα;
Αν βγει προκυρηξη θα μπω. Με 2580 στην α αν δε μπω τι να πω. Φιλτατε γνωριζω οτι η συμπεριφορα που λες ειναι το σημαντικοτερο. Και πιστεψε με την εχω. Η ψυχη και η εκπαιδευση ομως; Ισως να μην χρειαστει αλλα αν κ οταν φτασει η ωρα; Τοτε ας σταματησει η μοριοδοτηση του στρατου γενικα. Απο κει ξεκινησε το θεμα. Με το οτι ειναι αδικο να μοριοδοτηθει η φρουρα. Κ το τζιτζικι ξεκινησε για καταλληλοτητα, για ραμπο και ιστοριες. Ο τυπος αφου δεν ειναι ειδικων δυναμεων ειναι εκ φυσεως εμπαθης με του ειδικοδυναμητες, επειδη πιθανων εχει κομπλεξ κατωτεροτητας γιατι οταν ηρθε η στιγμη της επιλογης προτιμησε την καλοπεραση απο τον πονο και την εκπαιδευση.
Αν βγει προκυρηξη θα μπω. Με 2580 στην α αν δε μπω τι να πω. Φιλτατε γνωριζω οτι η συμπεριφορα που λες ειναι το σημαντικοτερο. Και πιστεψε με την εχω. Η ψυχη και η εκπαιδευση ομως; Ισως να μην χρειαστει αλλα αν κ οταν φτασει η ωρα; Τοτε ας σταματησει η μοριοδοτηση του στρατου γενικα. Απο κει ξεκινησε το θεμα. Με το οτι ειναι αδικο να μοριοδοτηθει η φρουρα. Κ το τζιτζικι ξεκινησε για καταλληλοτητα, για ραμπο και ιστοριες. Ο τυπος αφου δεν ειναι ειδικων δυναμεων ειναι εκ φυσεως εμπαθης με του ειδικοδυναμητες, επειδη πιθανων εχει κομπλεξ κατωτεροτητας γιατι οταν ηρθε η στιγμη της επιλογης προτιμησε την καλοπεραση απο τον πονο και την εκπαιδευση.
Μαλλον κομπλεξ κατωτεροτητας ναι. Υποκλινομαι. Εχω ριξει καλο γελιο. Με τυπους που το παιζουν σπουδαιοι δεν εκνευριζομαι. Απλα γελαω
εγω θα προτεινα να παρεις μονο εσυ μοριοδοτηση. Μετα απο σενα το χαος
εγω θα προτεινα να παρεις μονο εσυ μοριοδοτηση. Μετα απο σενα το χαος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες