Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
nandy24
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 5

Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;

Δημοσίευση από nandy24 »

vagioula20yahoo.gr έγραψε: ΚαλημεραααααΕικόνα! Τιποτα δεν καταργειται φιλοι μ! Πηρα τηλ στ στρατολογικο γραφειο της περιοχης μ κ μ ειπαν πως δεν ισχυει κατι τετοιο. Οτι γραφεται κ ακουγεται ειναι ραδιο αρβυλα κ οχι αληθεια.Εικόνα. Το εθνος λεει μαλ... Εικόνακαι τα παιρνω.

΄ να σε καλά βρε κοπελιά γιατί μας άγχωσε το θέμα ολίγον...

Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 32

Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;

Δημοσίευση από evi85 »

Παιδια διαβασα την εφημεριδα που λεει οτι καταργουνται οι εποπ και τη θεση τους την παιρνουν οι εφεδροι. Οι λογοι που γινεται αυτο ειναι πρωτον οικονομικοι λόγοι μιας και οι εφεδροι θα παιρνουν πολυ λιγοτεα χρηματα απο τους εποπ, επισης οι έφεδροι θα μπορουν καθημερινα να αξιολογουνται πανω στην ειδικοτητα τους ενω οι πολλες φορες οι εποπ ειναι ασχετοι και νοιαζονται για την ειδικοτητα τους, επισης μεσω του θεσμου των εφεδρων οπλιτων κλεινουν την εισοδο στις γυναικες.

Παιδια μακαρι να εχετε δικιο αλλα επισης λεει το αρθρο οτι αν θα παρουν εποπ θα ειναι σε τεχνικες θεσεις μονο και θα ειναι πολυ μα παρα πολυ λιγα τα ατομα.
laios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;

Δημοσίευση από laios »

Στο www.army.gr, στις δημοσιευσεις, στο εθνος, αναφερεται η καταργηση των ΕΠΟΠ και η αντικατασταση τους απο τους ΕΕΦΟΠ. Μαλλον ο κυβος ερριφθει...
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;

Δημοσίευση από evi85 »

Μπειτε στη σελιδα του army.gr στον ημερήσιο τυπο και θα δειτε τα αρθρα...
vagioula20yahoo.gr
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 18
Ενδιαφέροντα: ΚΑΡΑΤΕ,ΣΤΑΔΙΟ.
Επάγγελμα: τιποτα ακομη.

Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;

Δημοσίευση από vagioula20yahoo.gr »

nandy24 έγραψε:
vagioula20yahoo.gr έγραψε: ΚαλημεραααααΕικόνα! Τιποτα δεν καταργειται φιλοι μ! Πηρα τηλ στ στρατολογικο γραφειο της περιοχης μ κ μ ειπαν πως δεν ισχυει κατι τετοιο. Οτι γραφεται κ ακουγεται ειναι ραδιο αρβυλα κ οχι αληθεια.Εικόνα. Το εθνος λεει μαλ... Εικόνακαι τα παιρνω.

μην αγχωνεστε, ολα θ πανε καλα. Τπτ δεν εχει καταργηθει. Οτι απορρια η ανασφαλεια εχετε με αυτο το θεμα, το καλυτερα π εχετε ν κανετε ειναι ν τηλεφωνειτε στ στρατολογικο γραφειο της περιοχης σασ. Απο εκει θα περνετε παντα σωστες απαντησεις κ Δεν θα Παραπληροφορειστε!ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;

Δημοσίευση από evi85 »

laios έγραψε:Στο www.army.gr, στις δημοσιευσεις, στο εθνος, αναφερεται η καταργηση των ΕΠΟΠ και η αντικατασταση τους απο τους ΕΕΦΟΠ. Μαλλον ο κυβος ερριφθει...

το ξερω την πηρα την εφημεριδα πρωι πρωι... Απλα καποιοι πιο πανω λενε πως τα στρατολογικα γραφεια το διαψευδουν. Τι να πω παντως εχω απογοητευτει πληρωςΕικόνα
vagioula20yahoo.gr
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;

http://www.army.gr/ # μπητε κ δειτε τι γραφουν. Αντε μωρε, δεν τους πιστευω. Ολο τετοια λενε κ τπτ δεν γινετε. Πω δεν αντεχω ρε σεισ, θελω ν ουρλιαξω απο τα νευρα ετσι π κανουν κ με αυτα π ανακοινωνουν.ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα ...
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;

Δημοσίευση από evi85 »

vagioula20yahoo.gr έγραψε:
nandy24 έγραψε:

μην αγχωνεστε, ολα θ πανε καλα. Τπτ δεν εχει καταργηθει. Οτι απορρια η ανασφαλεια εχετε με αυτο το θεμα, το καλυτερα π εχετε ν κανετε ειναι ν τηλεφωνειτε στ στρατολογικο γραφειο της περιοχης σασ. Απο εκει θα περνετε παντα σωστες απαντησεις κ Δεν θα Παραπληροφορειστε!ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

με συμφερει να γινει αυτο που υποστηριζετε απλα και το εθνος ειναι μια εγκυρη εφημεριδα... Το αρθρο λεει πως αν θα παρουν εποπ θα ειναι σε τεχνικες θεσεις κυριως και εννοειται οχι τοσες θεσεις οσες ειχαμε σε προηγουμενους διαγωνισμους
guest

Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;

Δημοσίευση από guest »

Καλησπερα, να ρωτησω κατι, η καταργηση των εποπ επηρεαζει και αυτους που εχουν περασει ηδη και δουλευουν?
vagioula20yahoo.gr
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;

evi85 μν με αποκαλεις καταρχην καποιοι, ενταξει; Εγω απλα μεταφερω σε σας αυτα π μ ειπαν οι υπευθυνοι του στρατολ. Γραφ. Εγω φταιω π το μετεφερα εδω κ "καποιοι"μ αποκαλουν με προσβλητικα λογια. Αντε...
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;

Δημοσίευση από evi85 »

vagioula20yahoo.gr έγραψε:evi85 μν με αποκαλεις καταρχην καποιοι, ενταξει; Εγω απλα μεταφερω σε σας αυτα π μ ειπαν οι υπευθυνοι του στρατολ. Γραφ. Εγω φταιω π το μετεφερα εδω κ "καποιοι"μ αποκαλουν με προσβλητικα λογια. Αντε...

το καποιοι ειναι απλα μια αντωνυμια οκ; Και δεν δεν σε απαξιωνω οκ; Απλα δεν μιλησες μονο εσυ για το στρατολογικο γραφειο... Κατσε τωρα μην βρω και τον μπελα μου
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;

Δημοσίευση από evi85 »

evi85 έγραψε:
vagioula20yahoo.gr έγραψε:evi85 μν με αποκαλεις καταρχην καποιοι, ενταξει; Εγω απλα μεταφερω σε σας αυτα π μ ειπαν οι υπευθυνοι του στρατολ. Γραφ. Εγω φταιω π το μετεφερα εδω κ "καποιοι"μ αποκαλουν με προσβλητικα λογια. Αντε...

το καποιοι ειναι απλα μια αντωνυμια οκ; Και δεν δεν σε απαξιωνω οκ; Απλα δεν μιλησες μονο εσυ για το στρατολογικο γραφειο... Κατσε τωρα μην βρω και τον μπελα μου

ελεος ρε παιδια απο ποτε το καποιος ειναι προσβλητικο; Μια αοριστη αντωνυμια δεν ειναι προσβλητικη για σε παρακαλω και μην μυγιαζεσαι διχως λογο
...
vagioula20yahoo.gr
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;

evi85 έγραψε:

ενταξει. Δεν θελω ουτε ν μαλωσω ουτε τπτ. Απλα νομιζω οτι μας κοροιδευουν κ απο τ στρατ. Γραφ. Κ απο παντου, αυτο κτλβ εγω κ λυπαμαι υπερβολικα πολυ. Λες κ δν μπορουνε ν πουνε μια κ καλη τν αληθεια κ μας τυραννανε σαν το χριστο εδω κ πολυ καιρο. Αντε ***** τν τρελα τους ***** .
vagioula20yahoo.gr
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;

evi85 έγραψε:
evi85 έγραψε:

ελεος ρε παιδια απο ποτε το καποιος ειναι προσβλητικο; Μια αοριστη αντωνυμια δεν ειναι προσβλητικη για σε παρακαλω και μην μυγιαζεσαι διχως λογο
...
ενταξει ειπαμε, τελειωνε το...
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;

Δημοσίευση από evi85 »

vagioula20yahoo.gr έγραψε:
evi85 έγραψε:

ενταξει. Δεν θελω ουτε ν μαλωσω ουτε τπτ. Απλα νομιζω οτι μας κοροιδευουν κ απο τ στρατ. Γραφ. Κ απο παντου, αυτο κτλβ εγω κ λυπαμαι υπερβολικα πολυ. Λες κ δν μπορουνε ν πουνε μια κ καλη τν αληθεια κ μας τυραννανε σαν το χριστο εδω κ πολυ καιρο. Αντε #@^&@! Τν τρελα τους #@^&@!

δυστυχως αυτοι στο στρατολογικο γραφειο εντολες λογικα εκτελουν... Εγω δεν ξερω τι να πιστεψω. Ξερεις αν εχει αναφερει καμια αλλη εφημεριδα το γεγονος;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες