Όριο ύψους για Σώματα Ασφαλείας (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ότι κάνουνε και τα άλλα παιδιά. Ξεκίνα το μονόζυγο να πάρεις τον ένα πόντο. Μην περιμένεις να πέσει το όριο του ύψους
REPAINER
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από REPAINER »

μαριος έγραψε:Εμενα με κοψανε για 1 ποντο υψος λες και εχει διαφορα το 1.69 με το 1.70 που ζητανε αλλα εχω δει και ειδικους φρουρους στο υψος μου πως γινετε να μπω και εγω

ξερω ποιος εισαι φιλαρακι. Μιλαγαμε στις εξετασεις. Πρεπει να ησουν επιλαχων γυρω στο 110

ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

μαριος έγραψε: Εμενα με κοψανε για 1 ποντο υψος λες και εχει διαφορα το 1.69 με το 1.70 που ζητανε αλλα εχω δει και ειδικους φρουρους στο υψος μου πως γινετε να μπω και εγω
καλα πλακα κανεις; Για 1 ποντο και δεν εκανες ενσταση; Αφου εχει γινει δικαστηριο και εχουν δικαιωθει. Αυτοι που ηταν 3 ποντους κατω απο το οριο, γιατι το σωμα το βραδυ αυξομειωνεται 3 ποντους πανω κατω.
nikakiniii
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από nikakiniii »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:
μαριος έγραψε: Εμενα με κοψανε για 1 ποντο υψος λες και εχει διαφορα το 1.69 με το 1.70 που ζητανε αλλα εχω δει και ειδικους φρουρους στο υψος μου πως γινετε να μπω και εγω
καλα πλακα κανεις; Για 1 ποντο και δεν εκανες ενσταση; Αφου εχει γινει δικαστηριο και εχουν δικαιωθει. Αυτοι που ηταν 3 ποντους κατω απο το οριο, γιατι το σωμα το βραδυ αυξομειωνεται 3 ποντους πανω κατω.
δηλαδη γινεται να κανεις ενσταση για ενα ποντο; Αφου 1.70 ειναι το οριο αρα λογικα αν εισαι πιο κατω δεν μπαινεις... Ξερεις δηλαδη περιστατικα που εκαναν την ενσταση και εχουν δικαιωθει;

dez1!

Δημοσίευση από dez1! »

Οσο αφορα το θεμα του υψους εχω ακουσει και απο αλλους που τους ελειπε1.1.5. Οτι κανουν ενσταση. Με τη εννοια τι ενας γιατροσ Γραφει οτι το σωμα απο το πρωι που ξυπναμε και κατα τη διαρκεια της μερα χανει 1-2 ποντους λογο το οτι πιεζονται οι μεσοσπονδυλιοι δισκοι και χανουν το παχος τουσ. Οποτε μειωνεται και το υψοσ.(αυτο σαν φαινομενο ισχυει 100-100 εχω σπουδασει φυσικοθεραπεια και το ξερω) τωρα κατα ποσο μετραει η ενσταση δεν το γνωριζΩ!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

nikakiniii έγραψε:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:
δηλαδη γινεται να κανεις ενσταση για ενα ποντο; Αφου 1.70 ειναι το οριο αρα λογικα αν εισαι πιο κατω δεν μπαινεις... Ξερεις δηλαδη περιστατικα που εκαναν την ενσταση και εχουν δικαιωθει
ναι ξερω και εχουν δικαιωθει,oxι για 1 αλλα και για 3. Αυτο που εγραψα και παραπανω.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Την ενσταση την κανεις οταν εχεις περασει με τα μορια.
dez1!

Δημοσίευση από dez1! »

Σιγουρα υπαρχει παραθυρακι... Αυτο το βλεπουμε κιολασ. Πολυ αστυνομικοι υπαρχουν κατω απο 1.70 1-2 ποντουσ. Λιγο το μονοζυγο λιγο καμια ενσταση... Το περνας το θεμα!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ετσι ειναι. Οι πρωτες που δικαιωθηκαν ηταν γυναικες της δημοτικηε αστυνομιας και μετα στον στρατο.
nikakiniii
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Την ενσταση την κανεις οταν εχεις περασει με τα μορια.
ωραια ολα αυτα αλλα απο πανελληνιες πως γινεται αυτο; Δλδ πρωτα βγαινουν οι βασεις τον αυγουστο, βλεπεις αν περασες κ μετα κανεις ενσταση; Αφου αν δεν εχεις το υψος σε κοβουν ηδη απο τον ιουλιο (που σε μετρανε στα αθληματα) ...

gatoyla
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από gatoyla »

Λοιπον επειδη εγω ειμαι 1.72 κ με εκοψαν στο υψος κ δικαιωθηκα κ μπαινω φρουρος θελω να σας ενημερωσω οτι διακιωνονται μονο αυτοι π δεν βρισκονται στο 1.70 στην αθηνα νκ κατα την αιτηση τους βρεθηκαν οτι κατειχαν τ προβλεπομενο αναστημα. κ εχουν τ απαιτουμενο υψος. στο οακα τα εργαλεια μετρησης εκλεβαν ποντους,2-3 κ εννοειται οτι καποιος εβαλε χερακι. η αλλη μπασκεμπολιστρια 1.76 μετρημενη της ελεγαν οτι ειναι 1.74 σε ολους εκοβαν ποντους κ φυσικα μονο σε γυναικες. γιατι δεν μας θελουν μεσα κ για αυτο αυξησαν τα μορια για ειδ. δυναμεις για να μην μπαινουν γυναικες. κ οσοι διακιωνονται ξανα μετριουνται. ενημερωτικα. Εικόνα
dez1!

Δημοσίευση από dez1! »

Θα συμφωνησω μαζι σου γατουλα. Δυστυχως εμας τις γυναικες δεν μας θελουν και κοβουν τους ποντους ευκολα. Αλλα πραγματικα πιστευω οτι το μονοζυγο κανει καλη δουλεια!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

nikakiniii έγραψε:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Την ενσταση την κανεις οταν εχεις περασει με τα μορια.
ωραια ολα αυτα αλλα απο πανελληνιες πως γινεται αυτο; Δλδ πρωτα βγαινουν οι βασεις τον αυγουστο, βλεπεις αν περασες κ μετα κανεις ενσταση; Αφου αν δεν εχεις το υψος σε κοβουν ηδη απο τον ιουλιο (που σε μετρανε στα αθληματα) ...

εκει δεν γνωριζω... Μπορεις ομως να ενημερωθεις απο δικηγορο γνωστη του θεματος [;) ]
nikakiniii
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

dez1! έγραψε:Θα συμφωνησω μαζι σου γατουλα. Δυστυχως εμας τις γυναικες δεν μας θελουν και κοβουν τους ποντους ευκολα. Αλλα πραγματικα πιστευω οτι το μονοζυγο κανει καλη δουλεια!
το εχεις δοκιμασει το μονοζυγο κ σε βοηθησε; Γτ εμενα οχι... Βασικα πως κανεις μονοζυγο; Με ελξεις η απλα κρεμιεσαι;

Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από electrolisa »

nikakiniii έγραψε:
dez1! έγραψε:Θα συμφωνησω μαζι σου γατουλα. Δυστυχως εμας τις γυναικες δεν μας θελουν και κοβουν τους ποντους ευκολα. Αλλα πραγματικα πιστευω οτι το μονοζυγο κανει καλη δουλεια!
το εχεις δοκιμασει το μονοζυγο κ σε βοηθησε; Γτ εμενα οχι... Βασικα πως κανεις μονοζυγο; Με ελξεις η απλα κρεμιεσαι;

νινακινι, γραψε Pull ups στο youtube και θα σε βοηθησει... Μπορεις παλι να κρεμαστεις στον ηλιο οποτε και θα ψιλοσεις και θα κανεις ωραιο μαυρισμα με ενα σμπαρο,2 τριγωνια! Εικόνα

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες