Όριο ύψους για Σώματα Ασφαλείας (2010)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 29
Ότι κάνουνε και τα άλλα παιδιά. Ξεκίνα το μονόζυγο να πάρεις τον ένα πόντο. Μην περιμένεις να πέσει το όριο του ύψους
μαριος έγραψε:Εμενα με κοψανε για 1 ποντο υψος λες και εχει διαφορα το 1.69 με το 1.70 που ζητανε αλλα εχω δει και ειδικους φρουρους στο υψος μου πως γινετε να μπω και εγω
ξερω ποιος εισαι φιλαρακι. Μιλαγαμε στις εξετασεις. Πρεπει να ησουν επιλαχων γυρω στο 110
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 7
καλα πλακα κανεις; Για 1 ποντο και δεν εκανες ενσταση; Αφου εχει γινει δικαστηριο και εχουν δικαιωθει. Αυτοι που ηταν 3 ποντους κατω απο το οριο, γιατι το σωμα το βραδυ αυξομειωνεται 3 ποντους πανω κατω.μαριος έγραψε: Εμενα με κοψανε για 1 ποντο υψος λες και εχει διαφορα το 1.69 με το 1.70 που ζητανε αλλα εχω δει και ειδικους φρουρους στο υψος μου πως γινετε να μπω και εγω
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 9
δηλαδη γινεται να κανεις ενσταση για ενα ποντο; Αφου 1.70 ειναι το οριο αρα λογικα αν εισαι πιο κατω δεν μπαινεις... Ξερεις δηλαδη περιστατικα που εκαναν την ενσταση και εχουν δικαιωθει;ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:καλα πλακα κανεις; Για 1 ποντο και δεν εκανες ενσταση; Αφου εχει γινει δικαστηριο και εχουν δικαιωθει. Αυτοι που ηταν 3 ποντους κατω απο το οριο, γιατι το σωμα το βραδυ αυξομειωνεται 3 ποντους πανω κατω.μαριος έγραψε: Εμενα με κοψανε για 1 ποντο υψος λες και εχει διαφορα το 1.69 με το 1.70 που ζητανε αλλα εχω δει και ειδικους φρουρους στο υψος μου πως γινετε να μπω και εγω
Οσο αφορα το θεμα του υψους εχω ακουσει και απο αλλους που τους ελειπε1.1.5. Οτι κανουν ενσταση. Με τη εννοια τι ενας γιατροσ Γραφει οτι το σωμα απο το πρωι που ξυπναμε και κατα τη διαρκεια της μερα χανει 1-2 ποντους λογο το οτι πιεζονται οι μεσοσπονδυλιοι δισκοι και χανουν το παχος τουσ. Οποτε μειωνεται και το υψοσ.(αυτο σαν φαινομενο ισχυει 100-100 εχω σπουδασει φυσικοθεραπεια και το ξερω) τωρα κατα ποσο μετραει η ενσταση δεν το γνωριζΩ!
-
- Αντισυνταγματάρχης
ναι ξερω και εχουν δικαιωθει,oxι για 1 αλλα και για 3. Αυτο που εγραψα και παραπανω.nikakiniii έγραψε:δηλαδη γινεται να κανεις ενσταση για ενα ποντο; Αφου 1.70 ειναι το οριο αρα λογικα αν εισαι πιο κατω δεν μπαινεις... Ξερεις δηλαδη περιστατικα που εκαναν την ενσταση και εχουν δικαιωθειΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:καλα πλακα κανεις; Για 1 ποντο και δεν εκανες ενσταση; Αφου εχει γινει δικαστηριο και εχουν δικαιωθει. Αυτοι που ηταν 3 ποντους κατω απο το οριο, γιατι το σωμα το βραδυ αυξομειωνεται 3 ποντους πανω κατω.μαριος έγραψε: Εμενα με κοψανε για 1 ποντο υψος λες και εχει διαφορα το 1.69 με το 1.70 που ζητανε αλλα εχω δει και ειδικους φρουρους στο υψος μου πως γινετε να μπω και εγω
-
- Αντισυνταγματάρχης
Την ενσταση την κανεις οταν εχεις περασει με τα μορια.
Σιγουρα υπαρχει παραθυρακι... Αυτο το βλεπουμε κιολασ. Πολυ αστυνομικοι υπαρχουν κατω απο 1.70 1-2 ποντουσ. Λιγο το μονοζυγο λιγο καμια ενσταση... Το περνας το θεμα!
-
- Αντισυνταγματάρχης
Ετσι ειναι. Οι πρωτες που δικαιωθηκαν ηταν γυναικες της δημοτικηε αστυνομιας και μετα στον στρατο.
-
- Υποδεκανέας
ωραια ολα αυτα αλλα απο πανελληνιες πως γινεται αυτο; Δλδ πρωτα βγαινουν οι βασεις τον αυγουστο, βλεπεις αν περασες κ μετα κανεις ενσταση; Αφου αν δεν εχεις το υψος σε κοβουν ηδη απο τον ιουλιο (που σε μετρανε στα αθληματα) ...ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Την ενσταση την κανεις οταν εχεις περασει με τα μορια.
Λοιπον επειδη εγω ειμαι 1.72 κ με εκοψαν στο υψος κ δικαιωθηκα κ μπαινω φρουρος θελω να σας ενημερωσω οτι διακιωνονται μονο αυτοι π δεν βρισκονται στο 1.70 στην αθηνα νκ κατα την αιτηση τους βρεθηκαν οτι κατειχαν τ προβλεπομενο αναστημα. κ εχουν τ απαιτουμενο υψος. στο οακα τα εργαλεια μετρησης εκλεβαν ποντους,2-3 κ εννοειται οτι καποιος εβαλε χερακι. η αλλη μπασκεμπολιστρια 1.76 μετρημενη της ελεγαν οτι ειναι 1.74 σε ολους εκοβαν ποντους κ φυσικα μονο σε γυναικες. γιατι δεν μας θελουν μεσα κ για αυτο αυξησαν τα μορια για ειδ. δυναμεις για να μην μπαινουν γυναικες. κ οσοι διακιωνονται ξανα μετριουνται. ενημερωτικα. 

Θα συμφωνησω μαζι σου γατουλα. Δυστυχως εμας τις γυναικες δεν μας θελουν και κοβουν τους ποντους ευκολα. Αλλα πραγματικα πιστευω οτι το μονοζυγο κανει καλη δουλεια!
-
- Αντισυνταγματάρχης
εκει δεν γνωριζω... Μπορεις ομως να ενημερωθεις απο δικηγορο γνωστη του θεματος [;) ]nikakiniii έγραψε:ωραια ολα αυτα αλλα απο πανελληνιες πως γινεται αυτο; Δλδ πρωτα βγαινουν οι βασεις τον αυγουστο, βλεπεις αν περασες κ μετα κανεις ενσταση; Αφου αν δεν εχεις το υψος σε κοβουν ηδη απο τον ιουλιο (που σε μετρανε στα αθληματα) ...ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Την ενσταση την κανεις οταν εχεις περασει με τα μορια.
-
- Υποδεκανέας
το εχεις δοκιμασει το μονοζυγο κ σε βοηθησε; Γτ εμενα οχι... Βασικα πως κανεις μονοζυγο; Με ελξεις η απλα κρεμιεσαι;dez1! έγραψε:Θα συμφωνησω μαζι σου γατουλα. Δυστυχως εμας τις γυναικες δεν μας θελουν και κοβουν τους ποντους ευκολα. Αλλα πραγματικα πιστευω οτι το μονοζυγο κανει καλη δουλεια!
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
νινακινι, γραψε Pull ups στο youtube και θα σε βοηθησει... Μπορεις παλι να κρεμαστεις στον ηλιο οποτε και θα ψιλοσεις και θα κανεις ωραιο μαυρισμα με ενα σμπαρο,2 τριγωνια!nikakiniii έγραψε:το εχεις δοκιμασει το μονοζυγο κ σε βοηθησε; Γτ εμενα οχι... Βασικα πως κανεις μονοζυγο; Με ελξεις η απλα κρεμιεσαι;dez1! έγραψε:Θα συμφωνησω μαζι σου γατουλα. Δυστυχως εμας τις γυναικες δεν μας θελουν και κοβουν τους ποντους ευκολα. Αλλα πραγματικα πιστευω οτι το μονοζυγο κανει καλη δουλεια!

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες