Efedros2015 έγραψε:ShadoW ρε φίλε μακάρι να μπεις και εσύ και γω να σε γνωρίσω, αυτή η ηρεμία σου θα μου κάνει καλό! Χαχαχα ωραίος, σε ότι ποστ έχεις γράψει εισια τέρμα χαλαρός σε πάω
Καλά χαλαρός δεν είμαι αλλά πρέπει να χαλαρώσουμε και να κάνουμε υπομονή με το καλό να γνωριστούμε στην σχολή
GUNS ROSES έγραψε:Λέτε όλοι για το τιείναι σχετικό. Ενώ θα υπάρξει κάποιες βδομάδες εκπαίδευση... Αν έμπαιναν μόνο σχετικοί δεν θα υπήρχε αυτό οπότε κατά την γνώμη μου είναι άτοπο να το συζητάμε
Πόσα μόρια έχεις και λες συνέχεια για τα πτυχία;
Γιατί εμφανίζεσαι μόνο όταν υπάρχει σχολιασμός για πτυχία.
Τίποτα αρνητικό δεν γράφω, επίσης εφόσον έχει ειπωθεί ότι μπορεί να μπουν πτυχία και ίσως αλλάξει κάτι Στην μοριοδοτηση παρακολουθώ και ότι γίνει έγινε.
έγραψε..Αύριο στην ψήφιση του νομοσχεδίου θα βγουν και οι όροι με τα μόρια ή περιμένουμε μετά η προκήρυξη με τα μόρια; Οι όροι και τα μόρια θα είναι όπως οι προηγούμενες προκηρύξεις Απλά θα έπρεπε το απολυτήριο λυκείου να μην έχει συντελεστή 100 σαφώς λιγότερο για το λόγο ότι εάν δε γλύφεις στο λύκειο απολυτήριο καλό δε παίρνεις. Στο Στράτο είναι χαζοί που εχουν αντί για 100 συντελεστή έχουν 12