Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 44
Ενδιαφέροντα: ΕΦ

Δημοσίευση από Coyote »

Παιδες θετικη σκεψη τωρα απο Δευτερα με το καλο. Πανε μεσα Μαιου που θα παει, θα βγει! Τα περιθωρια πλεον ειναι μηδαμινα!Good Vibes και τρεξιματακι για αντοχη!
Fousekis
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 193

Δημοσίευση από Fousekis »

Ολο απο δευτερα λεμε Και βλεπω να βγαινει ιουνιο. Εμενα αυτο που μου ειπαν δεν ισχυει προφανως Και δεν ξανασχολούμαι κιολας καθως οπου να ναι θα βγει φανταζομαι μεχρι τον επομενο μηνα. Θα περιμενουμε δεν θα παθουμε κατι οποιαδηποτε μερα μπορει να βγει Απο εδω και περα.Good luck to all Αποχωρω Μεχρι να βγει
Limenikos
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 223

Δημοσίευση από Limenikos »

Δεν θα βγει Ιούνη. Πάει παρά πολύ αργά
Άβαταρ μέλους
Dromeas96
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Dromeas96 »

Αντέ να βγει η προκηρυξη να μπούμε εμείς οι πτυχιούχοι και να ανεβάσουμε επιτέλους το επίπεδο της Αστυνομίας. Που έμπαιναν όλο με ειδικές δυνάμεις και διπλώματα φορτηγών οι καγκουρας επαλιωτες.

RedWings
Nick222
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Nick222 »

Dromeas96 έγραψε:Αντέ να βγει η προκηρυξη να μπούμε εμείς οι πτυχιούχοι και να ανεβάσουμε επιτέλους το επίπεδο της Αστυνομίας. Που έμπαιναν όλο με ειδικές δυνάμεις και διπλώματα φορτηγών οι καγκουρας επαλιωτες.

Και εγω που εχω πτυχιο ξερεις τι ηλιθιους που εχουν και αυτοι εχω δει; Πιστεψεμε δεν σε κανει το πτυχιο μορφωμενο... Το αφεντικο μου 31 χρονων εχει βγαλει μονο λυκειο και κανει κουμαντο 3 μεταφορικες. Απλα θα πρεπει τα ψυχοτεχνικα να παρουν πιο σοβαρα

Kostantinos2017
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 219

Δημοσίευση από Kostantinos2017 »

Nick222 έγραψε:
Dromeas96 έγραψε:Αντέ να βγει η προκηρυξη να μπούμε εμείς οι πτυχιούχοι και να ανεβάσουμε επιτέλους το επίπεδο της Αστυνομίας. Που έμπαιναν όλο με ειδικές δυνάμεις και διπλώματα φορτηγών οι καγκουρας επαλιωτες.

Και εγω που εχω πτυχιο ξερεις τι ηλιθιους που εχουν και αυτοι εχω δει; Πιστεψεμε δεν σε κανει το πτυχιο μορφωμενο... Το αφεντικο μου 31 χρονων εχει βγαλει μονο λυκειο και κανει κουμαντο 3 μεταφορικες. Απλα θα πρεπει τα ψυχοτεχνικα να παρουν πιο σοβαρα

Σωστα φίλε μου. Εχω δει ατομα με πτυχιο και χωρις πτυχιο που δεν ξερουν ουτε πως να μιλησουν σε εναν ανθρωπο ουτε ξερουν πως να φερθουν

Άβαταρ μέλους
Dromeas96
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Έχουμε μεγάλη εμπειρία μέσα από τις σχολές εμείς οι πτυχιούχοι. 6 χρόνια βολοδερνα στο ΤΕΙ!

Επιτέλους ανεβαίνει το επίπεδο των ΕΦ, είχαμε γεμίσει μπραβους ΕΦ με διπλώματα παπιου!

Σε ευχαριστούμε κυρία Κεραμεως για τη μάχη που έδωσες υπέρ της υπερμοριοδοτησης των πτυχίων!

Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 553

Δημοσίευση από nikos521 »

Dromeas96 έγραψε:Έχουμε μεγάλη εμπειρία μέσα από τις σχολές εμείς οι πτυχιούχοι.6 χρόνια βολοδερνα στο ΤΕΙ!

Επιτέλους ανεβαίνει το επίπεδο των ΕΦ, είχαμε γεμίσει μπραβους ΕΦ με διπλώματα παπιου!

Σε ευχαριστούμε κυρία Κεραμεως για τη μάχη που έδωσες υπέρ της υπερμοριοδοτησης των πτυχίων!

Με αυτα τα μυαλα δεν πας πουθενα. Αλλαξε μυαλα πριν μπεις γιατι θα περασεις δυσκολα μεσα φιλικα στο λεω.

Άβαταρ μέλους
Dromeas96
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Σιγά το δύσκολο, εδώ πήραμε πτυχίο!Σα Δημοτική αστυνομία θα είναι, χαλαρά και ωραία.

Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 553

Δημοσίευση από nikos521 »

Dromeas96 έγραψε:Σιγά το δύσκολο, εδώ πήραμε πτυχίο!Σα Δημοτική αστυνομία θα είναι, χαλαρά και ωραία.

Καμια σχεση με Δημοτικη Αστυνομια, αλλο η Δημοτικη Αστυνομια αλλο η ΟΠΠΙ.

Averoff13
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 185

Δημοσίευση από Averoff13 »

Καλημέρα. Χρειάζονται και παιδια πτυχιούχοι εννοείται αφού θα βρίσκονται εντός πανεπιστημιακων χώρων, αλλά και παιδιά από ειδικές δυνάμεις. Χρειάζονται και τα δύο. Πιστεύω δεν θα μπουν μόνο πτυχιούχοι λοιπόν. Καλη επιτυχία σε όλες και όλους. Στην αρχή δεν θα είναι εύκολο να είμαστε εκεί. Καμια σχέση με δημοτική αστυνομία. Οι αριστερές παρατάξεις και οι αναρχικοί θα λυσσαξουν. Αλλά όταν το κράτος και ο νόμος θέλουν, όλα γίνονται. Και οι περισσότεροι φοιτητές θα συνηθίσουν την οππι, στην πορεία. Μόνο οι αριστεροί θα έχει θέμα αλλά θα το παλέψουμε. Χτες βγήκε ο αριθμός των αστυφυλάκων. Μικρος αριθμός κάτι που επιβεβαιώνει την σημασία της οππι. Γιατί τα παιδιά της οππι μετά θα στελεχώσουν άλλες υπηρεσίες και άλλο είναι το κόστος των ΕΦ και άλλο των αστυφυλάκων (εκπαίδευση κλπ). Αναμένουμε. Μας έχει φάει υο άγχος αλλά θα βγει που θα παει κοντοζυγωνει.
Limenikos
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 223

Δημοσίευση από Limenikos »

Σίγουρα επηρεάζει παρά πολύ η οππι, τους εισακτέους από αστυφυλάκων ... Όπως φαίνεται θα βγει και άμεσα έτσι ώστε να μπουν να παιδιά από πανελλήνιες τοΝ Οκτώβρη. Όποτε θεωρώ το πολύ μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας και λογικά η σχολή δενν θα ειμαι τρίμηνη. Μάλλον λιγότερο διάστημα και μετά πρακτική
Άβαταρ μέλους
Dromeas96
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Ποιος να το πίστευε ότι με ένα πτυχίο ΤΕΙ της πλάκας θα μπούμε αστυνομία. Μας έφτιαξε άγρια η ΝΔ.

RedWings
Enoplos Frouros
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 84

Δημοσίευση από Enoplos Frouros »

Dromeas96 έγραψε:Σιγά το δύσκολο, εδώ πήραμε πτυχίο!Σα Δημοτική αστυνομία θα είναι, χαλαρά και ωραία.

Δεν είναι Δημοτική Αστυνομία ούτε υπάλληλος στα ΚΕΠ θα είσαι. Όταν διαλυθεί η ΟΠΠΙ θα πάτε ΔΡΑΣΗ ΔΙΑΣ οπλισμένοι να κάνετε περιπολίες στην Δυτική Αττική.

Glock 19
Άβαταρ μέλους
Dromeas96
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Μια χαρά και γω Δυτική Αττική μένω, ζωαρα θα κάνουμε. Δε θα διαλυθεί ποτέ ομως η οππι, θα είμαστε χαλαρά στα αεί και θα κάνουμε περιπολίες.

RedWings
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες