Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
Coyote
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 44
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Παιδες θετικη σκεψη τωρα απο Δευτερα με το καλο. Πανε μεσα Μαιου που θα παει, θα βγει! Τα περιθωρια πλεον ειναι μηδαμινα!Good Vibes και τρεξιματακι για αντοχη!
Ολο απο δευτερα λεμε Και βλεπω να βγαινει ιουνιο. Εμενα αυτο που μου ειπαν δεν ισχυει προφανως Και δεν ξανασχολούμαι κιολας καθως οπου να ναι θα βγει φανταζομαι μεχρι τον επομενο μηνα. Θα περιμενουμε δεν θα παθουμε κατι οποιαδηποτε μερα μπορει να βγει Απο εδω και περα.Good luck to all Αποχωρω Μεχρι να βγει
Δεν θα βγει Ιούνη. Πάει παρά πολύ αργά
Αντέ να βγει η προκηρυξη να μπούμε εμείς οι πτυχιούχοι και να ανεβάσουμε επιτέλους το επίπεδο της Αστυνομίας. Που έμπαιναν όλο με ειδικές δυνάμεις και διπλώματα φορτηγών οι καγκουρας επαλιωτες.
RedWings
Dromeas96 έγραψε:Αντέ να βγει η προκηρυξη να μπούμε εμείς οι πτυχιούχοι και να ανεβάσουμε επιτέλους το επίπεδο της Αστυνομίας. Που έμπαιναν όλο με ειδικές δυνάμεις και διπλώματα φορτηγών οι καγκουρας επαλιωτες.
Και εγω που εχω πτυχιο ξερεις τι ηλιθιους που εχουν και αυτοι εχω δει; Πιστεψεμε δεν σε κανει το πτυχιο μορφωμενο... Το αφεντικο μου 31 χρονων εχει βγαλει μονο λυκειο και κανει κουμαντο 3 μεταφορικες. Απλα θα πρεπει τα ψυχοτεχνικα να παρουν πιο σοβαρα
-
Kostantinos2017
- Ταγματάρχης

- Posts in topic: 219
Nick222 έγραψε:Dromeas96 έγραψε:Αντέ να βγει η προκηρυξη να μπούμε εμείς οι πτυχιούχοι και να ανεβάσουμε επιτέλους το επίπεδο της Αστυνομίας. Που έμπαιναν όλο με ειδικές δυνάμεις και διπλώματα φορτηγών οι καγκουρας επαλιωτες.
Και εγω που εχω πτυχιο ξερεις τι ηλιθιους που εχουν και αυτοι εχω δει; Πιστεψεμε δεν σε κανει το πτυχιο μορφωμενο... Το αφεντικο μου 31 χρονων εχει βγαλει μονο λυκειο και κανει κουμαντο 3 μεταφορικες. Απλα θα πρεπει τα ψυχοτεχνικα να παρουν πιο σοβαρα
Σωστα φίλε μου. Εχω δει ατομα με πτυχιο και χωρις πτυχιο που δεν ξερουν ουτε πως να μιλησουν σε εναν ανθρωπο ουτε ξερουν πως να φερθουν
Έχουμε μεγάλη εμπειρία μέσα από τις σχολές εμείς οι πτυχιούχοι. 6 χρόνια βολοδερνα στο ΤΕΙ!
Επιτέλους ανεβαίνει το επίπεδο των ΕΦ, είχαμε γεμίσει μπραβους ΕΦ με διπλώματα παπιου!
Σε ευχαριστούμε κυρία Κεραμεως για τη μάχη που έδωσες υπέρ της υπερμοριοδοτησης των πτυχίων!
Επιτέλους ανεβαίνει το επίπεδο των ΕΦ, είχαμε γεμίσει μπραβους ΕΦ με διπλώματα παπιου!
Σε ευχαριστούμε κυρία Κεραμεως για τη μάχη που έδωσες υπέρ της υπερμοριοδοτησης των πτυχίων!
Dromeas96 έγραψε:Έχουμε μεγάλη εμπειρία μέσα από τις σχολές εμείς οι πτυχιούχοι.6 χρόνια βολοδερνα στο ΤΕΙ!
Με αυτα τα μυαλα δεν πας πουθενα. Αλλαξε μυαλα πριν μπεις γιατι θα περασεις δυσκολα μεσα φιλικα στο λεω.
Σιγά το δύσκολο, εδώ πήραμε πτυχίο!Σα Δημοτική αστυνομία θα είναι, χαλαρά και ωραία.
Dromeas96 έγραψε:Σιγά το δύσκολο, εδώ πήραμε πτυχίο!Σα Δημοτική αστυνομία θα είναι, χαλαρά και ωραία.
Καμια σχεση με Δημοτικη Αστυνομια, αλλο η Δημοτικη Αστυνομια αλλο η ΟΠΠΙ.
Καλημέρα. Χρειάζονται και παιδια πτυχιούχοι εννοείται αφού θα βρίσκονται εντός πανεπιστημιακων χώρων, αλλά και παιδιά από ειδικές δυνάμεις. Χρειάζονται και τα δύο. Πιστεύω δεν θα μπουν μόνο πτυχιούχοι λοιπόν. Καλη επιτυχία σε όλες και όλους. Στην αρχή δεν θα είναι εύκολο να είμαστε εκεί. Καμια σχέση με δημοτική αστυνομία. Οι αριστερές παρατάξεις και οι αναρχικοί θα λυσσαξουν. Αλλά όταν το κράτος και ο νόμος θέλουν, όλα γίνονται. Και οι περισσότεροι φοιτητές θα συνηθίσουν την οππι, στην πορεία. Μόνο οι αριστεροί θα έχει θέμα αλλά θα το παλέψουμε. Χτες βγήκε ο αριθμός των αστυφυλάκων. Μικρος αριθμός κάτι που επιβεβαιώνει την σημασία της οππι. Γιατί τα παιδιά της οππι μετά θα στελεχώσουν άλλες υπηρεσίες και άλλο είναι το κόστος των ΕΦ και άλλο των αστυφυλάκων (εκπαίδευση κλπ). Αναμένουμε. Μας έχει φάει υο άγχος αλλά θα βγει που θα παει κοντοζυγωνει.
Σίγουρα επηρεάζει παρά πολύ η οππι, τους εισακτέους από αστυφυλάκων ... Όπως φαίνεται θα βγει και άμεσα έτσι ώστε να μπουν να παιδιά από πανελλήνιες τοΝ Οκτώβρη. Όποτε θεωρώ το πολύ μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας και λογικά η σχολή δενν θα ειμαι τρίμηνη. Μάλλον λιγότερο διάστημα και μετά πρακτική
Ποιος να το πίστευε ότι με ένα πτυχίο ΤΕΙ της πλάκας θα μπούμε αστυνομία. Μας έφτιαξε άγρια η ΝΔ.
RedWings
-
Enoplos Frouros
- Λοχαγός

- Posts in topic: 84
Δεν είναι Δημοτική Αστυνομία ούτε υπάλληλος στα ΚΕΠ θα είσαι. Όταν διαλυθεί η ΟΠΠΙ θα πάτε ΔΡΑΣΗ ΔΙΑΣ οπλισμένοι να κάνετε περιπολίες στην Δυτική Αττική.Dromeas96 έγραψε:Σιγά το δύσκολο, εδώ πήραμε πτυχίο!Σα Δημοτική αστυνομία θα είναι, χαλαρά και ωραία.
Glock 19
Μια χαρά και γω Δυτική Αττική μένω, ζωαρα θα κάνουμε. Δε θα διαλυθεί ποτέ ομως η οππι, θα είμαστε χαλαρά στα αεί και θα κάνουμε περιπολίες.
RedWings
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες