Asteras έγραψε: Τετ Ιούλ 10, 2024 4:24 pm
Εγώ έχω 2940 μόρια και είμαι 26 χρόνων. Δεν έχω ούτε άγχος για την ηλικία ούτε για μόρια. Άλλοι θα κλαίτε που δεν θα περάσετε ούτε απ' έξω. Εσείς οι υεφκκ είστε ακατάλληλοι και η ντροπή του δημοσίου που παριστάνετε τούς αστυνομικούς. Αν στη Πάτρα είναι τραγική η εικόνα τους, σκεφτείτε αλλού. Τόσο πολύ αγαπάτε την υπηρεσία σας που παίζατε τζόκερ όταν κάνατε τα χαρτιά σας και νομίζατε ότι θα γίνεται αστυνομικοί. Είχα την δυνατότητα να κάνω τα χαρτιά και δεν θα έκανα γιατί ήξερα τι είστε.
Με όλο το σεβασμό προς το πρόσωπο σού και προφανώς το νεαρό της ηλικίας σου πού συνδυάζεται με μη γνώση των πραγμάτων.
Η εξωτερική φρουρά έχει διοικητή υψηλόβαθμο στέλεχος της αστυνομίας επίσης απαρτίζεται από ένστολους αστυνομικούς οι οποίοι εκτελούν χρέη αξιωματικού υπηρεσίας, καθώς και το προεδρικό διάταγμα της εξ. Φρ αναγράφει για αστυνομικά καθήκοντα κατά της τέλεσης υπηρεσίας, καθώς φέρει γκλοπ χειροπέδες πιστόλι κτλπ.
Με λίγα λόγια δεν είναι στη σφαίρα της φαντασίας κάποιων το να απαιτούν να ενσωματωθεί η ΥΕΦΚΚ στην αστυνομία.
Επίσης δεν είναι η ντροπή του δημοσίου για τους εξής λόγους:
Η εξωτερική φρουρά αγγίζει το 0% σε διαφθορα παρόλο πού βρίσκεσαι μέσα στο βάζω με το μέλι, την στιγμή πού βλέπεις σε πόσα σκάνδαλα μπλέκονται αστυνομικοί, δημοτικοί αστυνομικοί, σοφρωνιστικοι και άλλες λοιπές υπηρεσίες.
Η εξωτερική φρουρά έχει δεχθεί στις φυλακές Τρικάλων ένοπλη επίθεση απο ουτσεκαδες με την απόδραση αν θυμάμαι καλά 11 Αλβανών και στην επίθεση αυτή είχαμε τραυματισμό συναδέλφων από τα πυρά των Αλβανών.
Έχει δεχθεί επιθέσεις κατά διάρκεια μεταγωγής πάλι με απειλή καλάσνικοφ από Αλβανούς (όλα αυτά μπορείς να το ψάξεις στο διαδίκτυο και να τα διασταυρώσεις)
Επίσης έχει δεχθεί πάλι επίθεση σε φύλαξη στο νοσοκομείο όταν ο Πάσσαρης σκότωσε τους δύο αστυνομικούς και τραυμάτισε τον έναν εξωτερικό φρουρό με πυροβόλο όπλο.
Οπότε σε παρακαλώ θα έπρεπε να δείχνεις παραπάνω σεβασμό σε μια υπηρεσία και σε συνανθρώπους σου που πάνε να βγάλουν το ψωμί της ημέρας (στην κυριολεξία, γιατί τα χρήματα είναι ψίχουλα) και ελλοχεύει ο κίνδυνος ακόμα καί να χάσει την ζωή του κάποιος.