Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
simitis

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από simitis »

PAPAXITOS έγραψε: Πέμ Ιούλ 11, 2024 7:58 pm
Fotis1 έγραψε: Πέμ Ιούλ 11, 2024 6:04 pm Καλησπέρα σας είμαι εποπ στην αεροπορία εδώ και δύο χρόνια γνωρίζετε αν μπορώ να λάβω μέρος στο διαγωνισμό;
νομιζω ναι γιατι ειναι αλλο υπουργειο. Παντος με καθε επιφυλαξη ρωτησε και την δικη σου γραμματεια τι παιζει με την παραιτηση σου.

Γιατι αμα καποιος υπηρετει στο υπουργειο προστασιας του πολιτη ως σωφρονιστικος υπαλληλος, δε μπορει να παραιτηθει και να παει ειδικος φρουρος?
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Παπαχητο είσαι κλόουν κάθεσαι και λες στον κόσμο ασυναρτησίες ενώ δεν γνωρίζεις τίποτα. Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει τίποτα στο ΦΕΚ ούτε όριο ηλικίας ούτε τίποτα άλλο θα είναι μια κλασική προκήρυξη ειδικών φρουρών.
Επισκέπτης

Πώς θα φύγει ρε γαμωω την κοινωνία μου μέσα ενώ υπηρετεί δύο χρόνια στην ψωλοπα... Είσαι σοβαρός ρε μλκ τι του λες του ανθρώπου; Για να παραιτηθεί ένας ΕΠΟΠ χρειάζεται να έχουν περάσει τρία χρόνια από τα τα 7 μέχρι την οριστική μονιμοποίηση του διαφορετικά δεν μπορεί να φύγει. Γιατί παραπληροφορεις τον κόσμο αφού δεν ξέρεις βρε αγόρι μου.
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια. Σας ευχομαι τα καλυτερα σε ολους. Καλο υποληπο καλοκαιριου,.
Yefska

Δημοσίευση από Yefska »

Asteras έγραψε: Τετ Ιούλ 10, 2024 4:24 pm Εγώ έχω 2940 μόρια και είμαι 26 χρόνων. Δεν έχω ούτε άγχος για την ηλικία ούτε για μόρια. Άλλοι θα κλαίτε που δεν θα περάσετε ούτε απ' έξω. Εσείς οι υεφκκ είστε ακατάλληλοι και η ντροπή του δημοσίου που παριστάνετε τούς αστυνομικούς. Αν στη Πάτρα είναι τραγική η εικόνα τους, σκεφτείτε αλλού. Τόσο πολύ αγαπάτε την υπηρεσία σας που παίζατε τζόκερ όταν κάνατε τα χαρτιά σας και νομίζατε ότι θα γίνεται αστυνομικοί. Είχα την δυνατότητα να κάνω τα χαρτιά και δεν θα έκανα γιατί ήξερα τι είστε.
Με όλο το σεβασμό προς το πρόσωπο σού και προφανώς το νεαρό της ηλικίας σου πού συνδυάζεται με μη γνώση των πραγμάτων.
Η εξωτερική φρουρά έχει διοικητή υψηλόβαθμο στέλεχος της αστυνομίας επίσης απαρτίζεται από ένστολους αστυνομικούς οι οποίοι εκτελούν χρέη αξιωματικού υπηρεσίας, καθώς και το προεδρικό διάταγμα της εξ. Φρ αναγράφει για αστυνομικά καθήκοντα κατά της τέλεσης υπηρεσίας, καθώς φέρει γκλοπ χειροπέδες πιστόλι κτλπ.
Με λίγα λόγια δεν είναι στη σφαίρα της φαντασίας κάποιων το να απαιτούν να ενσωματωθεί η ΥΕΦΚΚ στην αστυνομία.
Επίσης δεν είναι η ντροπή του δημοσίου για τους εξής λόγους:
Η εξωτερική φρουρά αγγίζει το 0% σε διαφθορα παρόλο πού βρίσκεσαι μέσα στο βάζω με το μέλι, την στιγμή πού βλέπεις σε πόσα σκάνδαλα μπλέκονται αστυνομικοί, δημοτικοί αστυνομικοί, σοφρωνιστικοι και άλλες λοιπές υπηρεσίες.
Η εξωτερική φρουρά έχει δεχθεί στις φυλακές Τρικάλων ένοπλη επίθεση απο ουτσεκαδες με την απόδραση αν θυμάμαι καλά 11 Αλβανών και στην επίθεση αυτή είχαμε τραυματισμό συναδέλφων από τα πυρά των Αλβανών.
Έχει δεχθεί επιθέσεις κατά διάρκεια μεταγωγής πάλι με απειλή καλάσνικοφ από Αλβανούς (όλα αυτά μπορείς να το ψάξεις στο διαδίκτυο και να τα διασταυρώσεις)
Επίσης έχει δεχθεί πάλι επίθεση σε φύλαξη στο νοσοκομείο όταν ο Πάσσαρης σκότωσε τους δύο αστυνομικούς και τραυμάτισε τον έναν εξωτερικό φρουρό με πυροβόλο όπλο.
Οπότε σε παρακαλώ θα έπρεπε να δείχνεις παραπάνω σεβασμό σε μια υπηρεσία και σε συνανθρώπους σου που πάνε να βγάλουν το ψωμί της ημέρας (στην κυριολεξία, γιατί τα χρήματα είναι ψίχουλα) και ελλοχεύει ο κίνδυνος ακόμα καί να χάσει την ζωή του κάποιος.
Επισκέπτης

Μακάρι να αλλάξουν το ΦΕΚ και να το κάνουν έως 22 χρόνων... Τσακώνονται όλα τα γερόντια εδώ μέσα 28 και 30 χρόνων που με το που θα μπουν θα είναι ψοφίμια με το ένα πόδι στον τάφο θα σέρνονται... Όχι πείτε μου τώρα ότι θα μπορέσει ο 30χρονος να κυνηγήσει τον 18 μετανάστη! Πρέπει να υπάρχουν κριτήρια 22 χρόνων... Φουλ αθλητικοί και κατά προτίμηση οι απόφοιτοι τεφα
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από niasimas »

Το ότι οι Αμερικανοί, δηλαδή, που σε κάποιες πολιτείες δεν βάζουν καν ανώτατο όριο ή σε κάποιες φτάνει τα 40 έτη, είναι βλάκες; Η' μήπως εμείς εδώ είμαστε κομάντα όλοι, που βάζουμε όρια 28; Σοβαρευτείτε μερικοί εδώ μέσα, γιατί το έχετε το νήμμα μπουρδέλο! Πληροφορίες για την προκ ψάχνουμε και οχι προτιμήσεις ως προς τις ηλικίες! Αν είναι να αυξηθεί, αυξήθηκε, αν δεν αλλάξει, πάμε παρακάτω, για όσους δεν τους πιάνει. Απλά τα πράγματα. Βρίζεστε κιόλας και μεταξύ σας!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 12, 2024 8:19 am Μακάρι να αλλάξουν το ΦΕΚ και να το κάνουν έως 22 χρόνων... Τσακώνονται όλα τα γερόντια εδώ μέσα 28 και 30 χρόνων που με το που θα μπουν θα είναι ψοφίμια με το ένα πόδι στον τάφο θα σέρνονται... Όχι πείτε μου τώρα ότι θα μπορέσει ο 30χρονος να κυνηγήσει τον 18 μετανάστη! Πρέπει να υπάρχουν κριτήρια 22 χρόνων... Φουλ αθλητικοί και κατά προτίμηση οι απόφοιτοι τεφα
Κοψε την κοκα αδερφε βλεπεις πολλα φαντασματα θα το κυνηγησεις εσυ ταγαρι και θα το πυροβολησεις και θα το παιζεις και μαγκας μετα ταγαρε
Foivos777

Δημοσίευση από Foivos777 »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 12, 2024 8:19 am Μακάρι να αλλάξουν το ΦΕΚ και να το κάνουν έως 22 χρόνων... Τσακώνονται όλα τα γερόντια εδώ μέσα 28 και 30 χρόνων που με το που θα μπουν θα είναι ψοφίμια με το ένα πόδι στον τάφο θα σέρνονται... Όχι πείτε μου τώρα ότι θα μπορέσει ο 30χρονος να κυνηγήσει τον 18 μετανάστη! Πρέπει να υπάρχουν κριτήρια 22 χρόνων... Φουλ αθλητικοί και κατά προτίμηση οι απόφοιτοι τεφα
Είμαι 30 ετών και έχω τρέξε 7 μαραθώνιους, εσύ πόσους έχεις τρέξει;
Μιλάμε για παραλληρημα.
Ξέρω 50 χρόνους μαραθωνοδρόμους και ξέρω και 20χρονα παιδιά που είναι με το φρεντο όλη μέρα και δεν έχουν γυμνάστει ποτέ. Τρολακι.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από niasimas »

Εδώ η Ντρισμπιώτη, που μας έχει εκπροσωπήσει σαν χώρα, με μετάλλια, σε δύσκολο αγώνισμα, δεν της έδιναν οικονομική ενίσχυση, γιατί ήταν 'μεγάλη' σε ηλικία, με βάση τα κριτήρια τους! Γι'αυτό τσακώθηκε με την ομοσπονδία και δεν την ήθελαν και για σημαιοφόρο. Αν δεν καταλάβουν κάποιοι στην Ελλάδα, ότι υπάρχει και ηλικιακός ρατσισμός, σε αρκετούς κλάδους εργασίας, τότε θα μείνουμε 100 χρόνια πίσω από τα βόδια!
Επισκέπτης

Τι λες ρε συ; Είμαι 30 χρόνων γυναίκα αθλητρια στίβου με διακρίσεις, τρέχω 5κμ στους αγώνες δρόμου σε 21 λεπτα και ο άντρας μου 38 χρόνων που δεν ασχολείται με αυτά κάνει μαζί μου στην προπόνηση τα 1000μ σε 3.48! Θέλεις κάτι ; Άντε γιατί πολύ αέρα πήραμε! Όσο πάει το όριο ηλικίας πήγε δεν έγινε και κάτι στην τελική, σε αντίθεση με εσένα που βρίζεις κοσμο χωρίς να ξερεις τι σου γίνεται!
Καλή επιτυχία παιδιά εύχομαι να γίνουν σε όλους όπως τα θελουμε!
Επισκέπτης

Καλά λευκός καθαρόαιμος Έλληνας δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει σημαιοφόρος φέτος μην το κουράζεται, θέλουν να προμοταρουν την γουόκ ατζέντα οπότε είναι λογικό που δίνουν την σημαία στον σκυλαραπα.
Επισκέπτης

Καλά και εμείς ξέρουμε και 50χρονους που είναι τέρμα κομάντα και βάζουν κάτω 25χρονους ρε παιδιά χαίρω πολύ. Έχετε κουράσει με το όριο ηλικίας, επειδή ανέβηκε στην δικαστική και στην δημοτική δε σημαίνει ότι θα ανέβει και εδώ γιατί είναι σώμα ασφαλείας μέσω πανελλαδικών εξετάσεων είναι 26 το όριο και εδώ είναι μέχρι 28. Σε λίγες μέρες βγαίνει και το ΦΕΚ να το δείτε να ηρεμήσετε επιτέλους δεν θα γίνουν ούτε αλλαγές που λέει ο ψεκ ο παπαχητος ούτε θα αλλάξει το όριο ηλικίας άιντε γιατί κουράσατε.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 12, 2024 12:44 pm Τι λες ρε συ; Είμαι 30 χρόνων γυναίκα αθλητρια στίβου με διακρίσεις, τρέχω 5κμ στους αγώνες δρόμου σε 21 λεπτα και ο άντρας μου 38 χρόνων που δεν ασχολείται με αυτά κάνει μαζί μου στην προπόνηση τα 1000μ σε 3.48! Θέλεις κάτι ; Άντε γιατί πολύ αέρα πήραμε! Όσο πάει το όριο ηλικίας πήγε δεν έγινε και κάτι στην τελική, σε αντίθεση με εσένα που βρίζεις κοσμο χωρίς να ξερεις τι σου γίνεται!
Καλή επιτυχία παιδιά εύχομαι να γίνουν σε όλους όπως τα θελουμε!
Δεν μας ενδιαφέρει. Είσαι εκτός διαγωνισμού λόγω ηλικίας έτσι κι αλλιώς. Καλή τύχη σε άλλες προκηρύξεις με όριο τα 35.
Koker

Δημοσίευση από Koker »

Ζήτω οι milf αλλά για άλλη δουλειά :P :P
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες