Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 10, 2025 4:38 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 10, 2025 4:27 pm Γι αριθμό αιτήσεων ξέρεις τπτ η μόνο ξέρεις γ παράταση αύριο το πρωί συγκεκριμένα
1250 στρατό ξηράς
220 πολεμικό Ναυτικό
2100 σχεδόν πολεμική αεροπορία
Αυτά στα είπε κάποιος η μόνο σου τα σκέφτηκες; Γιατί και να ψάξουμε μόνοι μας δεν μπορούμε να βρούμε για το ναυτικό και στρατό. Είσαι οβα; Έχεις κάποιον δήθεν δικό σου και στα λέει αυτά; Αμφιβάλλω αν αληθεύουν τα νούμερα σου; Απάντησε μας τι είσαι και από πού αντλείς τέτοιου είδους πληροφορίες αλλιώς μαγκιτσες να παίξεις εκεί όχι εδώ μέσα. Δεν είσαι τριμελή επιτροπή να κρίνει τα μόρια και την ικανότητα των άλλων. Μια χαρά θα μπουν άτομα με λίγα μόρια (γενικά) μιλά όπως μπαινανε και άλλες χρονιές. Απλώς δεν σου αρέσει αυτό και πουλάς τρελιτσα αλλά όταν με το καλό και αν φτάσεις έξω από την πύλη στο Αυλώνα θα σου κοπεί η μαγκιτσα
user96598

Δημοσίευση από user96598 »

Ηρεμηστε λιγο
Επισκέπτης

user96598 έγραψε: Πέμ Απρ 10, 2025 5:13 pm Ηρεμηστε λιγο
Δεν βλέπεις τι γράφει τι να ηρεμήσω τι είναι αυτός που θα πει στον οποιοδήποτε αν θα μπει η όχι είτε έχει λίγα είτε πολλά μόρια λες και άλλες χρονιές όλοι είχαν από 680 και πάνω. Καθόμαστε και ασχολούμαστε με αηδιες άντε από κει
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 10, 2025 5:24 pm
user96598 έγραψε: Πέμ Απρ 10, 2025 5:13 pm Ηρεμηστε λιγο
Δεν βλέπεις τι γράφει τι να ηρεμήσω τι είναι αυτός που θα πει στον οποιοδήποτε αν θα μπει η όχι είτε έχει λίγα είτε πολλά μόρια λες και άλλες χρονιές όλοι είχαν από 680 και πάνω. Καθόμαστε και ασχολούμαστε με αηδιες άντε από κει
Ε, μην ασχολεισαι ρε μεγαλε και προπαντος μην σπαζεσαι που θα δωσει παραταση. Αν εισαι ενταξει με τον εαυτο σου δεν εχεις να φοβασαι τιποτα. Η μηπως δεν εισαι?
Επισκέπτης

Κοίτα κ εγώ έχω μορια αλλά θέλω ν τελειώνει όσο πιο γρήγορα αυτό κ γ μενα μακάρι να μην πάρει
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 10, 2025 6:04 pm Κοίτα κ εγώ έχω μορια αλλά θέλω ν τελειώνει όσο πιο γρήγορα αυτό κ γ μενα μακάρι να μην πάρει
οποιος ειναι νοημων ανθρωπος αυτο θελει να τελειωνουμε οσο πιο γρηγορα οποιος δεν ειναι καθετε και κλαιει μπας και παρει παραταση
Επισκέπτης

Ρε παιδιά μια ερωτηση οποίος θέλει απαντάει σε ποιες ειδικοτητες έχετε 700 και 900+ μορια γιατι και τις προηγούμενες χρονιές γράψανε έχω 700 800 900 και περάσανε άτομα με Μαξ 500-600 μορια στις ειδικοτητες που λέγανε...
Επισκέπτης

Ακουστε λιγο και δεν θα ξαναμιλησω γιατι μας ζαλισατε τον ερωτα με την παραταση και τα μορια. Με βαση τα δεδομενα της τελευταιας χρονιας το 23 δηλαδη γινανε ΣΥΝΟΛΙΚΑ 14.000+ αιτησεις μμεσα σε αυτες ητανε και ατομα με λιγα μορια σε αρκετες ειδικοτητες. Δεν παιζουν τοσο ρολο τα μορια οσο η ειδικοτητα που θα βαλεις αυτο εμαθα εγω τουλαχιστον απο το λαθος που εκανα την πρωτη φορα. Γι αυτο μην μας πριζετε και μην πουλατε πνευμα και μαγκια μεσα απο ενα φορουμ γιατι αν καταφερετε και περασετε οταν θα παρουσιαστειτε οι μισοι θα παραιτηθειτε το πολυ μεσα σε πεντε μερες και αυτο το λεω γιατι εχω περασει απο αυλωνα και οι υπολοιποι θα σας κοπουν ολα μαχαιρι και αν οχι υπαρχουν ατομα να σας βαλουν στις θεσεις σας γι αυτο. Να μαθετε να σεβεστε τους αλλους τωρα που ειναι νωρις. Ελπιζω να συννενοηθηκαμε ΕΝΤΑΞΕΙ;
Special2

Δημοσίευση από Special2 »

Ακούστε όλοι έχουμε τον ίδιο σκοπό να καταφέρουμε να μπούμε δεν γνωρίζουμε αν θα πάρει παράταση ή δεν θα πάρει προσωπικά δεν θέλω να πάρει αλλος θελει να πάρει για τον δικο του λόγω δεκτό όλοι περιμένουμε να μάθουμε σήμερα αύριο ορισμένοι νομίζετε οτι είναι εύκολο ο στρατός και δεν θα κάνετε τίποτα μεσα σε κια εβδομάδα ορισμένοι θα τα παρατήσετε επειδή απλα δεν γνωρίζετε για να δηλώσεις στον στρατό και να μείνεις πρέπει να το αγαπάς τέλος πάντων απλα καλό ειναι να υπάρχει σεβασμός
Fepfep
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Fepfep »

Ξέρετε εάν θα γίνει παρατήσει ;
GordonKaravolias

Δημοσίευση από GordonKaravolias »

Είναι κανείς από ρόδο που έχει κάνει αίτηση;
Επισκέπτης

Στράτος ξηράς 3.500 αιτήσεις ως τώρα. Ενημέρωση από γραφείο στο ΓΕΣ.
Επισκέπτης

Καλημέρα παιδιά ακόμα πασαταση δν δόθηκε
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 11, 2025 8:23 am Καλημέρα παιδιά ακόμα πασαταση δν δόθηκε
Καλημερα μεχρι ωρας οχι
Επισκέπτης

Ναυτικο αιτησεις ξέρει κανεις
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: aristea και 6 επισκέπτες