Αυτά στα είπε κάποιος η μόνο σου τα σκέφτηκες; Γιατί και να ψάξουμε μόνοι μας δεν μπορούμε να βρούμε για το ναυτικό και στρατό. Είσαι οβα; Έχεις κάποιον δήθεν δικό σου και στα λέει αυτά; Αμφιβάλλω αν αληθεύουν τα νούμερα σου; Απάντησε μας τι είσαι και από πού αντλείς τέτοιου είδους πληροφορίες αλλιώς μαγκιτσες να παίξεις εκεί όχι εδώ μέσα. Δεν είσαι τριμελή επιτροπή να κρίνει τα μόρια και την ικανότητα των άλλων. Μια χαρά θα μπουν άτομα με λίγα μόρια (γενικά) μιλά όπως μπαινανε και άλλες χρονιές. Απλώς δεν σου αρέσει αυτό και πουλάς τρελιτσα αλλά όταν με το καλό και αν φτάσεις έξω από την πύλη στο Αυλώνα θα σου κοπεί η μαγκιτσα
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Ε, μην ασχολεισαι ρε μεγαλε και προπαντος μην σπαζεσαι που θα δωσει παραταση. Αν εισαι ενταξει με τον εαυτο σου δεν εχεις να φοβασαι τιποτα. Η μηπως δεν εισαι?
Κοίτα κ εγώ έχω μορια αλλά θέλω ν τελειώνει όσο πιο γρήγορα αυτό κ γ μενα μακάρι να μην πάρει
Ρε παιδιά μια ερωτηση οποίος θέλει απαντάει σε ποιες ειδικοτητες έχετε 700 και 900+ μορια γιατι και τις προηγούμενες χρονιές γράψανε έχω 700 800 900 και περάσανε άτομα με Μαξ 500-600 μορια στις ειδικοτητες που λέγανε...
Ακουστε λιγο και δεν θα ξαναμιλησω γιατι μας ζαλισατε τον ερωτα με την παραταση και τα μορια. Με βαση τα δεδομενα της τελευταιας χρονιας το 23 δηλαδη γινανε ΣΥΝΟΛΙΚΑ 14.000+ αιτησεις μμεσα σε αυτες ητανε και ατομα με λιγα μορια σε αρκετες ειδικοτητες. Δεν παιζουν τοσο ρολο τα μορια οσο η ειδικοτητα που θα βαλεις αυτο εμαθα εγω τουλαχιστον απο το λαθος που εκανα την πρωτη φορα. Γι αυτο μην μας πριζετε και μην πουλατε πνευμα και μαγκια μεσα απο ενα φορουμ γιατι αν καταφερετε και περασετε οταν θα παρουσιαστειτε οι μισοι θα παραιτηθειτε το πολυ μεσα σε πεντε μερες και αυτο το λεω γιατι εχω περασει απο αυλωνα και οι υπολοιποι θα σας κοπουν ολα μαχαιρι και αν οχι υπαρχουν ατομα να σας βαλουν στις θεσεις σας γι αυτο. Να μαθετε να σεβεστε τους αλλους τωρα που ειναι νωρις. Ελπιζω να συννενοηθηκαμε ΕΝΤΑΞΕΙ;
Ακούστε όλοι έχουμε τον ίδιο σκοπό να καταφέρουμε να μπούμε δεν γνωρίζουμε αν θα πάρει παράταση ή δεν θα πάρει προσωπικά δεν θέλω να πάρει αλλος θελει να πάρει για τον δικο του λόγω δεκτό όλοι περιμένουμε να μάθουμε σήμερα αύριο ορισμένοι νομίζετε οτι είναι εύκολο ο στρατός και δεν θα κάνετε τίποτα μεσα σε κια εβδομάδα ορισμένοι θα τα παρατήσετε επειδή απλα δεν γνωρίζετε για να δηλώσεις στον στρατό και να μείνεις πρέπει να το αγαπάς τέλος πάντων απλα καλό ειναι να υπάρχει σεβασμός
Ξέρετε εάν θα γίνει παρατήσει ;
Στράτος ξηράς 3.500 αιτήσεις ως τώρα. Ενημέρωση από γραφείο στο ΓΕΣ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: aristea και 6 επισκέπτες