Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 10, 2025 12:52 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 10, 2025 12:50 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 10, 2025 12:42 pm

Θες και πληροφορια εσυ; Δεν καταλαβαινεις οτι ειναι χασιμο χρονου και οτι δεν θα βρεθουν ατομα;

Ότι και να λες εσύ η παράταση θα δοθεί κανονικά και θα είναι ένας μήνας ακόμα! Ξέρουμε ότι δεν θες να μαζευτούν αιτήσεις αλλά δεν γίνονται όλα όπως θέλει ο καθένας
καλα αγορι μου τραβα κανε παρεα με το μητσοτακη τωρα και μην λες πολλα αντε...
Αμέ κανένα θέμα. Θες να κανονίσω να πας τίποτα Κάλυμνο άμα μπεις?
Επισκέπτης

Παιδιά να ρωτήσω,
Εγώ που θέλω να κάνω την αίτηση μου για αεροπορία, αλλά με ενδιαφέρει και ο ΣΞ, μπορώ να κάνω δυο αιτήσεις;
Επισκέπτης

Ναι αδερφέ μ εννοείτε μπορείς
Dertilis

Δημοσίευση από Dertilis »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 10, 2025 1:38 pm Παιδιά να ρωτήσω,
Εγώ που θέλω να κάνω την αίτηση μου για αεροπορία, αλλά με ενδιαφέρει και ο ΣΞ, μπορώ να κάνω δυο αιτήσεις;
μπορεις να δηλωσεις και στα τρια σωματα, στο πρωτο δηλωνεις αεροπορια μετα σξ και το αλλο κενο αν δεν θες ΠΝ
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 10, 2025 1:49 pm Ναι αδερφέ μ
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 10, 2025 1:49 pm Ναι αδερφέ μ εννοείτε μπορείς
Κοπέλα εδώ! 😂
Ευχαριστώ πολύ πάντως!
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από Eleonora »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 10, 2025 2:19 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 10, 2025 1:49 pm Ναι αδερφέ μ
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 10, 2025 1:49 pm Ναι αδερφέ μ εννοείτε μπορείς
Κοπέλα εδώ! 😂
Ευχαριστώ πολύ πάντως!
Κοπέλα μου, μπορείς να κάνεις από μία αίτηση για ΣΞ και αεροπορία, και στο ΠΝ μπορείς να κάνεις εάν επιθυμείς, αίτηση για δύο διαφορετικές ειδικότητες! Δλδ συνολικά,4 αιτήσεις! Γιατί δεν μελετάτε τις προκηρύξεις;
Styga
Επισκέπτης

Ποτέ αναμένεται να ανακοινωθεί η παράταση;
Επισκέπτης

Αν ανακοινωθεί μέχρι αύριο πρωί αλλιώς οχι
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 10, 2025 3:16 pm Ποτέ αναμένεται να ανακοινωθεί η παράταση;
Αύριο θα ανακοινωθεί η παράταση ενός μήνα στις αιτήσεις για όλα τα σώματα. Ήταν δίκαιο και θα γίνει πράξη μπας και ανέβουν λίγο οι αιτήσεις και τα μορια
Kostas123

Δημοσίευση από Kostas123 »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 10, 2025 3:33 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 10, 2025 3:16 pm Ποτέ αναμένεται να ανακοινωθεί η παράταση;
Αύριο θα ανακοινωθεί η παράταση ενός μήνα στις αιτήσεις για όλα τα σώματα. Ήταν δίκαιο και θα γίνει πράξη μπας και ανέβουν λίγο οι αιτήσεις και τα μορια
Εσύ που το ξέρεις
Επισκέπτης

Πρώτη φορά βλέπω τετοιο κόμπλεξ σαν το δικό σου που ν θες ν δοθεί ντε κ καλά παράταση για να μην μπουν άτομα μ χαμηλότερα μορια (έχω πάνω από 700 just so you know) άπειρο κόμπλεξ να τ τσεκάρεις σ κάνα γιατρο
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από Eleonora »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 10, 2025 3:52 pm Πρώτη φορά βλέπω τετοιο κόμπλεξ σαν το δικό σου που ν θες ν δοθεί ντε κ καλά παράταση για να μην μπουν άτομα μ χαμηλότερα μορια (έχω πάνω από 700 just so you know) άπειρο κόμπλεξ να τ τσεκάρεις σ κάνα γιατρο
Και παράταση να δοθεί, από πού προκύπτει ότι τα άτομα που θα κάνουν αίτηση, θα διαθέτουν και περισσότερα μόρια; Συνήθως το αντίθετο συμβαίνει, στις παρατάσεις, κάνουν άτομα που αφού βλέπουν ότι δεν υπάρχει το αναμενόμενο ενδιαφέρον, παρακινούνται να κάνουν αίτηση μήπως έχουν κάποια τύχη. Επίσης, μην υποτιμάτε τα αθλήματα, όσοι σέρνονται, όσο χαμηλό ενδιαφέρον και να υπάρχει, θα τους περάσουν οι υποψήφιοι με χαμηλότερα μόρια, αλλά με καλύτερη φυσική κατάσταση. Τέλος, τα άτομα που θα μείνουν, θα είναι εκείνα που μπορούν να προσαρμοσθούν στις απαιτήσεις της στρατιωτικής ζωής, και όχι οι αιθεροβάμονες, που μπαίνουν με τη λογική της μονιμότητας, και του αράγματος!
Styga
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 10, 2025 3:52 pm Πρώτη φορά βλέπω τετοιο κόμπλεξ σαν το δικό σου που ν θες ν δοθεί ντε κ καλά παράταση για να μην μπουν άτομα μ χαμηλότερα μορια (έχω πάνω από 700 just so you know) άπειρο κόμπλεξ να τ τσεκάρεις σ κάνα γιατρο
Όλα τα χρόνια όμως έτσι γίνονταν οπότε δεν έχω κάποιο κόμπλεξ... Και φέτος θα πάρει παράταση και θα ανέβουν οι βάσεις πολυ γιατί υπάρχει περίπτωση να ανέβουν οι αιτήσεις άρα ο ανταγωνισμός
Λυπάμαι πολύ όσοι δεν έχουν μόρια αλλά δεν γίνεται αλλιώς
Εξάλλου δεν τους κλέβουμε τις θέσεις απλά έχουμε παραπάνω μόρια (920 έχω εγώ)
Επισκέπτης

Γι αριθμό αιτήσεων ξέρεις τπτ η μόνο ξέρεις γ παράταση αύριο το πρωί συγκεκριμένα
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 10, 2025 4:27 pm Γι αριθμό αιτήσεων ξέρεις τπτ η μόνο ξέρεις γ παράταση αύριο το πρωί συγκεκριμένα
1250 στρατό ξηράς
220 πολεμικό Ναυτικό
2100 σχεδόν πολεμική αεροπορία
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες