ΚΕΤΘ - Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων
Καλησπέρα, έμαθα σήμερα μέσω του "ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΤΑΓΕΙΣ" ότι παρουσιάζομαι Αυλώνα, Τεθωρακισμένα στις 11/05!
Στην ιστοσελίδα γράφει 625 ΤΠ/ΕΟΔ, αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα θα είμαι πεζικάριος; Ευχαριστώ.
Στην ιστοσελίδα γράφει 625 ΤΠ/ΕΟΔ, αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα θα είμαι πεζικάριος; Ευχαριστώ.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 2
princeG έγραψε:Καλησπέρα, έμαθα σήμερα μέσω του "ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΤΑΓΕΙΣ" ότι παρουσιάζομαι Αυλώνα, Τεθωρακισμένα στις 11/05!
το 625 ΤΠ/ΕΟΔ τι ειναι;
όπλο-σώμα κατάταξης: τεθωρακισμενα κέντρο κατάταξης: 625 ΤΠ/εοδ ημερομηνία κατάταξης: 11-05-2010
Ή μήπως είμαι Ιωάννινα. Έχω μπερδευτεί
ΚΑλησπερα και απο εμενα... Και γω παρουσιαζομαι Αυλωνα 13/05/10. Φιλε PrinceG εμενα στο ιντερνετ μου λεει πως Παρουσιαζομαι στο ΚΕΤΘ που ειναι στην Αυλωνα. Και συ Τε8ωρακισμενα εισαι απλα το κεντρο παρουσιασεως σου ειναι αλλου αλλα ψαξε το γιατι δεν ειμαι σιγουρος...
-
- Α/ΓΕΣ
- Posts in topic: 103
- Επικοινωνία:
Το 625 είναι στα Γιάννενα. Απλώς όσοι πάρουν ειδικότητα σε ερπυστριοφόρα πάνε μέτα στον Αυλώνα.
Εκτός και αν έχει άλλαξει κάτι. Πχ να σε στείλουν κατευθείαν σε Μονάδα παραμεθωρίου.
Εκτός και αν έχει άλλαξει κάτι. Πχ να σε στείλουν κατευθείαν σε Μονάδα παραμεθωρίου.
Μανο και γω τώρα το μαιο αυλώνα παρουσιαζομαι. Που το ειδες ομως στο ιντερνετ; Εγώ το εμαθα απο το Στρατολογικο γραφειο και θελω να δω αν εχω ενδειξη να παω δοκιμος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Απρ 12, 2010 3:49 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και γω τεθωρακισμενα στην Αυλωνα στις 10/05. Τι παιζει εκει;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Κ εγω 10/5 αυλωνα. Εντελως πληροφοριακα μπορεις απο τεθωρακισμενα να δηλωσεις ειδικες δυναμεις;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 2
sniper6 έγραψε:Κ εγω 10/5 αυλωνα. Εντελως πληροφοριακα μπορεις απο τεθωρακισμενα να δηλωσεις ειδικες δυναμεις;
ναι μπορεις...
Υπάρχουν πλυντήρια ρούχων στον Αυλώνα; Αν όχι, μας επιτρέπουν να πλένουμε κανα ρουχαλάκι ή θα πρέπει να τα δίνουμε στα επισκεπτήρια στους δικούς μας?
Γεια σας παιδιά. Απο Κρήτη είμαι. Τωρα ανεβηκα Αθήνα μέχρι να φύγω για Αυλώνα. Μενω Καλιθέα τώρα. Μπορεί κάποιος να μου πεί το δρομολόγιο για να φτάσω Αυλώνα απο Καλιθέα.
-
- Α/ΓΕΣ
- Επικοινωνία:
qwerty έγραψε:Υπάρχουν πλυντήρια ρούχων στον Αυλώνα; Αν όχι, μας επιτρέπουν να πλένουμε κανα ρουχαλάκι ή θα πρέπει να τα δίνουμε στα επισκεπτήρια στους δικούς μας;
Ναι υπάρχουν, αλλά δεν λειτουργούν (αν λειτουργούν) κάθε ημέρα. Όσοι έμεναν Αττική ή Βοιωτία ή είχαν τελος πάντων κάποιο συγγενή πήγαιναν και τα έπλεναν στο σπίτι. Άλλοι πήγαιναν σε καθαριστήριο και πολλοί λίγοι επέλεγαν να τα πλένουν στο χέρι.
Δράκων έγραψε: Γεια σας παιδιά. Απο Κρήτη είμαι. Τωρα ανεβηκα Αθήνα μέχρι να φύγω για Αυλώνα. Μενω Καλιθέα τώρα. Μπορεί κάποιος να μου πεί το δρομολόγιο για να φτάσω Αυλώνα απο Καλιθέα
Παίρνεις Ηλεκτρικό από Καλλιθέα, κατεβαίνεις Ομόνοια, παίρνεις το Μετρό για Σταθμό Λαρίσης και από εκεί τραίνο για Αγιο Θωμά.
Εναλλακτικά Ραδιο Ταξί με κόστος περί τα 50 Ευρώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Απρ 13, 2010 8:21 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σ'ευχαριστώ πολύ Νάσο. Νά'σαι καλά...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Απρ 13, 2010 8:27 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Α/ΓΕΣ
- Επικοινωνία:
sniper6 έγραψε:Κ εγω 10/5 αυλωνα. Εντελως πληροφοριακα μπορεις απο τεθωρακισμενα να δηλωσεις ειδικες δυναμεις;
Εννοείται. Άσε που λίγο παρακάτω είναι και το 575 Τάγμα Πεζοναυτών που πλέον είναι Κέντρο Νεοσυλλέκτων. Μετάθεση με τα πόδια.

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης