Ορεινοί Καταδρομείς (ΛΟΚ)
Παιδια επειδη δεν εχω πολυ καταλαβει Αν δηλωσεις πειοδευων ΛΟΚ Μετα παρουσιαζεσαι ΚΕΕΔ κ μετα πας Ρεντινα η ρεντινα δεν μπορεις να κανεις θητεια απλα ειναι κεντρο εκπαιδευσης Και περνας καποια αθληματα;
Νομίζω έχει τάγμα Λοκατζήδων στη Ρεντίνα...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Η ρεντινα ειναι κεντρο (δ ΜΚ)
Τελικα τι ειναι κεντρο εκπαιδευσης η στρατοπεδο το οποιο μπορεις να κανεις θητεια; Και κατι αλλο συνηθως που σε βαζουνε (δραμα, ρεντινα, ναουσα) που;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 32
Παντού σε βάζουνε φίλε μου. Και δράμα και ρεντίνα και νάουσα
Παιδια χρειαζεται ενα ορισμενο υψος για να περασεις η μονο τις δοκιμασιες;
-
- Στρατηγός
Δεν υπάρχει όριο στο ύψος για να κάνεις την θητεία σου
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
Οπως το θεμα με τους αμφιβιους καταδρομεις που εχει γινει sticky ετσι δεν πρεπει να γινει και Με αυτο το θεμα;
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
Παιδια γιατι Υπαρχουν μεγαλυτερες πιθανοτητες να μπει καποιος λοκ απο μακ;
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 4
Αυτο που τ'ακουσες παλι; ΛΟΚ=2 μοιρες καταδρομων (+1 Κυπρο), ΜΑΚ = 4 μοιρες αμφιβιων. Τα συμπερασματα δικα σου. Δ'ΜΚ και Ζ'ΜΑΚ δε τις βαζω ουτε το Πευκο γιατι ειναι κεντρα ή μοιρα επαγγελματιων μονο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fideas emk την Παρ Ιουν 18, 2010 6:02 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φιλε μου το ιδιο εγινε και με μενα. Ηρθαν καλη ωρα στο 585 τπ στην καστορια αξιωματικοι απο ειδ. Δυναμεις και δηλωσα και ετρεξα και βγηκα πρωτος και τις 20 καμψεις εκανα και 20 ελξεις πηρα. Ξες ομως γιατι δεν με πηραν; Γιατι δηλωσα o ηλιθιος οτι ειχα σπασει χερι στο παρελθον (εχει 3-4 χρονια). Δεν μου το ειπαν τοτε, ουτε καν το σχολιασαν απλα οταν ηρθε η ωρα να φυγουν οι αλλοι εμενα απλα δεν με καλεσαν. Και ετσι γιναν καποιοι καταδρομεις σαφως κατωτεροι μου και εγω εμεινα με την ορεξη. Κατι τετοιο θα εγινε και με τον φιλο σου.
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
εισαι σιγουρος οτι κοπηκες γιαυτον τον λογο?mpampis έγραψε:Φιλε μου το ιδιο εγινε και με μενα. Ηρθαν καλη ωρα στο 585 τπ στην καστορια αξιωματικοι απο ειδ. Δυναμεις και δηλωσα και ετρεξα και βγηκα πρωτος και τις 20 καμψεις εκανα και 20 ελξεις πηρα. Ξες ομως γιατι δεν με πηραν; Γιατι δηλωσα o ηλιθιος οτι ειχα σπασει χερι στο παρελθον (εχει 3-4 χρονια). Δεν μου το ειπαν τοτε, ουτε καν το σχολιασαν απλα οταν ηρθε η ωρα να φυγουν οι αλλοι εμενα απλα δεν με καλεσαν. Και ετσι γιναν καποιοι καταδρομεις σαφως κατωτεροι μου και εγω εμεινα με την ορεξη. Κατι τετοιο θα εγινε και με τον φιλο σου.
-
- Στρατηγός
Ναι ισχύει αυτό που λέει ο μπάμπης
Magkas έγραψε:Τελικα τι ειναι κεντρο εκπαιδευσης η στρατοπεδο το οποιο μπορεις να κανεις θητεια; Και κατι αλλο συνηθως που σε βαζουνε (δραμα, ρεντινα, ναουσα) που;
Στην Ρεντινα ειναι το ΚΕΑΠ (Κεντρο Εκπαιδευσης Ανοθοδοξου Πολεμου)
Μπωρει να σε καλεσουν στο ΚΕΕΔ η στο ΚΕΑΠ
Τελικα μοιρες ειναι πλεον δραμα ναουσσα κ κυπρο; Η ρεντινα εχει γηνει κεντρο; η εαν παρουσιαστεις πευκο παιζει να πας μετα ρεντινα σαν μοιρα; Το ξερω εχει ξανα συζητηθει αλλα οι αποψεις διίστανται αν μπορει καποιος που ξερει τι παιζει ακριβως να μου απαντησει...
ευχαριστω!
ευχαριστω!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες