Άσκηση αθανασίας
Άσκηση αθανασίας
Καλά μηλάμε υπάρχουν μεγάλα βλήματα που γράφουν γι απορίες εδώ.
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΤΙ ΘΑ ρωτήσεται να μάθεται αν γίνεται άσκηση αθανασίας;
ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΣΤΗ ΔΥΚ (udt71) ...
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΤΙ ΘΑ ρωτήσεται να μάθεται αν γίνεται άσκηση αθανασίας;
ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΣΤΗ ΔΥΚ (udt71) ...
Άσκηση αθανασίας
Καλησπέρα είμαι 17 χρονών και του χρόνου θα δώσω πανελλαδικές, οπότε θέλω να περάσω μέσω του Π. Ν.(ΣΝΔ) στα ΟΥΚ.Από χθές όμως άρχισα να ακούω διάφορα και μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξω γνώμη; Κατ αρχήν άκουσα για πνιγμούς επαναφοράς, σε πνίγουν λέι κανονικά και μετά προσπαθούν να σε επαναφέρουν στη ζωή, ισχύει κάτι τέτοιο;
Άσκηση αθανασίας
Ε! Αμα ειναι να αλαξεις γνωμη η το σκεφταισε και δεν εισαι σιγουρος τοτες αστο μην πας...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
Άσκηση αθανασίας
Αλέξης έγραψε:Καλησπέρα είμαι 17 χρονών και του χρόνου θα δώσω πανελλαδικές, οπότε θέλω να περάσω μέσω του Π. Ν.(ΣΝΔ) στα ΟΥΚ.Από χθές όμως άρχισα να ακούω διάφορα και μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξω γνώμη; Κατ αρχήν άκουσα για πνιγμούς επαναφοράς, σε πνίγουν λέι κανονικά και μετά προσπαθούν να σε επαναφέρουν στη ζωή, ισχύει κάτι τέτοιο;
Καλά πήγαινε πρώτα ΣΝΔ και Μετά θα αλλάξεις 100 φορές γνώμη για το τι θα ακολουθησεις.
Και μην πας ΣΝΔ μόνο και μόνο για να πας ΟΥΚ μετα
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
Άσκηση αθανασίας
Αν θα πάω ΣΝΔ μόνο για ΟΥΚ θα πάω (είτε Σκάφη Ανορθ. Πολέμου είτε ΟΑΠ) ... Τώρα αν είναι τέτοια η κατάσταση στα ΟΥΚ δεν έχω άλλη επιλογή από την Ευελπίδων και τα ΛΟΚ.
Άσκηση αθανασίας
Τα βλεπεις; Κατευθειαν αλαξες γνωμη. Καλυτερα τραβα ΛΟΚ τοτες...
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 6
Άσκηση αθανασίας
Για ΛΟΚ δεν κανεις. Ναυτικο με τους μουτσους 

- Nicolas_mk2
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
- Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
- Επικοινωνία:
Άσκηση αθανασίας
Αλέξης έγραψε:Αν θα πάω ΣΝΔ μόνο για ΟΥΚ θα πάω (είτε Σκάφη Ανορθ. Πολέμου είτε ΟΑΠ) ... Τώρα αν είναι τέτοια η κατάσταση στα ΟΥΚ δεν έχω άλλη επιλογή από την Ευελπίδων και τα ΛΟΚ.
Τα σκάφη Α/Π της ΜΥΚ τα επανδρώνουν ΕΠΟΠ κατα κύριο λόγο, οι αξιωματικοί δεν έχουν καμία σχεση με τετοια αντικείμενα... Αν οι βαθμοί σου είναι καλοί ψάξου για κάποια άλλη σχολή πχ. ΣΥΔ/Αμύνης αεροδρομίων... Ίσως κάποια στιγμή απο εκεί να μπορέσεις να πας στη 31ΜΕΕΔ

Άσκηση αθανασίας
Δεν με ενδιαφέρει αυτού του τύπου η δράση, ήθελα ή ΛΟΚ ή ΟΥΚ αλλά αφού παίζουνε τέτοιες καταστάσεις στα ΟΥΚ. Δεν τρελάθηκα ακόμα !
Άσκηση αθανασίας
Εμ! Για να πας στα ΟΥΚ πρεπει να εχεις και τρελα! Τραβα ΛΟΚ
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 7
- Ενδιαφέροντα: Γυμναστικη
Άσκηση αθανασίας
Μην δινετε λαθος πληροφοριες ελεος τι αλλο θα δουμε εδω μεσα ασκηση αθανασιας; Μηπως σου χτυπανε αδρεναλινη στην καρδια για να σε επαναφερουν; Σταματηστε να βλεπετε ραμπο...
Άσκηση αθανασίας
Ρε vaggelis εσει μαλον βλεπεις Ραμπο παντως εκει μεσα κανουνε ακραια πραγματα και δεν τα λενε και καλα κανουνε. Αμα ο αλος ομως ρωταει το κανουνε αυτο; Εκεινο; Ε! Τοτες αστο να μην παει.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Άσκηση αθανασίας
Δεν νομιζω να βλεπω ραμπο εγω εισαι 15 και ειμαι 17 και επισης ο αδερφος μου ειναι στην ζ'μακ γι'αυτο αστο μην ανοιγουμε συζητηση ας μιλησουμε σε πμ
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Άσκηση αθανασίας
Και επισης εγω μιλαω για την ασκηση αθανασιας και καλα δεν λεω οτι δεν κανουν πραγματα πχ κολυμβηση με -10 και βαλε και αλλα πολλα
Άσκηση αθανασίας
Φίλε θρύλε έχω τρέλα αρκετή για να αντέξω σε καψόνια και τέτοιες ιστορίες αλλά στην προκειμένη μιλάμε για Μ****κία στον εγκέφαλο όταν διαβάζω για πνιγμούς και να χάνεις τις αισθήσεις σου στο νερό βουλιαγμένος.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες