1η ΜΑΛ - Μάλεμε

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Στρατός και θητεία
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 2

1η ΜΑΛ - Μάλεμε

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

Ρε παιδια να ρωτήσω κάτι;
Στο μάλεμε που παρουσιάζονται οι νεοσύλεκτοι τι σώμα θεωρήται;
Θεωρήται ΕΔ οπως το ΚΕΕΔ;
Γιατί εκει ειναι η ΜΑΛ! Πως γίνεται να ειναι κεντρο;
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Anonymous

1η ΜΑΛ - Μάλεμε

Δημοσίευση από Anonymous »

Καιλισπερα 10φεβ παρουσιαζομαι στιν 1τη μαλ μαλεμε στα χανια
Εχω 2 εροτισουλες
Ειμαι 110 κιλα υπαρχει περιπτοση να υπιρεσισω στα αλεξιπτοτα ;
Η θα με διοξουν λογο βαρους; πιστεβω οτι θα τα χασω πολυ γρυγορα!

Ειμαι τυμπακιανος παιζει σεναριο να ειμαι εξοδουχος καθημερινα οταν δεν εχω υπιρεσια ;

Marinos_ydrauli
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

1η ΜΑΛ - Μάλεμε

Δημοσίευση από Marinos_ydrauli »

Καλησπερα... Παρουσιαζομαι κι εγω 10 φεβρουαριου στο μελεμε... Ηθελα να παω αλεξιπτωτα αλλα απ οτι ξερω λογω 9 μηνου που κανω δεν με παιρνουν... Αν ξερει καποιος ας βοηθησει... Κι ετσι θα παω ορεινος... Τι πιθανοτητες εχω να παω κυπρο; Κανεις υποψηφιος για κυπρο;
Anonymous

1η ΜΑΛ - Μάλεμε

Ειχα την ευτηχια να περασω τους 10 μηνες απω τους 18 στο μαλεμε το 2000 . Ηταν το κατη αλλο στο σξ! Κρημα που το χαλασανε! Εικόνα
Anonymous

1η ΜΑΛ - Μάλεμε

commaνdos... Οσοι απο εσας παρουσιαστειτε στη 1η μ. Αλ θα πρεπει να τιμησετε την μοιρα οπως τις αρμοζει. Πολλοι αξιωματικοι θα θελανε να υπηρετησουν εκει. Να ξερετε οτι ειστε οι επιλεκτοι και οτι 1η μ. Αλ σημaiνει θρυσκεια. Μαθετε για την μοιρα πρωτα για να ξερετε ποιοι ειστε και τι κανετε εκει. Ηθικων... Αιμα... Οποιος δεν εχει βασανα και θελει ν'αποκτηση στην 1η μ. Αλ στο μαλεμε να παει να υπηρετηση.Commandos καλες προσγειωσεισ

oysak.
Στρατιώτης
Στρατιώτης

1η ΜΑΛ - Μάλεμε

Δημοσίευση από oysak. »

Γεια σας μπαινω στην 1 μαλ 10 φεβ. και εχω 2 ερωτησης: Ειμαι πολυτεκνος αλλα δεν το εχω δηλωση θα εχω προβλημα; μπορω μολις πάρω το μπερε και το χαρτη του καταδρωμέα να παω τα χαρτια και να φύγω στους 9 μήνες. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Anonymous

1η ΜΑΛ - Μάλεμε

Γειά σας παίδες! Εγω Χανία μένω αλλά δεν ξέρω η 1Μαλ ειναι μόνο για Αλεξιπτοτιστές; Εγω σημερα δήλωσα Καταδρομέας, πόση θα είναι η θητεία μου; Έχω μονο εναν μικρό αδερφό και κανέναν θανούντα(Δώξα τον θεό)Πώς είναι η εκπαίδευση και πώς συμπεριφέρονται οι αξιωματικοί;

Ότι πληροφορία εχετε ειναι δεκτή, σας Ευχαριστώ!

Anonymous

1η ΜΑΛ - Μάλεμε

Μαγκες κ εγο στην 1η μαλ ειμε τορα τα πραγματα εινε καλα... εχει λιγο ζορι αλλα ειναι ειδικες διναμεις... οσο για sleeping bag δεν επιτρεπετε, κ εμας μας βαζουν να στρωνουμε και να ξεστρωνοθμε τα κρεβατια συνεχεια... οτι θελετε μπορειτε να ρωτησετε... 1... 2... 3... 4 1... 2... 3... 4... μαλ μαλ αετοι
dimitris1987
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

1η ΜΑΛ - Μάλεμε

Δημοσίευση από dimitris1987 »

Και εγω μαλεμε ειμαι απο της 20 μαρτιου για τα πεν. Το μονο που με χαλαει στην μοναδα ειναι ο υπολοχαγος της. Λιγο πιο χαλαρα να ηταν με το κινητο δλδ να μας αφηναν λιγο παραπανω να μιλαμε. Και αυτες οι τουαλετες ειναι χαλια... Εφυγα απο το πευκο για καλητερα και τελικα στο πευκο τις ειχχαμε πεντακαθαρες
Anonymous

1η ΜΑΛ - Μάλεμε

Για! εχει παρουσιαστη το αγορι μου εκει παει για αλεξιπτοτηστης κ εχει πολι παλουκι-καψονι!

Anonymous

1η ΜΑΛ - Μάλεμε

Τον Σιφάκη εννοείς;

Anonymous

1η ΜΑΛ - Μάλεμε

1Η ΜΑΛ Καμποτζη - Βιετναμ... Παιδες που γραφεται εδω, καλα αλματα ευχομαι. Εγω ημουν το 1995.233 σειρα. Η πιο μαχιμη Μοναδα της Χωρας μας. Και ιστορικη. Δειτε το μνημειο των πεσοντων Καταδρομων στην Κυπρο και θα καταλαβετε.
FWTIS

1η ΜΑΛ - Μάλεμε

Δημοσίευση από FWTIS »

EINAI TELEIA
runner200gr

1η ΜΑΛ - Μάλεμε

Δημοσίευση από runner200gr »

Καλησπέρα παιδια. Θελω να παω δοκιμος αν μπορω στην πρωτη μαλ.χαρτι δεν μου ηρθε ακομα αλλα απο ενα γνωστο στη στρατολογια εμαθα οτι θα παρουσιαστω στο ρεθυμνο στο πεζικο. Τι γινεται; Παρουσιαζομαι ρεθυμνο και μετα παω οπου δηλωσω; Θα περασω εκει ξανα εκπαιδευση;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες