ΣΣΕ - Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων
- roverr24
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 26
- Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
- Επάγγελμα: Naval engineering officer
Πιο δυσκολα ειναι στο πρωτο ετος για να εγκλιματιστεις μεσα στη σχολη, μετα στα αλλα ετη απλα εχει πιο πολυ διαβασμα Αλλοι αξιωματικοι εχουν τρελα με τις ασκησεις και αλλοι βαριουνται, φιλους θα κανεις οπως και εχθρους, δε χρειαζεται να εισαι ουτε πατριωτης ουτε σβαρτζενεγκερ, να μη μιλας πολυ, να μελετας και να μην ασχοληθεις αν καποιοι κανουν κατι... Καλο η κακο
Δε κοβεται κανεις στα μαθηματα, πρεπει να ειναι πολυ στοκος για να κοπει, αν τελειωσεις με καλη σειρα και πας μηχανικο η διαβιβασεις μπορεις να ασχοληθεις με σπουδες στο πολυτεχνειο, αν εισαι στα σωματα ΤΧ. ΕΜ. ΥΠ το πιο σιγουρο ειναι οτι θα πας πολυτεχνειο, εκει εχει πιο δυνατους μαθητες αλλα σαφως λιγοτερο μαχιμους
Δε κοβεται κανεις στα μαθηματα, πρεπει να ειναι πολυ στοκος για να κοπει, αν τελειωσεις με καλη σειρα και πας μηχανικο η διαβιβασεις μπορεις να ασχοληθεις με σπουδες στο πολυτεχνειο, αν εισαι στα σωματα ΤΧ. ΕΜ. ΥΠ το πιο σιγουρο ειναι οτι θα πας πολυτεχνειο, εκει εχει πιο δυνατους μαθητες αλλα σαφως λιγοτερο μαχιμους
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 5
Καλησπερα για αλλη μια φορα. Θα μπορουσε μηπως να μου πει καποιος/α οταν ορκιζεσε στην ΣΣΕ τι λες; Μηπως θυματε κανεις οτι ορκιστηκε; Ευχαριστω πολυ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KostasSSE την Παρ Μαρ 05, 2010 5:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να κανω μια χαζη ερωτηση; πως μπαινεις ευελπιδων-οπλα η ΣΜΥ οπλα. γιατι αλλα ξερω αλλα μου λενε κ αλλα διαβαζω. γινετε καποιος να μου απαντησει?
- Nicolas_mk2
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
- Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
- Επικοινωνία:
ΆΛΗ έγραψε:Να κανω μια χαζη ερωτηση; Πως μπαινεις ευελπιδων-οπλα η ΣΜΥ οπλα. Γιατι αλλα ξερω αλλα μου λενε κ αλλα διαβαζω. Γινετε καποιος να μου απαντησει;
Μόνο μέσω πανελληνίων... Δεν υπάρχει κάτι αλλο!

Ευχαριστω νικολα ! υπαρχει καποιο σωμα που να μπαινει εκτος πανελληνιων... δλδ προκυρηξη;
- Nicolas_mk2
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
- Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
- Επικοινωνία:
ΆΛΗ έγραψε:Ευχαριστω νικολα ! Υπαρχει καποιο σωμα που να μπαινει εκτος πανελληνιων... Δλδ προκυρηξη;
Me προκύρηξη μόνο για ΕΠΟΠ... Σχεδόν για όλα τα Οπλα και Σώματα-ανάλογα τις προκυρηχθείσες ειδικότητες.

Γεια σε όλους.
Ομολογώ ότι έχω διαβάσει και τις 44 σελίδες σχετικά με την ευελπίδων όμως πουθενά δεν βρήκα τα εξής.
Επιτρέπονται κινητά τηλέφωνα εντός της σχολής; Τι λέει ο κανονισμός και τι ισχύει στην ουσία; Γιατί στα στρατόπεδα επιτρέπονται κινητά χωρίς κάμερα αλλά αυτό δεν τηρείτε. Και κάτι ακόμα,laptop μπορούμε να φέρουμε στη σχολή; Υπάρχει ασύρματο internet;
Σίγουρα όλα αυτά σε προηγούμενα χρόνια απαγορεύονταν. Θα παρακαλούσα να μη κάνει κανείς εικασίες και θα προτειμούσα να απαντήσει κάποιος εντός της σχολής. Τέλος για να μην παρεξηγηθώ, δεν τα θεωρώ εγώ προσωπικά όλα αυτά απαραίτητα απλά ρωτάω γιατί δεν υπάρχουν πουθενά πληροφορίες σχετικά ...
Ομολογώ ότι έχω διαβάσει και τις 44 σελίδες σχετικά με την ευελπίδων όμως πουθενά δεν βρήκα τα εξής.
Επιτρέπονται κινητά τηλέφωνα εντός της σχολής; Τι λέει ο κανονισμός και τι ισχύει στην ουσία; Γιατί στα στρατόπεδα επιτρέπονται κινητά χωρίς κάμερα αλλά αυτό δεν τηρείτε. Και κάτι ακόμα,laptop μπορούμε να φέρουμε στη σχολή; Υπάρχει ασύρματο internet;
Σίγουρα όλα αυτά σε προηγούμενα χρόνια απαγορεύονταν. Θα παρακαλούσα να μη κάνει κανείς εικασίες και θα προτειμούσα να απαντήσει κάποιος εντός της σχολής. Τέλος για να μην παρεξηγηθώ, δεν τα θεωρώ εγώ προσωπικά όλα αυτά απαραίτητα απλά ρωτάω γιατί δεν υπάρχουν πουθενά πληροφορίες σχετικά ...
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 6
- Ενδιαφέροντα: - free running -
- Επάγγελμα: kommanto junior
Μπορει να διαβασες τις 44 σελιδες, αλλα τα αλλα θεματα που λεει για τα κινητα δεν τα ειδεςΔημήτρης έγραψε: Γεια σε όλους.
Σίγουρα όλα αυτά σε προηγούμενα χρόνια απαγορεύονταν. Θα παρακαλούσα να μη κάνει κανείς εικασίες και θα προτειμούσα να απαντήσει κάποιος εντός της σχολής. Τέλος για να μην παρεξηγηθώ, δεν τα θεωρώ εγώ προσωπικά όλα αυτά απαραίτητα απλά ρωτάω γιατί δεν υπάρχουν πουθενά πληροφορίες σχετικά

Αν έχουν απαντηθεί τα ερωτήματά μου σε προηγούμενα θέματα θα ήθελα βάλει κάποιος το link. Αλλά αν δεν κάνω λάθος δεν πρόκειτε για την σχολή ευελπίδων αλλά για τα στρατόπεδα γενικά. Η σχολή ευελπίδων είναι σχολή, οπότε με τα σημερινά δεδομένα χρειάζεται internet
Και εγώ έχω αυτή την απορία... Και κάτι άλλο... Διάβασα το πρόγραμμα της σχολής και γενικά όλο το εγκόλπιο των Ευέλπιδων και μου φάνηκε λίγο ψυχοπλακωτικό το όλο σκηνικό... Κάποιος που να είναι στη σχολή ας κάνει ένα κόπο να γράψει δυο λόγια για το τι πραγματικά παίζει στη σχολή...
Δημήτρης έγραψε:Γεια σε όλους.
Σίγουρα όλα αυτά σε προηγούμενα χρόνια απαγορεύονταν. Θα παρακαλούσα να μη κάνει κανείς εικασίες και θα προτειμούσα να απαντήσει κάποιος εντός της σχολής. Τέλος για να μην παρεξηγηθώ, δεν τα θεωρώ εγώ προσωπικά όλα αυτά απαραίτητα απλά ρωτάω γιατί δεν υπάρχουν πουθενά πληροφορίες σχετικά
Τα κινητά επιτρέπονται αλλά πρέπει να είναι χωρίς κάμερα.Lapotop μπορείς να φέρεις δικό σου μετά την ορκομωσία σου. Αν και απο φέτος η υπηρεσία έδωσε απο ένα laptop σε κάθε πρωτοετή. Εγώ τώρα έχω μέσα της σχολής και το δικό μου. Ίντερνετ παρέχεται απο τη σχολή αλλά είναι αργό και δεν ξέρω αν δουλεύει σε όλους τους λόχους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Stelios11 την Κυρ Ιουν 13, 2010 12:26 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αλέξης έγραψε:Και εγώ έχω αυτή την απορία... Και κάτι άλλο... Διάβασα το πρόγραμμα της σχολής και γενικά όλο το εγκόλπιο των Ευέλπιδων και μου φάνηκε λίγο ψυχοπλακωτικό το όλο σκηνικό... Κάποιος που να είναι στη σχολή ας κάνει ένα κόπο να γράψει δυο λόγια για το τι πραγματικά παίζει στη σχολή...
Εξαρτάται το τι σου φάνηκε ψυχοπλακωτικό και τι θες να μάθεις.
Αμα θέλεις να χαλάσεις την κάμερα του κινητού σου τι να σου πω... Πρόβλημά σου... Όσο για το laptop δε νομίζω να υπάρχει κανείς που θα τριγυρνάει στις εγκαταστάσεις της σχολής με ένα laptop στα χέρια για να βγάλει φωτογραφίες...
Συγκεκριμένα θα ήθελα να μάθω πχ από παρέες τι γίνεται εκεί μέσα, έχεις περιθώρια να κάνεις ή μόνο μάθημα και τρέξιμο; Γενικά για το κλίμα που επικρατεί στη σχολή...Stelios11 έγραψε:Εξαρτάται το τι σου φάνηκε ψυχοπλακωτικό και τι θες να μάθεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλέξης την Κυρ Ιουν 13, 2010 1:02 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες