Πότε γίνεται η κατάταξη;
Πότε γίνεται η κατάταξη;
Εγω θα κανω την προσπαθεια την δευτερα και θα τους παρω τηλ. αλλα το πιο πιθανο ειναι να μην το σηκωνουν.(σε μενα τουλαχιστον αυτο γινεται :P)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 12
Πότε γίνεται η κατάταξη;
OMEGA έγραψε:Στο army δεν εχει ανακοινωθει τιποτα
Πάρε τηλ εσύ την δευτέρα στο στρατολογικό γραφείο και θα σου πούνε τις ημερομηνίες. Τώρα αν είσαι τόσο δύσπιστος δεν σου φταίω εγώ

Πότε γίνεται η κατάταξη;
Εχω λογο που ειμαι, αφου προσπαθουσα για 10 μερες να τους βρω στο τηλεφωνο... Αλλα τελικα τιποτα. Αναγκαστικα να παω απο εκει.:P
Πότε γίνεται η κατάταξη;
http://army.gr/files/File/pinakasSLG.pdf Κάποιο θα σηκώσουν δεν μπορεί. Μπορείτε να ενημερωθείτε από όλα τα στρατολογικά γραφεία. Σε όλα έχει πάει η εγκύκλιος.
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
Πότε γίνεται η κατάταξη;
Εγω εστειλα e-mail
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Πότε γίνεται η κατάταξη;
Α και κατι αλλο παιδια ποτε παρουσιαζονται στις ειδικες δυναμεις; Πιους μηνες τους φοναζουνε δηλαδη
Πότε γίνεται η κατάταξη;
Να ρωτησω. γνωριζετε ποσο αυγουστου περιπου παρουσιαζομαστε;
εχω δηλωσει πεζοναυτες.
εχω δηλωσει πεζοναυτες.
Πότε γίνεται η κατάταξη;
Lexus έγραψε:Α και κατι αλλο παιδια ποτε παρουσιαζονται στις ειδικες δυναμεις; Πιους μηνες τους φοναζουνε δηλαδη
Υπαρχουν τα ΕΣΣΟ τα οποια ειναι 4, Α ΕΣΣΟ, Β ΕΣΣΟ... Κτλ, καθε εσσο αντοιστοιχει σε εναν μηνα Τον οποιο παρουσιαζεσαι, το α εσσο ειναι φεβρουαρης, το β εσσο Μαης, γ εσσο αυγουστος και δ εσσο νοεμβρης
Πότε γίνεται η κατάταξη;
Διάβαζω σε διάφορα forum ότι η ημερομηνία κατάταξης είναι 9 Αυγούστου και το ποστάρει κάποιος ο οποίος έχει επικοινωνήσει με το στρατολογικό του γραφείο, μετά διαβάζω ότι τελικά η ημερομηνία κατάταξης είναι 16 Αυγούστου και το ποστάρει κάποιος ο οποίος έχει επικοινωνήσει με το στρατολογικό του γραφείο. Τι ισχύει τελικά; Η πρόσκληση κατάταξης έχει βγει και τι λέει; Υ. Γ. Όλα αυτά μέσα στις τελευταίες 3 μέρες...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος patriot την Κυρ Ιούλ 04, 2010 12:21 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
Πότε γίνεται η κατάταξη;
Αν θες να σου λυθει η απορια πανε ο ιδιος στην στρατολογια.
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Πότε γίνεται η κατάταξη;
Για χαλάρωσε ψευτόμαγκα
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
Πότε γίνεται η κατάταξη;
Μηπως να παω στην στρατολογια στα 22 μου να περασω περιοδευον; Αχαχαχαχαχα
Πότε γίνεται η κατάταξη;
Πιτσιρικά όπως βλέπεις μόνος σου γελάς. Σταμάτα λοιπόν να είσαι ***** και ψευτονταής και σεβάσου τους συνομιλητές σου...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες