Μεταθέσεις και μετατάξεις ΕΠΟΠ

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
pireotis
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από pireotis »

Εκπαιδευομαι σαν εποπ με ειδικοτητα βοηθος νοσοκομος υποχρεωτικα παω σε πλοιο; εαν εισαι γυναικα τι πιθανοτητες εχεις;
ευχαριστω
seagul28
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από seagul28 »

Παιδια καλησπερα. Ο αντρας μου παρουσιαστηκε χθες στη Θηβα. Αφου περασε εποπ στο Μηχανικο ως οδηγος. Αυριο τους ειπαν πρεπει να δηλωσουν που θέλουν να τοποθετηθουν για μετα την εκπαιδευση. Ξερετε να μου πειτε που υπαρχουν μοναδες Μηχανικου σε ολη την ελλαδα και που ειναι καλυτερα; Ειμαστε απο ανατολικη αττικη. Ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
Nicolas_mk2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nicolas_mk2 »

Καλησπέρα κα ικαλή σταδιοδρομία!
Αν δεν κάνω λάθος θα ενημερωθουν πρώτα για τις πιθανές μεταθέσεις πριν επιλέξουν... Γενικά υπάρχουν μονάδες κυρίως κοντά στα σύνορα και σε κάποια νησια του Αν. Αιγαίου, απο αποψη πόλεων για να μείνετε θεωρώ την Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ρόδο, Κω, Ξάνθη ως καλύτερες επιλογές αλλά για τις μονάδες δεν μπορώ να ξέρω... Αυτές είναι οι καλές περιπτώσεις καθώς υπάρχουν και πιο απομονομένες μονάδες οπως ο 31ΛΜΧ στις εξωτικές... Φέρρες του Εβρου και συγκατικεί με την διαβόητη 12ηΕΜΑ... Θεωρείται μονάδα προς αποφυγή-και όχι άδικα... Πάντως σε κάθε περίπτωση τη θητεία σε παραμεθώριο δεν θα την αποφύγεται οπότε καλύτερα να διαλέξεται εξ'αρχής περιοχές με πολύ κόσμο και καλό βιοτικό επίπεδο (Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Κω) ... Απο κε ικαι πέρα μονάδες υπάρχουν και στη Σαμο, στα Γιάννενα-όπως και στην Αττική (ΤΕΝΞ καια 744), Σίνδος, Πολύκαστρο και βέβαια αρκετές που μου διαφεύγουν όπως επίσης και το κέντρο στο Ναυπλιο αλλα αυτά είναι για τις επόμενες μεταθέσεις!
noterdam
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Επάγγελμα: στρατιωτηκος

Δημοσίευση από noterdam »

Ειμε εποπ 4η σηρα... Ειμε "κολημενος" στην κυριολεξια στο Νιση Λημνο εδω και 4 χρονια... Η ηγεσια υποτηθεται οτι δεν ξερη ποτε θα παρουμε μεταθεση. Οι παλεοτεροι απο εμας οταν ειχαμε ερθη στο Νιση φυγανε κανονηκα στα 3 χρονια (Οπως προβλεπεται για Ολους του ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΥΣ) ... Εμας μας εμπεζουν και μας εχουν 4+ χρονια... Λεγοντας μας οτι υπαρχη πιθανοτητα να κατσουμε ΕΩΣ και 7-8 χρονια... ΕΛΕΟΣ! Αυτο για οσους αποφασισαν να κανουν το επαγγελμα του ΕΠΟΠ... Καλοσορισαται νεοσυλεκτοι!
seagul28

Δημοσίευση από seagul28 »

Καλησπέρα κα ικαλή σταδιοδρομία!
Αν δεν κάνω λάθος θα ενημερωθουν πρώτα για τις πιθανές μεταθέσεις πριν επιλέξουν... Γενικά υπάρχουν μονάδες κυρίως κοντά στα σύνορα και σε κάποια νησια του Αν. Αιγαίου, απο αποψη πόλεων για να μείνετε θεωρώ την Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ρόδο, Κω, Ξάνθη ως καλύτερες επιλογές αλλά για τις μονάδες δεν μπορώ να ξέρω... Αυτές είναι οι καλές περιπτώσεις καθώς υπάρχουν και πιο απομονομένες μονάδες οπως ο 31ΛΜΧ στις εξωτικές... Φέρρες του Εβρου και συγκατικεί με την διαβόητη 12ηΕΜΑ... Θεωρείται μονάδα προς αποφυγή-και όχι άδικα... Πάντως σε κάθε περίπτωση τη θητεία σε παραμεθώριο δεν θα την αποφύγεται οπότε καλύτερα να διαλέξεται εξ'αρχής περιοχές με πολύ κόσμο και καλό βιοτικό επίπεδο (Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Κω) ... Απο κε ικαι πέρα μονάδες υπάρχουν και στη Σαμο, στα Γιάννενα-όπως και στην Αττική (ΤΕΝΞ καια 744), Σίνδος, Πολύκαστρο και βέβαια αρκετές που μου διαφεύγουν όπως επίσης και το κέντρο στο Ναυπλιο αλλα αυτά είναι για τις επόμενες μεταθέσεις!
[/QU

Σε ευχαριστώ πολύ. Δήλωσε Κώ, Αλεξανδρούπολη και Μυτιλήνη.

morfeas2010
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από morfeas2010 »

Αν εχεις βισμα διαβενε αν εχεις κωλο στισε

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από illy »

Φιλε μου μπορεις να γινεις πιο σαφης; Εισαι μεσα στο στρατευμα κ επεσε κατι τετοιο στην αντιληψη σου; Ναι οντως μπορει να γινει κατι τετοιο, ουκ ολιγες φορες εχει γινει, οπως ειπες μεσω βυσματος
Dum spiro spero
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Rafale »

illy έγραψε:Φιλε μου μπορεις να γινεις πιο σαφης; Εισαι μεσα στο στρατευμα κ επεσε κατι τετοιο στην αντιληψη σου; Ναι οντως μπορει να γινει κατι τετοιο, ουκ ολιγες φορες εχει γινει, οπως ειπες μεσω βυσματος
τι πιο σαφης να γινει; Κι αλλο;Εικόνα

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από illy »

Παραδειγμα να δωσει, να μας δωσει πληροφοριες... Ειναι κατι που συνεβη σε αυτον ή σε αλλον?
Dum spiro spero
Άβαταρ μέλους
vaggelis
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από vaggelis »

Εχει ακουσει κανενας κανενα νεοτερο για τις μεταθεσεις ποτε θα ερθουν στις μοναδες; Αηδια κανταντισε αυτη η αναμονη αφου τις εχουν βγαλει γιατι δεν τις δινουν να τελειωνουμε.
george

Δημοσίευση από george »

Ξερει κανενας για πολεμικο ναυτικο, ποσα χρονια μπορεις να καθησεις σε ενα νησι και σε ποιο φεκ, εγγραφο η σημα αναγραφετε...
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Kostas13 »

Παιδια καλημερα. Ειμαι εποπ 8η σειρα. Ηρθαν οι μεταθεσεις γιατις ειδηκοτητες εκτος απτην δικιαμου στο πληρωμα ερπιστριοφορων. Ξερει κανεις που μπορει να παμε;
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Kostas13 »

Κανεις δε ξερει ρε παιδια; Βοηθειστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Legion
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Επάγγελμα: XARAKIRI
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Legion »

Παντου!1
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
george

Δημοσίευση από george »

Μήπως ξέρει κάποιος αν γίνονται μετατάξεις από πολεμικό ναυτικό σε αεροπορία ή πού πρέπει να απευθυνθώ για να μάθω; Είμαι εποπ 5η σειρά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες