Πως μπαίνω μόνιμος στο στρατό;
Γινετε μεσα απο την στρατιωτικη θητεια μεσα απο καποιο τροπο να μινεις ως μονιμος, πχ υεα;
Μαγγες ειμαι 18 ετων ειμαι ατομο με ειδικες αναγκες και θελω να μπω μονιμος στο στρατο βγαζω απολιτιριο λυκιου απο ΕΠΑΛ πλυοφορικαριος γινετε να μπω πεζικο σε γραφειο και νομιζω οτι λεγεται 5αετια ολλο το θεμα ετσι;παρακαλω οποιος μπορει ας μου απαντισει ευχαριστω
lefteris έγραψε:Μαγγες ειμαι 18 ετων ειμαι ατομο με ειδικες αναγκες και θελω να μπω μονιμος στο στρατο βγαζω απολιτιριο λυκιου απο ΕΠΑΛ πλυοφορικαριος γινετε να μπω πεζικο σε γραφειο και νομιζω οτι λεγεται 5αετια ολλο το θεμα ετσι;παρακαλω οποιος μπορει ας μου απαντισει ευχαριστω
Δυστυχως αν εισαι ατομο με ειδικες αναγκες ή εστω αν εχεις μια μικρη αναπηρια δεν μπορεις να μπεις στον στρατο.
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Εγω να κανω μια ερωτηση; ειμαι 310 Α ΕΣΣΟ εχω ακομα να τελειωσω την θητεια μου...
μπορω μετα να δηλωσω μονημοτητα; αν ΝΑΙ; σε θεση θα βρησκομαι; δηλαδη... πως θα ειμαι θα πληρονομαι θα ειμαι σαν ΕΠ. ΟΠ. Ή να περιμενω να βγει καποια προκυρηξη για ΕΠ. ΟΠ. Να χωθω εκει;
ΒΟΗΘΕΙΑ!
μπορω μετα να δηλωσω μονημοτητα; αν ΝΑΙ; σε θεση θα βρησκομαι; δηλαδη... πως θα ειμαι θα πληρονομαι θα ειμαι σαν ΕΠ. ΟΠ. Ή να περιμενω να βγει καποια προκυρηξη για ΕΠ. ΟΠ. Να χωθω εκει;

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 3
skyria_nos έγραψε:Εγω να κανω μια ερωτηση; ειμαι 310 Α ΕΣΣΟ εχω ακομα να τελειωσω την θητεια μου...
μπορω μετα να δηλωσω μονημοτητα; αν ΝΑΙ; σε θεση θα βρησκομαι; δηλαδη... πως θα ειμαι θα πληρονομαι θα ειμαι σαν ΕΠ. ΟΠ. Ή να περιμενω να βγει καποια προκυρηξη για ΕΠ. ΟΠ. Να χωθω εκει;ΒΟΗΘΕΙΑ!
Για να πληρώνεσαι σαν επ. Οπ θα πρέπει να βγει και η σχετική προκήρυξη αλλίως μπορείς να δηλώσεις και να μείνεις σαν ΟΒΑ σε περιοχές παραμεθωρίου με λιγότερα λεφτά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τρί Ιούλ 06, 2010 11:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 3
ευστρατια έγραψε:Πως μπορω να μπω μινιμη στο στρατο;
Από πανελλήνιες και από προκηρύξεις για εποπ
όχι, θα πρέπει να βγει προκηρυξη και να συγκεντρώσεις μόρια.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Re: Πως μπαίνω μόνιμος στο στρατό;
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Άμα υπηρετώ την θητεία μου μπορώ να πάω στο διοικητή του στρατοπέδου καί νά τού πω ότι θέλω να γίνω μόνιμος?
Re: Πως μπαίνω μόνιμος στο στρατό;
Τώρα σοβαρά το ρωτάς αυτό;
Η απάντηση είναι ακριβώς από πάνω!
Η απάντηση είναι ακριβώς από πάνω!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες