Προεδρική Φρουρά - Γενικά

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
AMSTRAD
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από AMSTRAD »

Αν ειναι δυνατον καποιος που εχει παει ευζωνας να αναφερει καποια προβληματα υγειας που εμφανιζουν καποιοι κατα την παραμονη τους στην Προεδρικη φρουρα. Ευχαριστω...
tsiripobina
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από tsiripobina »

AMSTRAD έγραψε:Αν ειναι δυνατον καποιος που εχει παει ευζωνας να αναφερει καποια προβληματα υγειας που εμφανιζουν καποιοι κατα την παραμονη τους στην Προεδρικη φρουρα. Ευχαριστω...

Οταν καποιος ενδιαφερεται να παει Π. Φ καλο ειναι να ξερει και τα καλα και τα κακα. Ιδιως οταν προκειται για θεματα υγειας.
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

tsiripobina έγραψε:
AMSTRAD έγραψε:Αν ειναι δυνατον καποιος που εχει παει ευζωνας να αναφερει καποια προβληματα υγειας που εμφανιζουν καποιοι κατα την παραμονη τους στην Προεδρικη φρουρα. Ευχαριστω...

Οταν καποιος ενδιαφερεται να παει Π. Φ καλο ειναι να ξερει και τα καλα και τα κακα. Ιδιως οταν προκειται για θεματα υγειας.

Τσιριμπομ; Τσολιας εισαι;Εικόνα
tsiripobina
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Ναι!Εικόνα Ενταξει μωρε, δεν ειμαι αλλα ξερω καποια πραγματα Εικόνα

EDIT:Πω πωωω... Ντροπη!Εικόνα
Καταλαβα αλλο πραγμα σε αυτο που ζητουσε για τα προβληματα υγειας Και δεν απαντησα σωστα.
Αρα ας απαντησω τωρα Εικόνα

Για να δημιουργηθει καποιο προβλημα υγειας πρεπει να εχεις προδιαθεση σε αυτο, δε πας υγιης και φευγεις με ελλατωματα. Πχ. Αν ποναει η μεση σου, σαν τσολιας ΙΣΩΣ επιδεινωθεί αυτο απο την ορθοστασια. Και εννοειται δε παθαινουν ολοι τα ιδια! Καποιοι λενε για κηλη στα γενετικα οργανα αλλα δε ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο. Αν εισαι και νιωθεις υγιης μη φοβασαι τιποτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tsiripobina την Κυρ Μαρ 28, 2010 2:21 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
j-sts

Δημοσίευση από j-sts »

Ρε παιδια εχει κανεις το θυρεο της προεδρικης φρουρας να τον ανεβασει εδω;
δε το βρισκω πουθενα!Εικόνα
tsiripobina
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Ζηταω την επιεικεια σας εκ τω προτερω στη περιπτωση που η παρακατω ερωτηση ειναι χαζη Εικόνα

Ο θυρεος ειναι το ιδιο σημα με το οπλοσημο;
(ΙΣΩΣ να μπορω να βρω φωτο)
j-sts

Δημοσίευση από j-sts »

Ναι, εμβλημα, θυρεος, οπλοσημο... Νομιζω πως ναι... Εικόνα
tsiripobina
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Απ'οτι εμαθα, ειναι το παρακατω και γραφει απο πανω "ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" Εικόνα
ΚΟΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δημοσίευση από ΚΟΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

Ειμαι 15 χρονον και η τρελα μου ειναι ο στρατοσ... Ογιατρος μου μου ειπε πως θα φτασω μεχρι 1.85 θα μπορω να μπω στην προεδρικη φρουρα... Οπως προανεφερα εχω τρελα με τον στρατό, αφου κανω το 12μηνο πως μπορω να γινω μονιμοσ?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΚΟΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Ειμαι 15 χρονον και η τρελα μου ειναι ο στρατοσ... Ογιατρος μου μου ειπε πως θα φτασω μεχρι 1.85 θα μπορω να μπω στην προεδρικη φρουρα... Οπως προανεφερα εχω τρελα με τον στρατό, αφου κανω το 12μηνο πως μπορω να γινω μονιμοσ;

προς το παρόν είναι 9μηνη η θητεία και αφού έχεις τρέλα με τον στρατό γιατί δεν προσπαθείς να μπεις από πανελληνίες σε στρατιωτική σχολή;
tsiripobina
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

ΚΟΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Ειμαι 15 χρονον και η τρελα μου ειναι ο στρατοσ... Ογιατρος μου μου ειπε πως θα φτασω μεχρι 1.85 θα μπορω να μπω στην προεδρικη φρουρα... Οπως προανεφερα εχω τρελα με τον στρατό, αφου κανω το 12μηνο πως μπορω να γινω μονιμοσ;

Καταρχας εισαι πολυ μιικρος και δε μπορεις να φανταστεις ακομη τι ειναι στρατος ωστε να σου αρεσει τοσο και να ξερεις οτι μετα την υποχρεωτικη θητεια θα σου αρεσει να γινεις και μονιμος.
Μια λυση οπως ειπε κ ο προλαλησαντας ειναι να δωσεις πανελληνιες για να μπεις σε καποια στρατιωτικη σχολη.(θελει διαβασμα ομως να ξερεις).
Σε 3 Χρονια ισως να εχουν αλλαξει πολλα, ισως να εχει αλλαξει και η επιθυμια σου για το στρατο. Το μονο που μπορεις να κανεις τωρα ειναι να διαβασεις και να βαλεις ως στοχο να περασεις στις στρατιωτικες σχολες. Οταν ενηλικιωθεις και πρεπει να πας φανταρος το ξανασκεφτεσαι... Εικόνα
γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

Παιδια καλησπερα. Ειμαι ειδικες δυναμεις στο 575 της αυλωνας και δυστηχως εκανα την μαπα να παρουσιαστω σε αυτους που ηρθανε στο κεν για να μαζεψουν κοσμο. Δηλωσα οχι. Αλλα οταν εισαι 1 ενεντηντα κατι και απο αθηνα φανταζομαι ειναι σαν να μην ακουστηκε καν. Ποσες πιθανοτητες εχω να παραμεινω στο ειδικες δυναμεις; Αν εχω βυσμα σωζωμαι; Αν στο χειριστο σεναριο με διαλεξουν μπορω να φυγω για πεζικο κατευθειαν; Ευχαριστω πολυ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Greek_Army »

Φίλε αν έχεις βύσμα θα σωθείς βασικά αν πεις στον διοικητή σου ότι μετάνιωσες και θέλεις να παραμείνεις στις ειδικές δυνάμεις ίσως σε κρατήσει αυτός
tsiripobina
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Σε καταλαβαινω...
Καταρχας θες να πας ειδικες δυναμεις ή απλα δε θες να πας προεδρικη φρουρα;
Αν θυμαμαι στο κεντρο διαλεγουν πρωτα τους υποψιφιους ευζωνες και μετα ειδικες δυναμεις και στρατονομια και δε σου δωθηκε η ευκαιρια καθως σε διαλεξαν για το πρωτο ε;
Κοιταξε, το πιθανοτερο ειναι να σε παρουν Προεδρικη Φρουρα αλλα στην εκπαιδευση μπορεις να κοπεις και να πας Λοχο Διοικησεως ή ΜΛΑΤ αν δε θες να γινεις τσολιας. Αν απλα θες να πας ειδικες δυναμεις καλυτερα πιασε τον Δοιηκητη μηπως μπορει να κανει τιποτα αυτος.
tsiripobina
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

γιωργος έγραψε:Παιδια καλησπερα. Ειμαι ειδικες δυναμεις στο 575 της αυλωνας και δυστηχως εκανα την μαπα να παρουσιαστω σε αυτους που ηρθανε στο κεν για να μαζεψουν κοσμο. Δηλωσα οχι. Αλλα οταν εισαι 1 ενεντηντα κατι και απο αθηνα φανταζομαι ειναι σαν να μην ακουστηκε καν. Ποσες πιθανοτητες εχω να παραμεινω στο ειδικες δυναμεις; Αν εχω βυσμα σωζωμαι; Αν στο χειριστο σεναριο με διαλεξουν μπορω να φυγω για πεζικο κατευθειαν; Ευχαριστω πολυ

τι εγινε τελικα;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες