Λεγεώνα των ξένων

Επισόδεια κατασκοπείας, οι αλλαγές στην οργάνωση του στρατού και την θητεία, ατυχήματα, κλοπές υλικού και θέματα επικαιρότητας
Απάντηση
Στρατός και θητεία
ΚΡΗΤΙΚΟΣ 25

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από ΚΡΗΤΙΚΟΣ 25 »

Βαθμος δεν ειναι αυτος?
Ex soldier

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από Ex soldier »

Οι πιο σκληρή εκπαιδευση ειδικών δυνάμεων ήταν στη Νότιο Αφρική (κάποτε).

Καθώς Η Λεγεώνα αντιπροσωπέυει την Γαλλική παρουσία σε ευαίσθητα μέρη δεν γουστάρει αλιτήριους που θα ρεζίλευαν την Γαλλική σημαία. Ρεμάλια που έχουν διάθεση να πειθαρχίσουν γίνονται δεκτά. Τα "ρεμαλο-ρέμαλα" απλά... Κόβονται. Δεν τους παραδίδουν στις Αρχές αλλά του ς εγκατλείπουν στη μοίρα τους.
Η εποχή του πολέμου του Ρίφφ που στρατολογούσαν "όποιον μπορούσε να σταθεί όρθιος" παρήλθε ανεπιστρεπτί. Τα προσόντα του καλου λεγεωναριου είναι "σκούπα μάπα πετρλαίωμα"!
Υπογράφεις δίμηνο και σε "ξεσκονίζουν". Μετα σε "δοκιμάζουν" 4 μήνες. Αν στο εξάμηνο σου προσφέρουν το "Le contract" έχει καλώς αλλιώς κλωτσιά στον κ... Και δρόμο. Δηλαδή είσαι στον αέρα για 6 μήνες.

Δεν είναι "σκληροί" με την κλασσική εννοια αλλά αν σκεφτής ότι σε ένα λόχο καλύπτεται το σύνολο των βασικών γλωσσών, ο πορτοφολάς υπηρετεί δίπλα σε δικηγόρο "παρ Αρείω Πάγο" και πρώην πιλότος δίπλα σε υδραυλικό, τότε δεν υπάρχει κατάσταση την οπόια δεν μπορούν να μην αντιμετωπίσουν.

Αυτά τα λίγα.
Giannhs1993
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από Giannhs1993 »

Η λεγεώνα των ξένων δημιουργήθηκε από την Γαλλία ώστε να μπορούν οι Γάλλοι να ελέγχουν εδάφη στην Αμερική και Αφρική χωρίς να χρειάζεστε να βάλουν σε κίνδυνο Γαλλικές ζωές, είναι από τις πιο ισχυρές ειδικές δυνάμεις στον κόσμο, αν περάσεις εκεί μετά μπορεί να σε στείλουν στην Αφρική η οποία είναι πολύ επικίνδυνο μέρος (γνωρίζω μια περίπτωση Έλληνα που πήγε πρόσφατα εκεί... ) λένε "Πρώτοι που ορμούν στην μάχη και τελευταίοι που φεύγουν"
decodernt
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από decodernt »

Τι γίνετε ρε παίδες όμως όταν θέλεις να μπεις σε μία σχολή ΣΜΥ, Ευελπίδων ή αντίστοιχα Ναυτικού και δεν μπορείς ή δεν θέλεις να διαβάσεις τις ***** από το σχολείο και σε απορρίπτουν και κάθονται και παίρνουν όποιο κοράκι διαβάζει χωρίς να σηκώνει κεφάλι για οικονομική αποκατάσταση; Θα μου πείτε για ΕΠ. ΟΠ, σταμάτησαν να παίρνουν και θα ανεβάσουν την θητεία γι αυτο. Οπότε τι κάνει κάποιος που θέλει να πάει στρατό και δεν τον αφήνει η χώρα του. Κάθεται και ελπίζει να βγει ο στρατός απο τις πανελλήνιες, όπως είχαν πει πριν 1-2 χρόνια; Ή πάει σε χώρα που θα πλρώνεται καλά και θα είναι στο στρατό; Εγώ πάντως ξέρω ότι, ό, τι κι αν κανεις κάντο για σένα. Η Ελλάδα πλέον έχει καταστραφεί, μας την ***** οι πολιτικοί, μας την πούλησε ο Παπανδρέου και πολύ χαλαρά. Οι πορείες που δημιουργούνται είναι όλες υποκινούμενες. Δεν μπορείς να πεις κάποιον που είναι στο στρατό άλλης χώρας ότι δεν είναι Έλληνας.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Τετ Απρ 28, 2010 12:52 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
GREG

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από GREG »

Για όσους το σκάφτονται να καταταγούν να κατανοήσουν καλά τον λόγο που του κάνει να θέλουν να πάνε εκεί δεν είναι παιχνίδι.

Αν υπογράψεις δεν υπάρχει επιστροφή αν λιποτακτήσεις και συληθείς πας φυλακή αν δεν έχεις σωματικά και διανοητικά προβλήματα δεν σε διώχνουν αντίθετα κάνουν το παν να σε κρατήσουν .

Η γλωσσά δεν αποτελεί πρόβλημα αφού μπορείς να σηνενοησε και με αγγλικά μέχρι να την μάθεις , δικαίωμα έχεις τρις φορές για να δοκιμάσεις εφόσον φύγεις από μόνος σου και όχι από πρόβλημα υγείας

έχει σκληρή εκπαίδευση

τέλος η γνώμη μου μακριά από εκεί. Εκεί γνώρισα μόνο πεινασμένους ανθρώπους που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα . Από προσωπική ζωή μηδέν εκτός λεγεώνας.

Έχω πάει δυο φορές για του δικούς μου λόγους μια στο nogent ένα προάστιο του Παρισιού 48 moires50' 41.23"N και 2 moires28'54.21"Ε και στην marseille 43 moires 16'54.04"N και 5 moires 20'49.37"E με το google earth βλέπετε το στρατόπεδα κατάταξης και στην περίοδο τον δυο μηνών που παρέμεινα μας είχαν πάει και σε κάποια στρατόπεδα τα οποία δεν έμαθα που ήταν για να πάρουμε μια γεύση από εκπαίδευση συνολικά στης δυο φορές που πήγα έμεινα ένα μηνά την πρώτη και δυο την δεύτερη έφυγαόχι γιατίδεν άντεχα σωματικά και ψυχικά αλλά για κάποιους άλλους λόγους.

Επίσης ξέχασα να πω ότι μου ζητήθηκε και ένα χαρτί ότι δεν διωκόμουν στην χωρά μου το όποιο είχα .

Τέλος να σας πω ότι έχω υπηρέτηση σε σκληρή μονάδα των ειδικών δυνάμεων του ελληνικού στρατού για την οποία είμαιυπέρυπερήφανος. Και ευχαριστημένος από την επιλογήμου να επιστρέψω και να μην συνεχίσω εκεί

Αγαπητοί φίλοι όποιος σκεφτετεγια επαγγελματικούς λογου οικονομικούςλόγους όχι να μην πάει Η Ελλάδα αν και διαλυμένη έχει ακόμη ευκαιρίες

Nikos L

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από Nikos L »

GREG με λιγα λογια καποιος που θελει να παει, τι χαρτια χρειαζεται;
Εγω προσωπικα μολις τελειωσω τις σπουδες μου σαν νοσηλευτης σε 1μιση χρονο, θα κανω κανονικα τη θητεια μου στο στρατο, στις ειδικες δυναμεις και αν εχω τα ιδια μυαλα θα παω. Απλα επιδη εχω καταλαβει οτι δεν ειμαι για τιποτα αλλο εκτος απο στρατιωτικη καριερα.

Ευχαριστω εκ των προτερων.
Γιωργος 35 μοι καταδ

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από Γιωργος 35 μοι καταδ »

Ρε παιδια διαβαζω ολα αυτα και πραγματικα ειναι πολυ ενδιαφερον πραγματα... Θελω να ρωτισω κατι. Πχ καποιος περναει κανονικα τις εκπαιδευσεις και εντασετε στο σωμα της Λεγεωνας των ξενων. Εχει καποιος δικαιωμα να φυγειγει πριν την 5αιτια απο την Γαλλια και να γυρισει Ελλαδα για να δωσεις εξετασεις σε προκηρυξη για ειδικες δυναμεισ; Γιατι στην Ελλαδα δεν μπορεις να υπερβεις τα 28 για τα σωματα ασφαλειασ. Μετα τι γινετε αν καποιος κατσει 5αιτια στην Γαλλια και τελειωσει η συμβαση του; Μενει ξεκρεμαστος οταν γυριζει Ελλαδα η Εντασετε στον Ελληνικο στρατο χωρις να παιζει ρολο το οριο ηλικιας?
ΚΡΗΤΙΚΟΣ 25

Λεγεώνα των ξένων

Σε λιγο με την κριση θα περνουν με πρυχιο και διδα/ρικο και εκει αστα
GREG

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από GREG »

Μονο διαβατηριο σου εγγραφα και κατι αλλα αλλα το μυνημα δεν σταλθηκε μου τα εσβησε και δεν εχω χρονο να τα ξανα γραψω.

θα γραψω αλλο μυνημα

ΚΡΗΤΙΚΟΣ 25

Λεγεώνα των ξένων

Απο σωματικα και ασκησεις τι απαιτησεις εχουν;

Κοτουλης

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από Κοτουλης »

Εχουν:
- τρεξιμο 2800μ σε 12 λεπτα.(νομιζω)
- 40 κοιλιακους
- 5 ελξεις
-να ανεβεις ενα σχοινι 5 μετρα

Αυτα ειναι. Παντω μαγκες και εγω το πηρα αποφαση. Θα παω γυρω στις 10 ιουλιου.
πανος

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από πανος »

Φιλαρακια καλησπερα. Την δευτερα φευγω για την λεγεωνα τριτη πρωι θα ειμαι μεσα
Black_Knight
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 1
Επάγγελμα: Στρατιωτικός

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από Black_Knight »

Κοτουλης έγραψε:Εχουν:
- τρεξιμο 2800μ σε 12 λεπτα.(νομιζω)
- 40 κοιλιακους
- 5 ελξεις
-να ανεβεις ενα σχοινι 5 μετρα

γελοία
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
Κοτουλης

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από Κοτουλης »

Πανο καλη επιτυχια σου ευχομαι. Να πανε ολα καλα.
Tzoker

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από Tzoker »

Εχουμε κανενα νεοτερο απο κανενα παιδι που πηγε και γυρισε.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης