ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
ANNIA
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από ANNIA »

Σίγουρα όλες οι νοσοκομειακές ειδικότητες πάνε στεριά. Οι χαρτογράφοι/τοπογράφοι έχουν και αυτοί καράβι αλλά πολύ λίγα ταξίδια. Νομίζω (χωρίς να είμαι και απολύτως σίγουρη) ότι οι διαχειριστές έχουν και αυτοί λίγα πλεύσιμα αλλά όπως σου είπα δεν γνωρίζω πόσα
katrin

Δημοσίευση από katrin »

ANNIA έγραψε:Σίγουρα όλες οι νοσοκομειακές ειδικότητες πάνε στεριά. Οι χαρτογράφοι/τοπογράφοι έχουν και αυτοί καράβι αλλά πολύ λίγα ταξίδια. Νομίζω (χωρίς να είμαι και απολύτως σίγουρη) ότι οι διαχειριστές έχουν και αυτοί λίγα πλεύσιμα αλλά όπως σου είπα δεν γνωρίζω πόσα

Ευχαριστω!
ANNIA
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από ANNIA »

:)
kostaslou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από kostaslou »

Παιδια ειναι ολα τζαμι στο π. ν! και μν ακουτε κανεναν για τους τρελους αριθμους πλευσιμων ημερων. δν ειναι ετσι. διαβασα πολλα απο πολλους εδω μεσα για το ναυτικο και αλλα ειδα εκει μεσα. το μυστικο μιας επιτυχημενης καριερας στο ναυτικο ειναι ενα... καντε καλα την δουλεια σας και δν προκειτε να σας ενοχλησει κανεις αλλα ουτε θα βγειτε χαμενοι!
κωστας ΠΝ

Δημοσίευση από κωστας ΠΝ »

kostaslou έγραψε:Παιδια ειναι ολα τζαμι στο π. Ν! Και μν ακουτε κανεναν για τους τρελους αριθμους πλευσιμων ημερων. Δν ειναι ετσι. Διαβασα πολλα απο πολλους εδω μεσα για το ναυτικο και αλλα ειδα εκει μεσα. Το μυστικο μιας επιτυχημενης καριερας στο ναυτικο ειναι ενα... Καντε καλα την δουλεια σας και δν προκειτε να σας ενοχλησει κανεις αλλα ουτε θα βγειτε χαμενοι!

Αν εισαι απο τους καινουργιους καλα ειναι τωρα, περιμενε αλλο λιγο μην βιαζεσαι θα ερθει και το καραβι και μετα θα λες αλλα. Στο λεω γιατι και εγω στο ΠΝ ειμαι και ισχυειουν οι "τρελους αριθμους" πλευσιμων που λες.
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 31
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

kostaslou έγραψε:Παιδια ειναι ολα τζαμι στο π. Ν! Και μν ακουτε κανεναν για τους τρελους αριθμους πλευσιμων ημερων. Δν ειναι ετσι. Διαβασα πολλα απο πολλους εδω μεσα για το ναυτικο και αλλα ειδα εκει μεσα. Το μυστικο μιας επιτυχημενης καριερας στο ναυτικο ειναι ενα... Καντε καλα την δουλεια σας και δν προκειτε να σας ενοχλησει κανεις αλλα ουτε θα βγειτε χαμενοι!

Ειμαι ενας απo τους πολλους που εγραψαν για τους ΕΠΟΠ στο ΠΝ, τα πλευσιμα κτλ. Απο αυτα που γραφεις ειναι ευδιακριτο οτι εισαι νεος. Προφανως εισαι απο την τελευταια σειρα εποπ και εχεις ενθουσιαστει απο το κεντρο εκπευδευσης και γενικοτερα την ολη κατασταση και πιστευεις οτι ετσι ειναι η ζωη στο ΠΝ.

Δυστυχως πλανασαι οικτρα. Μολις θα πατησεις το ποδι σου σε μοναδα επιφανειας (συντομα) θα αλλαξεις αποψη.
Τα ιδια ισχυαν παλιοτερα και για τους στρατευσιμους οταν ακομα υπηρετουσαν σε μοναδες επιφανειας. Παραδεισος το Παλασκας! Η (κολαση) αρχιζε μετα την ορκωμοσια.
Γερο στομαχι σου ευχομαι.
ANNIA
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από ANNIA »

Παιδιά έχετε δίκιο αλλά πιστεύω και εγώ σ'αυτό που είπε ο Κωστής. Άμα κάνεις ότι σου λένε και δεν προκαλείς όλα θα πάνε καλά. Αυτό πιστεύω τουλάχιστον...
κωστας ΠΝ

Δημοσίευση από κωστας ΠΝ »

ANNIA έγραψε:Παιδιά έχετε δίκιο αλλά πιστεύω και εγώ σ'αυτό που είπε ο Κωστής. Άμα κάνεις ότι σου λένε και δεν προκαλείς όλα θα πάνε καλά. Αυτό πιστεύω τουλάχιστον...

Δεν ειναι το θεμα στο να προκαλεσεις με τις ωρες πλευσεις που θα κανεις. Μην σε τρομαζουμε αλλα στο να εισαι συνεπης στην δουλεια σου με καποιον που δεν ενδιαφερεται καθολου το ιδιο λουκι θα τραβηξετε. Ειναι δυσκολα τα παραγματα στο καραβι καμια σχεση με το κεντρο που ειστε τωρα αλλα παλι μπορει να σας αρεσει αυτο το ειδος ζωη δηλ. Μια ζωη στην θαλασσα!
ΔΙΟΠΟΣ

Δημοσίευση από ΔΙΟΠΟΣ »

Ρε τι μου λέτε! Είμαι 7 χρόνια μέσα, έχω γίνει εδώ και ένα χρόνο Κελευστής και είμαι σαν να είμαι κατώτερος από Ναύτη! Λυπάμαι που θα σας κόψω τα φτερά αλλα τα πράγματα για εσας που μπήκατε τώρα είναι πολύ άσχημα. Μπήκατε σε μια περίοδο που τα περισσότερα πλοία έχουν ανάγκη από κόσμο και σας περιμένουν πως και πως. Εν τωμεταξύ οι ειδικότητες που έχετε πάρει στο σύνολό τους μέχρι τώρα δεν υπήρχαν στο ναυτικο, αλλα είναι παραλαγμένες και συμπτυγμένες για να σας κρατήσουν στα καράβια. Όσοι έχετε στυλάκι ''έλα μωρέ δεν τρέχει τίποτα... Σιγά ταυγά... Κτλ... '' καλά θα κάνετε να αλλάξετε σκεπτικό και να μπείτε στο τριπάκι ότι εδώ που ήρθατε θα είναι πολύ δύσκολα. Πραγματικά σας λυπάμε γιατί δεν ξέρετε τι έχεται να τραβήξετε, ψυχολογικά και σωματικά.

Λυπάμαι αν ενοχλούν κάποιον τα λόγια μου αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Και όποιος αμφιβάλει θα με θυμηθεί όταν πάει στο καράβι που τον περιμένουν σα λουκουμάκι.

Αυτά εν ολίγης.

Βαγγελης

Δημοσίευση από Βαγγελης »

Παιδια ο αδερφος μου ειναι επικελευστης και το πρωτο πραγμα που μου ειπε οταν του ειπα οτι θελω να παω ΕΠΟΠ μου ειπε ΜΑΚΡΙΑ απο το ναυτικο!
ΘΡΥΛΟΣ
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΘΡΥΛΟΣ »

Γιατι ρε φιλε μακρια απο το ναυτικο; Αμα γουσταρεις πας αναλογος την καυ... Α σου

Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 3
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

ΘΡΥΛΟΣ έγραψε: Γιατι ρε φιλε μακρια απο το ναυτικο; Αμα γουσταρεις πας αναλογος την καυ... Α σου

συμφωνο απολυτα

sur

Δημοσίευση από sur »

. Μα γιατι ρωτανε ολοι. Για καραβισιες ειδικοτητες; Π. Ν Ειναι.(ναυτικο). Εεε! Ολοι. Στα καραβια!
εγω. Ημουν Ε. Π. Υ Μηχ! Πολλα χρονια πριν. Βεβαια. Τωρα ασχολουμαι με κατι αλλο στη ζωη μου!
και Σε ατμοκινητο. Παλιο πλοιο Ημουν! Επιλογη μου ηταν. Ετσι Μου ελεγαν! Στα καραβια ολοι. Λοιπον.
ANNIA
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από ANNIA »

Ρε παιδιά κανείς δεν είπε ''σίγα τα αυγά'' και τα σχετικά. Ξέρουμε που μπήκαμε, όπως επίσης ξέρουμε ότι εκεί μέσα δεν είναι δημόσιο. Μετά από το πρώτο ταξίδι πολλοί θα αλλάξουν γνώμη. Αυτοί που μπήκανε με το μυαλουδάκι μέσα στο κεφαλάκι τους θα φανούν. Αυτή είναι η γνώμη μου αν είμαι λάθος πείτε μου.
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 3
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

ANNIA έγραψε:Ρε παιδιά κανείς δεν είπε ''σίγα τα αυγά'' και τα σχετικά. Ξέρουμε που μπήκαμε, όπως επίσης ξέρουμε ότι εκεί μέσα δεν είναι δημόσιο. Μετά από το πρώτο ταξίδι πολλοί θα αλλάξουν γνώμη. Αυτοί που μπήκανε με το μυαλουδάκι μέσα στο κεφαλάκι τους θα φανούν. Αυτή είναι η γνώμη μου αν είμαι λάθος πείτε μου.
οπως αγαπαει ο καθενας.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες