ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό
Παιδια ακουω και ξερω οτι ειναι χαλια ναυτικο, και αργα η γρηγορα θα αναγκαστουν να αλλαξουν τις σινθηκες γιατι ετσι οπως παει δεν θα μεινει ναυτησ. Εχω μια απορια ομως παιδια που εισασταν στο ναυτικο αν κατα μεσο ορο ενας εποπ ενας ναυτης επυ κανει 200 μερες πλαθσιμα τον χρονο ξεπερνανε τον μηνα τα 1500 ευρω η παπαρια; Γιατι στον στρατο ξηρας γυρω στα 1250 τσιμπανε με καλυτερες συνθηκεσ Για παραμεθωριο μιλαω, ενας λοιπον ναυτης ποσα παινει γυρω;
Να ξεπερνανε τα 1500; Καλο. οτι ισχυει για στρατο ισχυει και για ναυτικο απλως παιρνεις πιο πολλα αν πας με το καραβι ταξιδι εξωτερικο. οσο για το αν θα αλλαξει η κατασταση δε φαινεται τιποτα προς το παρον
Καλισπερα σε ολους... Ρε παιδια ξερει κανεις να μου πει τι ειναι η ειδικοτητα ΤΠΒ?
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 34
TΕχνιτης πυροβολου
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Μηπως μπορεις να μου πεις μερικα χαρακτηριστικα; Παει ο ξαδερφος μου εκει αλλα δεν γνωριζει τι ειναι...
-
- Ταξίαρχος
Η ειδικοτητα που ασχολειται με τα πυροβολα και τα πυραυλικα συστηματα του πλοιου. Επισης συντηρει και τον φορητο οπλισμο-εαν υπαρχει-.
Αυτο Κανουν ολο κ ολο; Ευχαριστω πολυ κιολας! Θα κανει δηλαδη πολυ καραβι...
-
- Ταξίαρχος
Ναι ειναι καραβισια ειδικοτητα και παει και σε μεγαλα καραβια. Αρματαγωγα, φρεγατες κτλ
Ο ΤΠβ ειναι ο αγγαρειομαχος του καταστρωματος ενω ο μηχανικος ειναι στην υπγα ας πουμε. ειναι μονο καραβισια και μονο για την ειδικοτητα δε τρεχεισ
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
ναι αλλα αμα εχεις κ καμια ειδικοτητα τοτε καλυτεραΠΑΤΡΑ έγραψε:Θελει Λυκειο; Γεια Πολεμικο Ναυτικο;
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 4
Διαβασα ολες τις σελιδες και βλεπω οτι ουτε ενα θετικο δν υπαρχει σαν επ. Οπ ναυτικου! Τι εχουμε να τραβηξουμε! Αλλα δν μασαμε! Σκυλιαααααααααα
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 2
Ποτε βγαινει η νεα προκυριξη; Θελει να μπει ενας ξαδερφος μου... Τελειωνει οαεδ μηχανικος... Ξερετε καμια καλη ειδικοτιτα?
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 4
ας ελπισουμε συντομα! Μπορει να δηλωσει Τ/ΜΗΧ/ΜΕΚ (τεχνικος μηχανολογικων συστηματων/μηχανικος μεκ. Και την Τ/ΜΗΧ/ΕΦ (τεχνικος μηχανολογικων συστηματων/εφαρμοστης. Μορια παιδια. Ψαχτειτε για μοριαΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε: Ποτε βγαινει η νεα προκυριξη; Θελει να μπει ενας ξαδερφος μου... Τελειωνει οαεδ μηχανικος... Ξερετε καμια καλη ειδικοτιτα;
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 2
Ευχαριστω πολυ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης