ΥΕΑ - Υποψήφιοι Έφεδροι Αξιωματικοί

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από Greek_Army »

Μόνο αν πας στον γιατρό και δηλώσεις ότι θέλεις να φύγεις για προσωπικούς λόγους. Αυτός θα σε στείλει σε στρατιωτικό νοσοκομείο. Να σε δει στρατιωτικός ιατρός να περάσεις από επιτροπή απαλλαγών και εκεί θα κριθεί αν σου αλλάξει η σωματική σου ικανότητα... Να ξέρεις ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να σου δώσουνε αναβολή για ψυχολογικούς λόγους
FF

Δημοσίευση από FF »

Ευχαριστώ πολύ για τον κόπο που μπήκατε να μου απαντήσετε.
dremm
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από dremm »

Καλημερα σε όλους! Θα ήθελα να ενημερωθώ, αν γινεται, κάποιος που γνωρίζει εξ' αρχής ότι δεν είναι Ι1-Ι2 και θέλει να υπηρετήσει ως ΥΕΑ, μπορεί με δική του υπογραφή να ανακυρηχθεί κάτι απο τα δύο; Οποιος ξερει ας απαντησει για να έχω μια αποψη! Ευχαριστώ εκ των πρωτέρον!

evros21
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από evros21 »

Καλημέρα σε όλους.
Έκοψα την αναβολή μου αρχες Μαϊου εκπρόθεσμα για Αύγουστο, απότι μου είπανε στο στρατολογικό γραφείο. Υπάρχει περίπτωση να με πάρουν Αύγουστο; Θέλω να δηλώσω Δόκιμος. Γι' αυτό το λόγο θέλω
να μάθω λεπτομέρειες. Όχι το τι ειναι Δόκιμος και πως το δηλώνεις... Αυτά τα έχω διαβάσει από τα παραπάνω. Ακόμα δεν έχει έρθει χαρτί και δεν ξέρω που θα με στείλουν. Όπου και να με στείλουν
μπορώ να δηλώσω δόκιμος μετά; Και απο παιδιά που έχουν πάει δόκιμοι, μπορώ να μάθω πως είναι τα πράγματα εκεί;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 5
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

evros21 έγραψε:Καλημέρα σε όλους.
Έκοψα την αναβολή μου αρχες Μαϊου εκπρόθεσμα για Αύγουστο, απότι μου είπανε στο στρατολογικό γραφείο. Υπάρχει περίπτωση να με πάρουν Αύγουστο; Θέλω να δηλώσω Δόκιμος. Γι' αυτό το λόγο θέλω
να μάθω λεπτομέρειες. Όχι το τι ειναι Δόκιμος και πως το δηλώνεις... Αυτά τα έχω διαβάσει από τα παραπάνω. Ακόμα δεν έχει έρθει χαρτί και δεν ξέρω που θα με στείλουν. Όπου και να με στείλουν
μπορώ να δηλώσω δόκιμος μετά; Και απο παιδιά που έχουν πάει δόκιμοι, μπορώ να μάθω πως είναι τα πράγματα εκεί;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

λοιπον ακου πανε πρωτα εδω και δες τα μειονεκτηματα-πλεονεκτηματα /thiteia/dea_2.asp

και αν συμφωνησεις θα πας στην στρατολογια της περιοχης σου Και θα Δηλωσεις πως επιθυμεις να υπηρετησεις ως Δ. Ε. Α Με τα απαραιτητα δικαιολογητικα οπως γραμματικες γνωσεις κτλ. Και μπορει να σε παρουν... Αν εισαι πολυτεκνος μην το δηλωσεις πουθενα.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από Greek_Army »

dremm έγραψε:Καλημερα σε όλους!Θα ήθελα να ενημερωθώ, αν γινεται, κάποιος που γνωρίζει εξ' αρχής ότι δεν είναι Ι1-Ι2 και θέλει να υπηρετήσει ως ΥΕΑ, μπορεί με δική του υπογραφή να ανακυρηχθεί κάτι απο τα δύο; Οποιος ξερει ας απαντησει για να έχω μια αποψη! Ευχαριστώ εκ των πρωτέρον!

Δεν γίνεται αυτό που λες γιατί περνάς από γιατρούς
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από OMEGA »

dim εσυ σε ποια μοναδα βρισκεσαι;

"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από OMEGA »

dim ποια ειναι η συμπεριφορα μονίμων αξιωματικών προς εσενα;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος OMEGA την Τετ Ιουν 30, 2010 3:41 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
dim8

Δημοσίευση από dim8 »

Δεν θα αναφερω προσωπικα στοιχεια, η εμπειρια μου σε αυτο που ρωτησες, δηλαδη η συμπεριφορα μονιμων αξιωματικων ειναι μονο σαν υεα και οχι σαν δεα. Και αυτο που εχω να σου πω... Ηταν τελειως δειφορετικη σε σχεση με τους φανταρους και αυτο ειναι φυσιολογικο διοτι εμεις βγαινουμε αξιωματικοι, αν και εφεδροι αυτο συνεπαγετε με πολλες παραπανω ευθυνες σε σχεση με εναν απλο φανταρο και ειναι λογικο. Επισης η τιμωριες μας ηταν φυλλακες και οχι απλα αναφερομενος. Γενικα η συμπεριφορα μονιμων αξιωματικων ηταν αναλογη με το ποσο συνεπης ηθελε να ειναι ο ιδιος στις υποχρεωσεις του, αν ηταν τεντα, οπως λεμε, μας τεντωνε με πολλες υποχρεωσεις και αγγαριες αν οχι επικρατουσε χαλαρωτητα... Ελπιζω να σε καληψα!
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από OMEGA »

Εικόναευχαριστω...

γιατι δεν γινεσαι μελος να σε εχουμε κοντα μας?
giorgos

Δημοσίευση από giorgos »

Ρε παιδιά τι ακριβώς κάνει ένας ΥΕΑ;
δεν έχω καταλάβει ακόμα.
siam
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από siam »

Οποτε περιμενω... Ευχαριστω πολυΕικόνα
dim8

Δημοσίευση από dim8 »

Ενας υεα κανει τα παντα και συμφερει... Δεν ειναι εξυπναδα αλλα μεγαλη αληθεια...
giorgos

Δημοσίευση από giorgos »

dim8 έγραψε:Ενας υεα κανει τα παντα και συμφερει... Δεν ειναι εξυπναδα αλλα μεγαλη αληθεια...

επειδή με καλούν τώρα τον Αύγουστο και είδα μερικά σχόλια. Άλλοι έλεγαν οτι του χαρτί τους αναφέρει ως
ΥΕΑ και άλλοι οχι. Μήπως μπορείς να γίνεις λίγο ποιο συγκεκριμένος;
Άβαταρ μέλους
ptolemaios
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ptolemaios »

giorgos έγραψε:
dim8 έγραψε:Ενας υεα κανει τα παντα και συμφερει... Δεν ειναι εξυπναδα αλλα μεγαλη αληθεια...

επειδή με καλούν τώρα τον Αύγουστο και είδα μερικά σχόλια. Άλλοι έλεγαν οτι του χαρτί τους αναφέρει ως
ΥΕΑ και άλλοι οχι. Μήπως μπορείς να γίνεις λίγο ποιο συγκεκριμένος;

παντως για ολους εσας που θα πατε υεα τον αυγουστο να προσεχετε πολυ γιατι θα εχετε Βητάδες κυπριους και θα σας λιωσουν
... ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ptolemaios την Δευ Ιούλ 26, 2010 3:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης