Γυναίκα Επαγγελματίας Οπλίτης

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από Rafale »

αντε παλι δυκ τα πηρες τα ευσημα χαχα αστειευομαι φυσικα. συμφωνω με τις απαντησεις που δινεις αλλα θα το δω και σαν γυναικα που καταλαβαινω τις ανησυχιες της κοπελιας καθως ειναι λιγο ζηλιαραΕικόνα απ οτι καταλαβα και καπου με το δικιο της κιολας δηλ να φοβαται. ολα κοπελια μου εξαρτωνται απο το συντροφο σου. αν θελειι να την κανει θα την κανει. αν βαζει χ σε ολα αυτα που ζησατε μαζι ε τοτε τι να πω; ισως να μην εκανε για σενα. επισης το θεμα ειναι κατα ποσο σου ειναι πιστος αγαπα και πιστευει σε σενα. στην αρχη θα ειναι δυσκολα καθως θα βλεπει. δεν θα ειναι τυφλος. η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα και για σενα που θα σε τρωει η ζηλεια και γι αυτον που θα βρισκεται αναμεσα σε γυναικες. ο χρονος θα δειξει. καλο κουραγιο και υπομονη και στους δυο σας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cristi την Πέμ Μαρ 18, 2010 6:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
fatsoula

Δημοσίευση από fatsoula »

Μα τα πέρασα ήδη μία φορά όταν ήταν φαντάρος στην Καστοριά. Οι γυναίκες ήταν "στο κάτω στρατόπεδο" μου έλεγε. (τώρα τι τους έπιασε και τους βάλαν όλους μαζί; Εικόνα)Δεν είναι οτι δεν τον εμπιστεύομαι, είναι οτι είμαστε και οι δύο φοβερά ζηλιάρηδες, κι ας είμαστε από μικρά μαζι.Εικόνα Μπορεί να παρασυρθεί από άλλους που απ'ότι βλέπω, ασχολούνται συνέχεια με τις "εποπίνες". Με καθησυχάζει το ότι πραγματικά του αρέσει ο στρατός και δεν πηγαίνει για επαγγελματική αποκατάσταση. Από τώρα μελετάει για τα αντιαρματικά.ΕικόναΟπότε, θα είναι συγκεντρωμένος.. Ένα άλλο που με καθησυχάζει είναι η σκέψη του οτι μετά την εκπαίδευση, θα μείνουμε μαζί..Εικόνα
.. αλλά οι "επoπίνες" στο λαιμό μου κάθονται...Εικόνα... μπορεί και να τις ζηλεύω γιατί εμένα δεν με άφησε να κάνω τα χαρτιά μου..."δεν θα σε βλέπω ποτέ" λέει. Ίσως στο μέλλον.Εικόνα (ευχαριστώ ξανά)
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

fatsoula έγραψε:Μα τα πέρασα ήδη μία φορά όταν ήταν φαντάρος στην Καστοριά. Οι γυναίκες ήταν "στο κάτω στρατόπεδο" μου έλεγε. (τώρα τι τους έπιασε και τους βάλαν όλους μαζί; Εικόνα)Δεν είναι οτι δεν τον εμπιστεύομαι, είναι οτι είμαστε και οι δύο φοβερά ζηλιάρηδες, κι ας είμαστε από μικρά μαζι.Εικόνα Μπορεί να παρασυρθεί από άλλους που απ'ότι βλέπω, ασχολούνται συνέχεια με τις "εποπίνες". Με καθησυχάζει το ότι πραγματικά του αρέσει ο στρατός και δεν πηγαίνει για επαγγελματική αποκατάσταση. Από τώρα μελετάει για τα αντιαρματικά.ΕικόναΟπότε, θα είναι συγκεντρωμένος.. Ένα άλλο που με καθησυχάζει είναι η σκέψη του οτι μετά την εκπαίδευση, θα μείνουμε μαζί..Εικόνα
.. αλλά οι "επoπίνες" στο λαιμό μου κάθονται...Εικόνα... μπορεί και να τις ζηλεύω γιατί εμένα δεν με άφησε να κάνω τα χαρτιά μου..."δεν θα σε βλέπω ποτέ" λέει. Ίσως στο μέλλον.Εικόνα (ευχαριστώ ξανά)
ελα ντε ; τι τους επιασε και τους βαλανε μαζι;Εικόνα αχ καλη μου κοπελια. αν και οι δυο διακατεχεστε απο το σαρακι της ζηλειας λιγο δυσκολα. μα βρε φατσουλα μου τι εχεις ανησυχιες τοτε αφου θα μεινετε μαζι; ολα καλα θα πανε τοτε. εχε εμπιστοσυνη στον ανθρωπο σου. καλη τυχη να εχετε και παντα μαζιΕικόνα

jo

Δημοσίευση από jo »

φατσούλα, δεν είναι μικρός και άβγαλτος για να παρασυρθει!! Αφου σε θέλει το παιδί!! Σιγά μην έχει όρεξη εκει μεσα να ασχοληθεί με τις εποπίνες! Μη το σκεφτεσαι.Εικόνα
:D

Δημοσίευση από :D »

Αχ... Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά...Εικόνα
jo

Δημοσίευση από jo »

fatsa κοίτα να περνάς καλά!! και άσε το μυαλουδάκι σου!! Ο χρόνος θα δείξει, με υποθέσεις δε βγάζεις τίποτα, μόνο να χαλιέσαι!!Εικόνα
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗ_Σ »

ΔΥΚ... Φιλε τι να πω, ... Τι απαντηση ηταν αυτη ρε παλλικαρι; Εχω πεσει κατω απ τα γελοια...
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Η αληθεια ειναι οτι οι γυναικες του στρατου δεν φημιζοντε για το ηθος τους... Ειτε ειναι εποπ ειτε αξιωματικοι... Αλλα αν ο δικος σου ς αγαπαει ουτε καν θα μπει στην διαδικασια να σκεφτει αλλη...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗ_Σ την Τετ Μαρ 31, 2010 5:20 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

ΓΙΑΝΝΗ_Σ έγραψε:Η αληθεια ειναι οτι οι γυναικες του στρατου δεν φημιζοντε για το ηθος τους... Ειτε ειναι εποπ ειτε αξιωματικοι... Αλλα αν ο δικος σου ς αγαπαει ουτε καν θα μπει στην διαδικασια να σκεφτει αλλη...
αυτο παλι τι ηταν περι ηθους κλπ; Γιατι οι ανδρες φημιζονται για Ηθος και ντομπροσυνη;

ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Οχι βεβαια... Δεν ειπα κατι τετοιο... Οι αντρες στον στρατο παντα συμπεριφεροντε σαν ζωα στις γυναικες... Οι περισσοτεροι δηλαδη... Οσο αυτο για τις γυναικες που ειπα... Μην μου πεις οοτι διαφωνεις... Στις εξετασεις που εδινες δεν θυμασαι καμια να γλυφεται σε αξιωματικοους... Γιατι εγω θυμαμαι και πολλες... Και οσο να ναι... Και καλη κοπελα να εισαι ο σταρτος θα σε χαλασει... Τωρα αστο... Υπαρχουν πολλα παραδειγματα για το τι κανετε οι κοπελες μεσα στα στρατοπεδα... Μερικες φορες ουτε οι φανταροι δεν σας ξεφευγουν... Δεν μιλαω συγκεκριμενα ε... Γενικα.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

ΓΙΑΝΝΗ_Σ έγραψε:Οχι βεβαια... Δεν ειπα κατι τετοιο... Οι αντρες στον στρατο παντα συμπεριφεροντε σαν ζωα στις γυναικες... Οι περισσοτεροι δηλαδη... Οσο αυτο για τις γυναικες που ειπα... Μην μου πεις οοτι διαφωνεις... Στις εξετασεις που εδινες δεν θυμασαι καμια να γλυφεται σε αξιωματικοους... Γιατι εγω θυμαμαι και πολλες... Και οσο να ναι... Και καλη κοπελα να εισαι ο σταρτος θα σε χαλασει... Τωρα αστο... Υπαρχουν πολλα παραδειγματα για το τι κανετε οι κοπελες μεσα στα στρατοπεδα... Μερικες φορες ουτε οι φανταροι δεν σας ξεφευγουν... Δεν μιλαω συγκεκριμενα ε... Γενικα.
γνωριζω αυτα που λες καλο ειναι να περιοριζονται σε μια μεριδα γυναικων που λειτουργουν ετσι εντος και εκτος στρδου. Υπαρχουν και γυναικες που κρατανε αποστασεις και δεν πεφτουν τοσο χαμηλα.

ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Ρε cristi εννοειτε... Δεν ειναι ολες οι κοπελες ετσι... Αλλα αυτες οι λιγες που ειναι δημιουργουν μεγαλα προβληματα και σας χαλανε το ονομα
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Ναι ρε γιαννη. Δεν το λες ομως. Μετα το λες. Κατοπιν εορτης. Αυτα τα λενε εξ αρχης για να ειναι ισορροπημενη η σκεψη
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Συγνωμη δεν θα το ξανακανω...
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός