ΚΕΕΜ - Κέντρο Εκπαίδευσης Εφοδιασμού - Μεταφορών
Παιδιά καλημέρα. Θα ήθελα αν έχει κανείς τη δυνατότητα να δώσεις κάποιες παραπάνω λεπτομέρειες για το κεεμ Σπάρτης. Παρουσιάζεται ο αδερφός μου στις 12/5. Τι πρέπει να έχει μαζί, τι ώρα πρέπει να είναι μέσα, τι ειδικότητα μπορεί να πάρει μετά την ορκωμοσία, που μπορεί να τον στείλουνε κλπ. Από ό, τι κατάλαβα εδώ, υπάρχουν δύο κατηγορίες, μια πεζικό και η άλλη ΣΕΜ (σόρρυ αν λέω ο, τι να ναι αλλά δεν ξέρω καθόλου από αύτά.); Και τι είναι το ΣΕΜ. Φαίνεται στο χαρτί αν είναι πεζικό ή όχι; Έχει αγχωθεί πολύ γιατί έχει κ άσθμα κ μου έλεγε ότι τον πάνε τεθωρακισμένα που δεν παίζουν άδειες, γενικά είναι πολύ χώσιμο κλπ κλπ. Πότε φαίνεται ποιός πάει που; Μπορεί να είναι πεζικό κ να γίνει οδηγός π. Χ; Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά θέλω να δω αν μπορώ ή όχι να τον καθησυχάσω λίγο!
Υ. Γ. Το χαρτί γράφει σώμα πεζικό ΥΕΑ
Αυτα που ρωτας μονο ο Θεος τα ξερει! Οπου θελουνε τον στελνουν αλλα αν εχει οπως μου λες ασθμα μπορει να μπει Ι3 αοπλο. Οδηγιες εχει πισω απο το φυλλο καταταξης με τον κιτρινο αετο. Κ εγω πεζικο ειμαι μην ανησυχεις!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 12
Ειρήνη έγραψε:Παιδιά καλημέρα. Θα ήθελα αν έχει κανείς τη δυνατότητα να δώσεις κάποιες παραπάνω λεπτομέρειες για το κεεμ Σπάρτης. Παρουσιάζεται ο αδερφός μου στις 12/5. Τι πρέπει να έχει μαζί, τι ώρα πρέπει να είναι μέσα, τι ειδικότητα μπορεί να πάρει μετά την ορκωμοσία, που μπορεί να τον στείλουνε κλπ. Από ό, τι κατάλαβα εδώ, υπάρχουν δύο κατηγορίες, μια πεζικό και η άλλη ΣΕΜ (σόρρυ αν λέω ο, τι να ναι αλλά δεν ξέρω καθόλου από αύτά.) ; Και τι είναι το ΣΕΜ. Φαίνεται στο χαρτί αν είναι πεζικό ή όχι; Έχει αγχωθεί πολύ γιατί έχει κ άσθμα κ μου έλεγε ότι τον πάνε τεθωρακισμένα που δεν παίζουν άδειες, γενικά είναι πολύ χώσιμο κλπ κλπ. Πότε φαίνεται ποιός πάει που; Μπορεί να είναι πεζικό κ να γίνει οδηγός π. Χ; Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά θέλω να δω αν μπορώ ή όχι να τον καθησυχάσω λίγο!
1) /forum/forum_posts.asp?TID=13 εδώ θα διαβάσεις για το τι πρέπει να πάρει μαζί του
2) από τις 8:00 μέχρι τις 13:00 θα πρέπει να παρουσιαστεί το γράφει και το χαρτί κατάταξης
3) μπορεί να πάρει τυχαία ειδικότητα
4) από την στιγμή που είναι πεζικό είναι δύσκολο να του κάνουνε μετάταξη τεθωρακισμένα
5) όλοι παίρνουνε άδειες και όλοι τρώνε χώσιμο. Στρατός είναι όχι κατασκήνωση
6) ένα μήνα θα κάτσει στο κέντρο και μετά θα πάρει μετάθεση. Την μετάθεση θα την μάθει 3 μέρες πριν φύγουνε από το κέντρο
7) μπορεί να γίνει οδηγός αν είναι Ι1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Πέμ Μάιος 06, 2010 1:54 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ARXILOXIAS EM έγραψε:Φιλε γεια σου απο κεεμ, για να ξέρεις έρχεσε στο πιο καλύτερο στρατόπεδο της ελλαδος. Η θητεια του δοκιμου ειναι σιγουρα 14 μηνες. Αν δεν θελεις να γινεις δοκιμος καλη ειδικοτητα ειναι αρτοποιος η μαγειρας. Δεδομενου οτι το κεεμ ειναι κεντρο επαγγελματικης καταρτησης (κεκ) πιστοποιημενο απο το εκεπις του υπουργειου εργασιας, το πτυχιο που θα παρεις του μαγειρα η του αρτοποιου μπορεις αυτοματος να εργασθεις. Αν θα παρεις ειδικοτητα μαγειρας καθεσαι στο κεεμ 5 εβδομαδες βασικη εκπαιδευση εν συνεχεια 7 εβδομαδες η εκπαιδευση του μαγειρα συνολο 12 εβδομαδες δηλαδη 3 μηνες. Αρτοποιος καθεσαι 9 εβδομαδες 5 βασικη και 4 ειδικοτητα. Σου ευχομαι καλη θητεια και μην αγχωνεσαι ειναι ολα πολυ απλα.
Καλησπέρα σε όλους,
Να ρωτήσω και γώ πάνω σε αυτά κάτι; Κυρίως τον ARXILOXIAS EM μιας και φαίνεται πως γνωρίζει αρκετά. Οι χρόνοι που αναφέρονται είναι μόνο για τους ΔΕΑ; Δηλαδή εγώ όντας απλός στρατιώτης που παρουσιάζομαι Σπάρτη αν πάρω ειδικότητα αρτοποιός ή μαγειρας θα κάτσω τόσες εβδομάδες εκεί ή λιγότερες; Μπορώ να μάθω πόσες; Επίσης κάτι άλλο θα ήθελα να μάθω απο τους πιό έμπειρους της παρέας, πότε περίπου πέρνεις ειδικότητα και πότε περίπου σου έρχεται η μετάθεση;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας και καλή θητεία σε όλους μας
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
ΚΕΕΜ... Εχει τέλειο φαί... Από τις λίγες απολαύσεις του φαντάρου... ΚΕΕΜ, ειδικά αν είσαι στο δεύτερο τάγμα, εφοδιασμού μεταφορών δηλαδη (το πρώτο είναι τάγμα πεζικού.) όλα είναι καλά! Βασικά είναι το τρίτο καλύτερο κέντρο. Το δεύτερο είναι το υλικού πολέμου και το πρώτο αεροπορία στρατου...
Παλι σκοπια θα βαρας τι νομιζεις οτι θα κανεις στο στρατο θα καθεσαι κ θα σε ταιζουν;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: Γυμναστικη
Κατι ασχετο το συγκεκριμενο ταγμα ανηκει στο πεζικο και στις ειδικες δυναμεις ως ταγμα εφοδιασμου των επιλεκτων δυναμεων η καμια σχεση με τενεφ?
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 5
Παιδια Ζωαρα στο ΚΕΕΜ. Δευτερο ταγμα. Πρωτος λοχος τα σπαμε :ppp
Κάθε εμπόδιο για καλό
-
- Στρατιώτης
- Ενδιαφέροντα: Η/Υ - Αυτοκίνητα
- Επάγγελμα: Τεχνικός
- Επικοινωνία:
Το ΚΕΕΜ τα σπάει...
δεν νομιζω βαγγελη να ισχυει αυτο που λες. Παλια ηταν μονο ΕΜ και τωρα εχει και ΠΖ.
δεν νομιζω βαγγελη να ισχυει αυτο που λες. Παλια ηταν μονο ΕΜ και τωρα εχει και ΠΖ.
Αγαπάμε ΚΕΕΜ, ήδη μου λείπει...
1ο Τάγμα/ 1ος λόχος / 1η διμοιρία- ΤΕΛΟΣ
1ο Τάγμα/ 1ος λόχος / 1η διμοιρία- ΤΕΛΟΣ
-
- Στρατιώτης
- Ενδιαφέροντα: Η/Υ - Αυτοκίνητα
- Επάγγελμα: Τεχνικός
- Επικοινωνία:
Σωστα τα ειπες φίλος... !
ειδικα ο συνδυασμος απο ασσους τα σπάει...
ειδικα ο συνδυασμος απο ασσους τα σπάει...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Σπίτι και εγώ με την άδεια... Και εγώ στην 1η Διμοιρία του 1ου Λόχου του 1ου Τάγματος αλλά όμως και στον 1ο θάλαμο... Καρέ του Άσσου δηλαδή!
Από Αθήνα είστε παιδιά όσοι πήγατε κέντρο στην Σπάρτη; Πόσες πιθανότητες έχω να μπω από Αθήνα εκεί; Δωστε πληροφορίες για εμάς που μπαίνουμε Αύγουστο. Με μεταθέσεις τι παίζει; Πού στέλνουν;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 5
Milito εγω τωρα ειμαι στο κεεμ. Εχουν ερθει πολλοι αθηναιοι μα πιο πολλοι απο Βορεια Ελλαδα οπως Μακεδονια, Ηπειρο και Θρακη.
Με μεταθεσεις ουτε εμεις ξερουμε ακομα. Αν γινεις μαγειρας (μενεις εκει η πας Γυθειο) και επισης αν γινεις οδηγος καθεσαι στο ΚΕΕΜ.
Οπου να πω πως στο ΚΕΕΜ σε σχεση με αλλα κεντρα εχει ζωαρα. Χαλαροι αξιωματικοι καλο φαγητο (μεχρι παγωτα και προφιτερολ μας δινουν) και γενικα ειναι ανετα
Με μεταθεσεις ουτε εμεις ξερουμε ακομα. Αν γινεις μαγειρας (μενεις εκει η πας Γυθειο) και επισης αν γινεις οδηγος καθεσαι στο ΚΕΕΜ.
Οπου να πω πως στο ΚΕΕΜ σε σχεση με αλλα κεντρα εχει ζωαρα. Χαλαροι αξιωματικοι καλο φαγητο (μεχρι παγωτα και προφιτερολ μας δινουν) και γενικα ειναι ανετα
Κάθε εμπόδιο για καλό
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες