ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)
ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)
Και σε άλλες σιερές έχει γίνει αυτό.
Απλώς μην πάς πολύ μετά γιατί η πρώτη ημέρα όπου χρεώνεσαι υλικά κλπ είναι πολύ κουραστική.
Απλώς μην πάς πολύ μετά γιατί η πρώτη ημέρα όπου χρεώνεσαι υλικά κλπ είναι πολύ κουραστική.
ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)
Γεια σας! μια ερωτηση... ειμαι πτυχιουχος νοσηλευτης και παρουσιαζομαι αντι για υγειονομικο που περιμενα στο πυροβολικο... γινεται μετα αφου παρουσιαστω εκει να με στειλουν αρτα υγειονομικο?
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)
Πηγαινε στη στρατολογια της περιοχης σου κ κυνηγα τοπριν παρουσιαστεις. Το επαθε φιλος μου γιατρος. Τον στειλανε πεζικο γρεβενα εκανε φασαρια κ τελικα θα παρουσιαστει κευγ
ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)
Γεια σε όλους,
Παρουσιάζομαι 10/5 ΚΕΥΓ Άρτα χωρίς να έχω καμία σχέση με Ιατρική και ίχνος βίσματος. Οπότε με βλέπω κανά οδηγό η μάγειρα αν και κρίμα είναι για το 2ο ούτε αυγό δεν ξέρω να φτιάξω :P
Οι απορίες μου είναι αν μετά την βασική εκπαίδευση εκεί, πηγαίνεις σίγουρα σε στρατιωτικό νοσοκομείο και αν ναι Εγώ που είμαι απο Αθήνα σημαίνει πως πάω πιθανότατα 401;
Και επίσης υπάρχει ενδεχόμενο να τελειώσεις την θητεία σου 401 και Να μην σε πάρουν δλδ απο κει;
Ευχαριστώ :)
Παρουσιάζομαι 10/5 ΚΕΥΓ Άρτα χωρίς να έχω καμία σχέση με Ιατρική και ίχνος βίσματος. Οπότε με βλέπω κανά οδηγό η μάγειρα αν και κρίμα είναι για το 2ο ούτε αυγό δεν ξέρω να φτιάξω :P
Οι απορίες μου είναι αν μετά την βασική εκπαίδευση εκεί, πηγαίνεις σίγουρα σε στρατιωτικό νοσοκομείο και αν ναι Εγώ που είμαι απο Αθήνα σημαίνει πως πάω πιθανότατα 401;
Και επίσης υπάρχει ενδεχόμενο να τελειώσεις την θητεία σου 401 και Να μην σε πάρουν δλδ απο κει;
Ευχαριστώ :)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 11
ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)
Φίλε αν δεν έχεις βύσμα είναι πιθανόν μετά την βασική εκπαίδευση να σε άλλαξουνε σώμα. Να σε στείλουνε σε κανά πεζικό. Αν δεν σε αλλάξουνε και δεν έχεις βύσμα το πιθανότερο είναι να πας σε τάγμα υγειονομικού. Που έχει σχεδόν σε όλη την ελλάδα
ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)
Μπενο 10\'05 στην αρτα και δεν εχς καμια σχεση αποφιτος γημμασειου τ5ηα με παρουν η οχι
ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)
Θα σε πάρουν. Εϊναι πολύ πιθανό όμως να πάρεις μετάταξη σε άλλο σώμα (οδηγός ή μάγειρας). Δεν είναι βέβαια απίθανο να παραμείνεις στο υγειονομικό. Λίγη τύχη θέλει... Ή λίγο βύσμα.athina giorgos έγραψε:Μπενο 10\'05 στην αρτα και δεν εχς καμια σχεση αποφιτος γημμασειου τ5ηα με παρουν η οχι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George84 την Σάβ Μάιος 08, 2010 4:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)
Το ΚΕΥΓ άρτας κλείνει από την γ ΕΣΣΟ 2010.
ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)
Ξέρει κπαποιος Σε ποιο στρατόπεδο Θα κατατάσσονται πλέον του Υγειονομικού αφού έκλεισε το ΚΕΥΓ?
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)
Φιλε εγω αρτα μενω και πηγαινω βολτες εκει εξω απο το στρατοπεδο. Μια χαρα τους βρισκω και βολες κανουνε απο οτι ακουω και ποτε δεν τους εχω δει να τρεχουν.
ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)
Παιδια γνςριζετε την ακριβη ημερομηνια αυγουστου που παροσιαζονται στην αρτα υγειονομικο?
ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)
Τελευταία νέα από ΚΕΥΓ Άρτας: Έφτασε σήμα για αναστολή λειτουργίας του Κέντρου - πιθανότατα θα συνεχίσει να λειτουργεί σαν Μονάδα αλλά δεν θα μπει άλλη ΕΣΣΟ. Ακόμη κανείς δεν ξέρει που θα παρουσιάζονται οι μελλοντικοί Στρ (ΥΓ). Καλή τύχη στους επόμενους... Το κολέγιο έκλεισε.
ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)
Οι φήμες λ΄΄ενε ότι θα παρουσιάζονται στην Κόρινθο Όσοι είναι ΥΓ.
ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)
Υπηρετείς αυτή τη στιγμή στο ΚΕΥΓ; Αν ναι το έμαθες από κάποιον αξιωματικό είναι ράδιο-αρβύλα?311 έγραψε:Τελευταία νέα από ΚΕΥΓ Άρτας: Έφτασε σήμα για αναστολή λειτουργίας του Κέντρου - πιθανότατα θα συνεχίσει να λειτουργεί σαν Μονάδα αλλά δεν θα μπει άλλη ΕΣΣΟ. Ακόμη κανείς δεν ξέρει που θα παρουσιάζονται οι μελλοντικοί Στρ (ΥΓ). Καλή τύχη στους επόμενους... Το κολέγιο έκλεισε.
ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)
Τελικά το ΚΕΥΓ δεν κλείνει... Συνεχίζει κανονικά! http://www.ixotisartas.gr/newspaper/index.php?option=com_content&view=article&id=2767:2010-06-24-13-07-16&catid=1:local&Itemid=28
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης