με το κριτήριο βισμα φιλε μου! τα κανονιζεις και πας οπου γουσταρεις!Panos έγραψε:Γειά σου και πάλι.
Δεν μιλάω για μετάταξη στους αλεξιπτωτιστές. Απ'οτι γνωρίζω σαν ΕΠ. ΟΠ ειδικών δυνάμεων Υπάρχουν οι ειδικότητες τυφεκιοφόρος,
Ειδικών αποστολών, υπηρέτης πυροβόλων, υπηρέτης όλμων, υπηρέτης Α-Τ όπλων και νοσοκόμος καταδρομών. Αν επιλέξεις μία ειδικότητα και
Περάσεις την βασική εκπαίδευση, λογικά, μετά Σε τοποθετούν Στην μονάδα σου. Αυτό, βασικά, έχω απορία. Με πια κριτήρια επιλέγουν ποιοί θα στελεχώσουν τους αλεξιπτωτιστές, τους ορεινούς καταδρομείς κ. Τ. Λ...
Όποιος έχει περισσότερες πληροφορίες θα του είμαι ευγνώμων.
ΕΠΟΠ στις Ειδικές Δυνάμεις
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Μοιπος ξερει κανεις που μπαινουν αυτοι που περασαν Ειδικες Δυναμεις;
-
- Αρχιλοχίας
- Επάγγελμα: ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ
Νομιζω αναλογα την ειδικοτητα μπορει Μεγαλο Πευκο η Ρεντινα η στην Κρητη. Δεν ειμαι σιγουρη κιολαςlimas56vil έγραψε: Μοιπος ξερει κανεις που μπαινουν αυτοι που περασαν Ειδικες Δυναμεις;
-
- Πολίτης
Re παιδια πως γιναιτε να μεινω ε. Π. Ο. Π ουκ;
Να 'μεινεις ' ΕΠ. ΟΠ δε γινεται ετσι κ αλλιως! Τωρα απο εκει και περα εαν σε ενδιαφερουν οι βατραχανθρωποι τοτε θα πρεπει να περιμενεις να βγει στον αερα η προκυρηξη του πολεμικου ναυτικου και να δηλωσεις ειδικοτητα 'υποβρυχιου καταστροφεα'. Εαν πιστευεις οτι μπορεις να τα καταφερεις τοτε μεσα απο την ψυχη μου σου ευχομαι και εγω καλη τυχη αδερφε μου ,
Φιλικα
Φιλικα
καλησπερα. Θελω να ρωτησω το εξης. Σκεφτομαι να κανω τα χαρτια μου για ΕΠΟΠ στις ειδικες δυναμεις. Το θεμα ειναι οτι ηθελα να παω πεζοναυτης αλλα αποτι εχω ακουσει βγηκαν απο τις ειδικες δυναμεις. Μπορω σαν εποπ να παω η θα με ριξουν οπου ναναι; Τι εγινε τελικα; Τι σχολεια περναω στους πν; Λχιας εποπ ποτε γινεσαι; Οταν ημουν φανταρος δν τους ειχα προλαβει σαν λοχιες. Αν ειμαι off topic ας με στειλει ο admin "μεταθεση" αλλου. Ευχαριστω εκ των προτερων.
μην εισαι και τοσο απολυτη δεσποινης γιατι υπαρχουν και αντρες οι οποιοι συντηρουν τον εαυτο τους απο πολυ μικρη ηλικια και πηγαιναν και σχολειο και δουλευαν. Δεν ειμαστε τοσο μιγιαγγιχτοι η τουλ οι πιο πολυ εχουμε κανει και κατι στην ζωη μας. Εγω απολυθηκα αμφιβιος καταδρομεας απο την μυτηλινη-περαμα και κατα ενα μεγαλο ποσοστο μου αρεσε στις καταδρομες και θα καθομουν και ΟΒΑ αλλα το μετανοιωσα την τελ στιγμη γιατι δν ειχα λεφτα να μεινω κιαλλο. Και προς θεου ΔΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΜΑΚΙΔΕΣ!!!tzovana18 έγραψε:Συμφωνω απολυτα μαζι σας κοριτσια καλα λετε, αλλα δν ειναι και ο μονος που το λεει, ολα τα αγορια [τα μισα εννοω] Εχουν δει τον στρατο ως εναν εφιαλτη και ειδικα της ειδικες δυναμεις, και να πω και κατι καλα κανουν αυτοι και τους πεθαινουν ετσι γιατη ολοι ηταν μαθημενοι να εχουν το κρεβατακι τους στρωμενο, και το φαγητο ζεστο να τους το εχει ετοιμο η μαμα, αλλιως ειναι ο στρατος για τους αντρες και αλλιως για της γυναικες, αντε να γινουν λιγο αντρες οι δικοι μας που αμα πατησουν μια καρφιτσα λενε κατευθειαν παω στο νοσοκομειο. Το εχω ακουσει αυτο ετσι δν το λεω απο μονη μου ο αντρας πρεπει να ειναι αντρας και να αντεχει σε ολες της συνθηκες, οι περισοτεροι με κοροιδευουν που διαλεξα ειδικες δυναμεις στα αλεξιπτωτα, αλλα εγω το γουσταρω πραγματικα, αν και ξερω οτι θα αντιμετωπισω ρατσισμο και μισογυνηδες, αλλα θελω να παω, αυτα ειχα να πω δεν το παιζω ανωτεροι απο τους αντρες ουτε και πιο εξυπνη αλλα αυτη εειναι η μιση και η πραγματικη αληθεια.

εγω θελω να παω ΕΠΟΠ στους πεζοναυτες. Πως τους βλεπεις εκει στο ταγμα τους εποπ; Τους τρεχουν η απλα κανουν σκοπιες; Για δωσε τα φωτα σου...
Τους ΕΠΟΠ τους βριζουν οσο και εμας. Αυτοι κάνουν τις ασκησεις. Εχω κάνει πολλες φορες σκοπια και περίπολο με ΕΠΟΠ, καλα ατομα. Ολοι λένε οτι θελουν να φυγουν. Υπάρχει και 1 γυναικα. Αυτη μονο στη σκοπια τη βλέπω. Τωρα τι να σου πω. Εγω το βλεπω και σαν φανταρος και αν με ρωτάς εγω δεν θα πηγαινα
φωρατε ακομα τα διακρητικα και πρασινο μπερε;
Φοράμε πρασινο μπερε οποσδήποτε, δεν μας επιτρέπουν τζοκευ και "Δυνάμεις Καταδρομών"
Δυναμεις πεζοναυτων δεν γραφετε; Τοτε που ημουν στις καταδρομες και ειχα πετυχει πεζοναυτες με στολη εξοδου το ειχα δει. ΠΕΝ Περνατε η τα καταργησαν;
Και πεν και σκοπεν... τι μου θυμιζεις τωρα... μπορει να τρεχαμε αλλα ειμαστε ολοι οι φανταροι πολυ δεμενοι πραγματικα μια γροθια. Σ επιο ταγμα εισαι; Εγω αν μπω εποπ λεω να παω στο 521 τι λεει σαν ταγμα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης