Όριο ύψους για Αστυφυλάκων (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Spyrosb
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Spyrosb »

Να ρωτησω ρε παιδια κατι πως μπορει να δινει τοσο το μονοζυγο ενω εγω που κανω απο το καλοκαιρι και προσθετες ασκησεις τεντοματος δεν εχω παρει τπτ; Τον περασμενο Μαι που εδινα πανελληνιες κοπηκα για 2 ποντους ηθελα να παω αστυφυλακων... Το εξοργιστικο ειναι πως ο αστυνομος που με μετρησε ειχε ιδιο υψος με μενα και ημουν ξιπολυτος ενω αυτος φοραγε και την αρβιλα οποτε αξιοκρατια δεν υπαρχει και γκρεμιζονται ονειρα παιδιων απο κανονες που δεν ισχυουν...
hlektra

Δημοσίευση από hlektra »

Εχω ακουσει οτι εχει μειωθει το οριο υψους απο 1.70 σε 1.67. μηπως ξερει καποιος να πει κατι πανω ς αυτο; ευχαριστω
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Greek_Army »

Από την στιγμή που δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επισημό. Δεν ισχύει
ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

hlektra έγραψε:Εχω ακουσει οτι εχει μειωθει το οριο υψους απο 1.70 σε 1.67. Μηπως ξερει καποιος να πει κατι πανω ς αυτο; Ευχαριστω
αχ αυτοι οι ποντοι ποσο κοσμο εχουν καταστρεψει και ποσους εχουν βαλει απο την κλειδαροτρυπα
Spyros

Δημοσίευση από Spyros »

hlektra έγραψε:Εχω ακουσει οτι εχει μειωθει το οριο υψους απο 1.70 σε 1.67. Μηπως ξερει καποιος να πει κατι πανω ς αυτο; Ευχαριστω

Που ακριβως το ακουσες αυτο;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση φίλη μου.
Spyrosb
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Spyrosb »

Γεια σας παιδια εχετε κανενα νεο για τα σωματομετρικα; Θα παραμεινουν οι αλλαγες η θα επανελθουν στα παλια ορια;
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από supermario »

Spyrosb έγραψε:Γεια σας παιδια εχετε κανενα νεο για τα σωματομετρικα; Θα παραμεινουν οι αλλαγες η θα επανελθουν στα παλια ορια;
7 θα μαθουμε τον μαρτη που θα βγει η προκηρυξη.

hlektra

Δημοσίευση από hlektra »

Spyros έγραψε:

δεν θυμαμαι ακριβως απο που το εμαθα, νομιζω οτι μου το ειχε πει μια φιλη μου που εδινε για δημοτικη αστυνομια οτι τα ς αυτα τα σωματα θα μειωθει το οριο υψους. Τπτ δεν ειναι σιγουρο γι αυτο κ ρωτησα μηπως ξερει κανεις κατι πιο σιγουρο. Παντως εμενα περσυ με κοψανε με 1.68 μισο.:(

Spyrosb
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Spyrosb »

hlektra έγραψε:
Spyros έγραψε:

δεν θυμαμαι ακριβως απο που το εμαθα, νομιζω οτι μου το ειχε πει μια φιλη μου που εδινε για δημοτικη αστυνομια οτι τα ς αυτα τα σωματα θα μειωθει το οριο υψους. Τπτ δεν ειναι σιγουρο γι αυτο κ ρωτησα μηπως ξερει κανεις κατι πιο σιγουρο. Παντως εμενα περσυ με κοψανε με 1.68 μισο.:(

Και μενα το ιδιο με την αστυνομια δεν καταλαβαινω πως περνανε αλλοι δν σε μετρανε και μετα το τμημα; Ποσα βυσματα δηλαδη βαζουν;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από D.Y.K »

Spyrosb έγραψε: Ποσα βυσματα δηλαδη βαζουν;

Πολλά, αρκεί να υπάρχουν. Εικόνα

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ηλέκτρα μονόζυγο καμιά βδόμαδα πριν περάσεις για υψομέτρηση. Και θα είσαι 1.70
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Καλά μην ψάχνεις να δεις τι γινότανε πρίν μερικά χρόνια.
biky
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από biky »

Biku έγραψε:Τα εχω ομως τα μορια; Ειναι αρκετα; Υψος εχω 1,68 και μισο και θα κανω ελξεις με μονοζυγο για να παρω τους δυο ποντους που θελω

με συγχωρειτε για τα επαναλαμβανομενα μηνυματα αλλα ειμαι νεο μελος και παλια ασχετη με θεματα υπολογιστη οποτε μεχρι να βρω τροπο να απανταω σωστα θα ανεχτειτε να βλεπετε τα λαθη μου.
ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα λοιπον, συνονοματη καταρχην για αλλη μια φορα καλη σου επιτυχια! Εμενα με εκοψαν και ημουν, βασικα ειμαι ακομα στο ιδιο υψος με εσενα. Εγινανα πολλες μετρησεις μεχρι να με βγαλουν στο υψος που ειμαι τωρα. Τελικα καταφεραν να με μετρησουν και μετα μου ειπαν χαρακτηριστικα οτι :<< Ειναι κ-ο-ν-τ-η δ-ε-ν μ-α-ς κ-α-ν-ε-ι γιατι να κανει τα χαρτια της;να φυγει.>> εννοειται πως δεν με αφησαν αν κανω τα χαρτια μου διοτι σε μετρουν με laser απο οτι μου ειπαν αρμοδιοι αξιωματικοι αρα με εδιωξαν. Εμ, κοντη εμ διωγμενη!ΕικόναΕικόναΕικόνασυγγνωμη λοιπον που δεν το ηξερα και τους απσχολησα. Εγω νομιζα οτι πηγαινα να δηλωσω σε σχολη αστυφυλακων και οχι σε σχολη μοντελων.
Biku
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Biku »

Κοιτα, θα σου πω το εξης. Αν ημουν στη θεση σου και με ελεγαν ετσι θα τους ελεγα: Δεν πειραζει, ας φτιαξω εγω τα χαρτια μου και ας μη με παρετε εσεις. Και ειτε τους αρεζε, ειτε οχι θα τα επαιρναν. Θα μου κανουν αυτοι κουμαντο στη δικη μου αποφαση?
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες