Όριο ύψους για Αστυφυλάκων (2010)
Να ρωτησω ρε παιδια κατι πως μπορει να δινει τοσο το μονοζυγο ενω εγω που κανω απο το καλοκαιρι και προσθετες ασκησεις τεντοματος δεν εχω παρει τπτ; Τον περασμενο Μαι που εδινα πανελληνιες κοπηκα για 2 ποντους ηθελα να παω αστυφυλακων... Το εξοργιστικο ειναι πως ο αστυνομος που με μετρησε ειχε ιδιο υψος με μενα και ημουν ξιπολυτος ενω αυτος φοραγε και την αρβιλα οποτε αξιοκρατια δεν υπαρχει και γκρεμιζονται ονειρα παιδιων απο κανονες που δεν ισχυουν...
Εχω ακουσει οτι εχει μειωθει το οριο υψους απο 1.70 σε 1.67. μηπως ξερει καποιος να πει κατι πανω ς αυτο; ευχαριστω
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 7
Από την στιγμή που δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επισημό. Δεν ισχύει
αχ αυτοι οι ποντοι ποσο κοσμο εχουν καταστρεψει και ποσους εχουν βαλει απο την κλειδαροτρυπαhlektra έγραψε:Εχω ακουσει οτι εχει μειωθει το οριο υψους απο 1.70 σε 1.67. Μηπως ξερει καποιος να πει κατι πανω ς αυτο; Ευχαριστω
hlektra έγραψε:Εχω ακουσει οτι εχει μειωθει το οριο υψους απο 1.70 σε 1.67. Μηπως ξερει καποιος να πει κατι πανω ς αυτο; Ευχαριστω
Που ακριβως το ακουσες αυτο;
hlektra έγραψε:Εχω ακουσει οτι εχει μειωθει το οριο υψους απο 1.70 σε 1.67. Μηπως ξερει καποιος να πει κατι πανω ς αυτο; Ευχαριστω
Δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση φίλη μου.
Γεια σας παιδια εχετε κανενα νεο για τα σωματομετρικα; Θα παραμεινουν οι αλλαγες η θα επανελθουν στα παλια ορια;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 1
7 θα μαθουμε τον μαρτη που θα βγει η προκηρυξη.Spyrosb έγραψε:Γεια σας παιδια εχετε κανενα νεο για τα σωματομετρικα; Θα παραμεινουν οι αλλαγες η θα επανελθουν στα παλια ορια;
δεν θυμαμαι ακριβως απο που το εμαθα, νομιζω οτι μου το ειχε πει μια φιλη μου που εδινε για δημοτικη αστυνομια οτι τα ς αυτα τα σωματα θα μειωθει το οριο υψους. Τπτ δεν ειναι σιγουρο γι αυτο κ ρωτησα μηπως ξερει κανεις κατι πιο σιγουρο. Παντως εμενα περσυ με κοψανε με 1.68 μισο.:(Spyros έγραψε:hlektra έγραψε:Εχω ακουσει οτι εχει μειωθει το οριο υψους απο 1.70 σε 1.67. Μηπως ξερει καποιος να πει κατι πανω ς αυτο; Ευχαριστω
hlektra έγραψε:δεν θυμαμαι ακριβως απο που το εμαθα, νομιζω οτι μου το ειχε πει μια φιλη μου που εδινε για δημοτικη αστυνομια οτι τα ς αυτα τα σωματα θα μειωθει το οριο υψους. Τπτ δεν ειναι σιγουρο γι αυτο κ ρωτησα μηπως ξερει κανεις κατι πιο σιγουρο. Παντως εμενα περσυ με κοψανε με 1.68 μισο.:(Spyros έγραψε:hlektra έγραψε:Εχω ακουσει οτι εχει μειωθει το οριο υψους απο 1.70 σε 1.67. Μηπως ξερει καποιος να πει κατι πανω ς αυτο; Ευχαριστω
Και μενα το ιδιο με την αστυνομια δεν καταλαβαινω πως περνανε αλλοι δν σε μετρανε και μετα το τμημα; Ποσα βυσματα δηλαδη βαζουν;
-
- Στρατηγός
Ηλέκτρα μονόζυγο καμιά βδόμαδα πριν περάσεις για υψομέτρηση. Και θα είσαι 1.70
-
- Στρατηγός
Καλά μην ψάχνεις να δεις τι γινότανε πρίν μερικά χρόνια.
-
- Υποδεκανέας
Biku έγραψε:Τα εχω ομως τα μορια; Ειναι αρκετα; Υψος εχω 1,68 και μισο και θα κανω ελξεις με μονοζυγο για να παρω τους δυο ποντους που θελω
με συγχωρειτε για τα επαναλαμβανομενα μηνυματα αλλα ειμαι νεο μελος και παλια ασχετη με θεματα υπολογιστη οποτε μεχρι να βρω τροπο να απανταω σωστα θα ανεχτειτε να βλεπετε τα λαθη μου.

Κοιτα, θα σου πω το εξης. Αν ημουν στη θεση σου και με ελεγαν ετσι θα τους ελεγα: Δεν πειραζει, ας φτιαξω εγω τα χαρτια μου και ας μη με παρετε εσεις. Και ειτε τους αρεζε, ειτε οχι θα τα επαιρναν. Θα μου κανουν αυτοι κουμαντο στη δικη μου αποφαση?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες