Κατάταξη στις ειδικές δυνάμεις (2010)
Καλημερα. Θα ηθελα να ρωτησω κατι που με απασχολει για καποια προσωπικα θεματα και δεν μπορω να ξεκαθαρισω απο τα νηματα. Μπαινουμε κεεδ οκ; Υπαρχει οπως ς ολα τα σωματα πεζικου η βασικη εκπαιδευση που διαρκει 2 βδομαδες μεχρι την ορκομωσια; Και μετα γινεται η εκπαιδευση ειδικων δυναμεων παλι στο κεεδ που διαρκει 40 μερες και στο τελος γινεται η αποδοση του πρασινου μπερε; Ή αμεσως ξεκιναει μονοκομματα η εκπαιδευση των 40 ημερων μεχρι την ορκομωσια του πρασινοιυ μπερε?
Ωραία φίλε...
Οπότε όταν φεύγουμε απο Θήβα για Μεγάλο Πεύκο θα πω με ποιόν μίλαγα στο φόρουμ ελληνικος-στρατος... Έτσι θα τα πούμε κι απο κοντά...
Πού σκέφτεσαι μετά, για ΛΟΚ;
Εγώ ήθελα αμφίβιος αλλά λενε δεν είναι και τόσο καλά...
Οπότε όταν φεύγουμε απο Θήβα για Μεγάλο Πεύκο θα πω με ποιόν μίλαγα στο φόρουμ ελληνικος-στρατος... Έτσι θα τα πούμε κι απο κοντά...
Πού σκέφτεσαι μετά, για ΛΟΚ;
Εγώ ήθελα αμφίβιος αλλά λενε δεν είναι και τόσο καλά...
- ΛΟΚ soldier
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 7
Εάν απευθύνεσαι σε εμένα, σκέφτομαι για ΛΟΚ ή πεζοναύτης. Ναι οπότε θα τα πούμε μετά φίλε. Θα ρωτήσω και εγώ ποιός έμπαινε στο φορουμ για να συννενοηθούμε
Ερώτηση:
Είναι δυνατόν να υπηρετήσει κάποιος στις ειδικές δυνάμεις, ενώ έχει κληθεί να παρουσιασθεί στο ΠΝ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση.
Είναι δυνατόν να υπηρετήσει κάποιος στις ειδικές δυνάμεις, ενώ έχει κληθεί να παρουσιασθεί στο ΠΝ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 96
Χμμμ... Δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Ούτε με "μεσολάβηση";
Εν πάσει περιπτώση, ευχαριστώ πολύ.
Εν πάσει περιπτώση, ευχαριστώ πολύ.
-
- Στρατηγός
Κοπήκανε οι μετατάξεις οπότε.
Καλησπερα σας παιδια! Ονομαζομαι πανος! Σημερα ειχα μια κουβεντα με ενα θειο μου ο οποιος ειναι εν αποστρατια! Παρουσιαζομαι στις 8/2 στο ΚΕΕΔ και φυσιολογικο να παει εκει η κουβεντα... Και εκει που μιλουσαμε μου πεταει τη βομβα!''ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΠΕΥΚΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΝΕΙΣ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΖΙΚΟ... ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ'' πραγματικα μου κοπηκανε τα ποδια... Εγω ηξερα οτι αθληματα περνας αν θες να γινεις στελεχος η αν θες να πας στα αλεξιπτωτα η αν εισαι απο πεζικο και θες να πας ΕΔ. Οχι εαν εισαι κληροτως για τις ειδικες δυναμεις... Μου μιλισε και για τα ορια που παιζουν οπως 6 ελξεις 40 καμψεις ενα μιλι σε 6λεπτα... Εγω προσωπικα αυτα τα ορια δεν τα πιανω! Μπορω να κανω 4 ελξεις μπορω να κανω 30 καμψεις τρεχω ενα χιλιομετρο σε 5λεπτα και οχι το μιλι σε 6... Και στην τελικη γιατι δεν τους κανουν εποπ εξολοκληρου; Δεν ειμαι ΠΟΛΥ γυμνασμενος ειμαι σχετικα γυμνασμενος... Κριμα... Μονο αυτο εχω να πω (αν ισχυει) ! Θα παρακαλουσα οποιος ειναι να στειλει μηνυμα του τυπου ''αν δεν μπορεις να τρεξεις η να κανεις καμψεις τοτε τι πας ειδικες δυναμεις'' να μην κανει τον κοπο! Αν υπαρχει καποιος που γνωριζει επι του θεματος Η εχει παρουσιαστει το νοεμβριο να με κατατοπισει σας παρακαλΩ!
-
- Στρατηγός
Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Και τι επιτροπή περνάει από το πεύκο; Ποιοι την στελεχώνουν;
Αποτι μου ειπε ειναι κατι σαν δοκιμασιες εποπ... Αλλα πιο δυσκολες... Εχω στεναχωρηθει παρα πολυ... Δεν γνωριζω Ποιοι την στελεχώνουν... Και δεν ξερω που να παρω να ρωτησω... Στο ΓΕΣ θα παρω καμια απαντηση η θα με βρισουν;
-
- Στρατηγός
Γιατί να σε βρίσουνε?
Παντως πραγματικα αν ισχυει μου κοβονται τα ποδια... Πεζικο θα ξενερωσω απο τη ζωη μου...9 μηνες θα μου φανουν 9 χρονια...
θα το πολεμισω ομως... Τουλαχιστον να πεσω με ψηλα το κεφαλι!

-
- Στρατηγός
Καλά μην λες μεγάλα λόγια χαλάρωσε.
ως προς τι;ΓΜΑΚ έγραψε:Καλά μην λες μεγάλα λόγια χαλάρωσε.
-
- Στρατηγός
Υπάρχουνε μόναδες στο πεζικό που είναι εξίσου μάχημες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης