Τι να πάρω μαζί μου στην κατάταξη (2010);

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Rafale »

Οχι
Παναγιωτης

Δημοσίευση από Παναγιωτης »

Δλδ να παρω και τα 2;
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Ενα απο τα δυο παρε
Άβαταρ μέλους
paris1810
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από paris1810 »

gus έγραψε: Καλησπερα παλικαρια! Μπαινω κι εγω Φλεβαρη στο Μ. Πευκο. Θα ηθελα να κανω μια σειρα ερωτησεων και οποιος εχει τη διαθεση να απαντησει τον ευχαριστω εκ των προτερων και να ζητησω και συγγνωμη για τον καταιγισμο που επεται. Διαβασα (... ) Επειδη εχω το ρωταω. Και παλι ευχαριστω οποιον αφιερωσε λιγο χρονο να διαβασει ολο το κατεβατο!
1) Και τα 2 επιτρεπονται, ειτε παραλλαγης ειτε χακι,2) Φυσικα κ περνανε, ειδη προσωπικης υγιεινης ειναι,3) Παρτο, αν κ θα σου δωσουν κ εκει 1-2,4) Εννοειται να παρεις, δε προκειται να στα κρατησουν,5) Οχι, ισα-ισα που τους πολιτικους σακους τους απαγορευουν σε πολλες μοναδες,6) Παρτην, ετσι κ αλλιως αυτα που θα σου δωσουν θα τελειωσουν σε χρονο dt,7) Δε χρειαζεται να παρεις, θα σε ξυρισουν με τη ψιλη οποτε τι να σηκωσεις, τα ανυπαρκτα (χα, χα!) Εικόνα,8) Κινητο χωρις καμερα κ mp3 δε στο συνιστω οσο εισαι στο Κεντρο, το απαγορευουν. Στη μοναδα μονο,9) Τους χαιρετας καμια 50αρια μετρα πιο κατω,10) Εγω 23 μπηκα, δεν ειχα προβλημα. Οσο για την ''ιδιαιτερη αντιμετωπιση'', στο Κεντρο τουλαχιστον, δε παιζει... ,11) Μπαντανα την απαγορευουν, οπως κ οτιδηποτε κατω απο το κρανος. Μη φοβασαι, αν ειναι να σου πεσουν θα σου πεσουν ασχετα απο το κρανος...12) Καλη θητεια!
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

spirosgiapros έγραψε: τελος τελος τι θα επερνα εγω τωρα με την λογικη του ''οσο το δυνατον λιγοτερα'';

ΡΟΥΧΑ
5 φανελες φαιοπρασινες και 5 σωβρακα
γαντια - κασκολ

παρουσιαστειτε με ρουχα που να κανουν για ολες τις περιπτωσεις και με ανετα αθλητικα παπουτσια και μην φερετε τιποτα αλλο απο πολιτικαμια απλη φορμα αθλητικη

ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ

ενα ζευγαρι πατους
καλτσες 3 ζευγαρια ορειβασιας-πεζοποριας
ενα βαζακι βαζελινη [για τις αρβυλες και τα χειλια]

ΕΙΔΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ κ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
νυχοκόπτη μεγαλο
Ξυραφακια - μικρο σωληναριο τζελ ξυρισματος - νιβεα
οδοντόβουρτσα-οδοντοκρεμα
σφουγγάρι κ ενα αφρολουτρο-σαμπουαν 2 σε 1 το οποιο θα κανετε χρηση και σαν σαπουνι
1 πετσετα προσωπου απλη λευκη
μπατονετες για τα αυτια
χαρτομαντηλα μια συσκευασια των 10 πακετων
Μωρομαντηλα 2-3 πακετα τα μικρα πλακε τετραγωνα
γαντια χειρουργιου ενα πακετο στο φαρμακειο - γαντια κουζινας
προφυλακτικο δακτυλου

ενα μπουκαλακι οινοπνευμα για μωρα [για ποδια χερια μασχαλες προσωπο κτλ κτλ]
γυαλια αντι για φακους
1 ελαστικο επιδεσμο για να τυλιξετε τους εσωτερικους ιμαντες του κρανους [για τη φαγουρα]

ΕΓΓΡΑΦΑ
Σημείωμα Κατάταξης - ΑΦΜ - Ταυτότητα η διαβατηριο - Ακτινογραφία θώρακος - Βιβλιάριο υγειας απολυτήριο - πτυχίο - βεβαιωσεις σπουδων - διπλωμα σε επικυρωμενο αντιγραφο βεβαιωσεις γιατρων αν εχετε καποιο ιδιαιτερο προβλημα

ΔΙΑΦΟΡΑ
2 βελονες 10 μετρα χακι κλωστη και 2-3 χακι κουμπια
μπλοκακι τσεπης και ενα στυλο τυπου φακο
5 λουκετα...1 για την ντουλαπα - 1 για το στρατιωτικο σάκ-βουαγιαζ - 1 για το λουκάνικο - 1 μακροστενο για το οπλο και 1 μικρο για τις αρβυλες για να μην ψαχνετε το πρωι να τις βρειτε σκορπισμενες
ενα μικρο πολυσουγια
25 ευρω σε κερματα για τα μηχανηματα καφε και αναψυκτικων και 10 πεντοευρα χαρτονομισματα για αλλες χρησεις τσιγαρα

2-3 αναπτηρες με ενσωματωμενο μινιφακο
Τηλεκάρτα

μια καρτα sim
ενα παγουρι τσεπης ποτου για να εχετε παντα πανω σας ποσιμο νερο

ενα σεικερ και φακελακια καφε ζαχαρη και πολυβιταμινες αναβραζουσες φρουτου [αν βαριεστε να περιμενετε στην ουρα του ΚΨΜ για καφε η αναψυκτικο η αν ειστε περιεργοι στον καφε η αν ξεμεινει το μηχανημα απο αυτο που πινετε]

χορανε ολα σε ενα σχολικο σακιδιο πλατης [η σε ενα σακιδιο τυπου ταχυδρομου που ειναι και της μοδας] και σε ενα τσαντακι μεσης

επισης αν υπαρχει στην περιοχη σας μαγαζι με κυνηγητικα η στρατιωτικα ειδη προτεινω και μια θηκη τετραγωνη για χειροπεδες διπλη [5 ευρω] οπου μπορειτε να εχετε πανω σας διαφορα κολοκυθακια [στη ζωνη χωρις να φαινετε ] η οποια θηκη αστυνομικης εξαρτυσης σας αρεσει

Εικόνα

gus

Δημοσίευση από gus »

Cristi διαβασα και ειχα αποριες σε αυτα που διαβασα γιατι εχω ακουσει κι αλλα. Οταν για παραδειγμα γραφει καποιος να παρουμε σαμπουαν και φιλος μου που ειχε παρει (στο ναυτικο επαναλαμβανω) δεν τον αφησαν να το περασει, με κανει να αναρωτιεμαι για ορισμενα απο τα γραφομενα. Ευχαριστω και για την υπενθυμιση μηνυματος που ειχα διαβασει και οι αποριες μου ηταν ακριβως πανω σε οσα αναφερονται.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

gus έγραψε:Cristi διαβασα και ειχα αποριες σε αυτα που διαβασα γιατι εχω ακουσει κι αλλα. Οταν για παραδειγμα γραφει καποιος να παρουμε σαμπουαν και φιλος μου που ειχε παρει (στο ναυτικο επαναλαμβανω) δεν τον αφησαν να το περασει, με κανει να αναρωτιεμαι για ορισμενα απο τα γραφομενα. Ευχαριστω και για την υπενθυμιση μηνυματος που ειχα διαβασει και οι αποριες μου ηταν ακριβως πανω σε οσα αναφερονται.
Βεβαια δεν υπαρχει λογος να παρετε πολλα πραγματα. Πχ σαμπουαν φανταζομαι οτι μπορεις να βρεις και μεσα
Alex

Δημοσίευση από Alex »

Παιδια οσον αφορα τα λουκετα... Οκ διαβασα για τα αρβυλα ενα μικρο για να χωραει στις τρυπες... Για το οπλο ενα με μακρυ λαιμο. Για τους σακους;(λουκανικο αλλοι σακοι κτλ;) το φερμουαρ τους ειναι οπως των συνηθησμενων σακων; Με τη μικρη τρυπιτσα; Αν ναι τοτε χρειαζομαι μικρα λουκετακια οπως για τα αρβυλα... Και κατι αλλο. Ολα αυτα που ειπατε ισχυουν και για το ΚΕΕΔ; Χειρουργικα γαντια κτλ... Μπορει καποιος που εχει υπηρετησει προσφατα ΕΔ 08-09 ΕΣΣΟ να μας πει τι πηρε; Ισως αυτα που λεω ειναι χαζα. Δλδ να μου πειτε ΚΑΙ ΕΔ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ αλλα ειμαι νεος και δεν γνωριζω... Ευχαριστω!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Greek_Army »

Σου δίνουνε ένα λουκέτο. Χρησιμοποιησέτο στο όπλο. Εγώ πήρα 8 λουκέτα μεσσαίο μέγεθος και τα χρησιμοποίησα σχεδόν όλα. Καλύτερα είναι να έχεις παραπάνω παρά να μην έχεις καθόλου. Το φερμουάρ είναι το κλασσικό ναι. Χειρουργικά γάντια πάρε για καθαριότητες.
Alex

Δημοσίευση από Alex »

Εσυ φιλε ΓΜΑΚ Τι πηρες μαζι σου οταν παρουσιαστικες ΚΕΕΔ; Αν δεν σε κουραζω θα ειχες την καλοσυνη να μου πεις 5 πραγματα... Αυριο προκειτε να παω για αγορες να ειμαι ετοιμος! Ευχαριστω!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Greek_Army »

Τώρα με πηγαίνεις 2 χρόνια πίσω αλλά θα προσπαθήσω. Πήρα 8 λουκέτα,5 κοντομάνικες παραλλαγές,5 ζευγάρια κάλτσες,camel (γυαλιστικό για τα άρβυλα), μωρομάντηλα, χειρουργικά γάντια, νυχοκόπτη με μικρό μαχαιράκι μέσα, καμιά 10αριά μποξεράκια, αφρόλουτρο, σαμπουάν, εσοθερμική μπλούζα. Και γάντια, σκουφάκι τα πήρα από το Καψιμί. Δεν θύμαμαι άλλα.
Alex

Δημοσίευση από Alex »

Οσον αφορα τις φανελες... Να τις παρω ολες παραλαγης η μισες παραλαγης μισες πρασινες; Εχει καποια σημασια η ολες ιδιες πρεπει να ειναι;
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Παραλαγης
GIOTHS

Δημοσίευση από GIOTHS »

Χαιρετώ τα παιδιά... Μπαίνω και εγώ ειδικές δυνάμεις μεγάλο πεύκο 8 φεβρουαρίου. Σήμερα πήγα και ψώνισα 8 κοντομάνικα φανελάκια παραλαγης,4 μπλούζες μακρομάνικες παραλαγής,10 ζευγάρια κάλτσες πράσινες, πάτους για τις αρβύλες, ένα σλυπιμπανκ,2 σκούφους, γάντια μάλινα,1 σεντόνι, μια φόρμα Σαν πυτζάμα σε φαιοπράσινο χρώμα για να κοιμάμαι,1 σάκο μεγάλο μαύρο με Διπλά φερμουαρ για να μπορώ να τον κλειδώνω,4 κλειδαριές, Γύρω στα 100 ευρώ όλα τα πήρα. Τώρα τα ξυριστικά και τα είδη καθαριότητας δεν τα έχω πάρει ακόμα. Θέλω να μου πείτε αν είναι καλές αυτές οι ποσότητες που πήρα και αν ξέχασα κάτι όσο αφορά την ένδυση, επίσης Να μου πείτε αν επιτρέπονται τα συμπληρώματα διατροφής π. Χ πρωτείνη, αμινοξέα, Ή Οι βιταμίνες όπως βιταμίνη C, λεκυθίνη κ. Τ. Λ από φαρμακείο δηλαδή βιταμίνες. Και να ρωτήσω κάποιοι έιδα λένε κλειδαριά για να κλειδώνεις το λουκάνικο και το όπλο δηλαδή τι εννοείτε;

Ευχαριστώ για την βοήθεια σας...

Alex

Δημοσίευση από Alex »

Φιλε γιωτη... Και εγω αυτα σκεφτομαι να παρω πανω κατω!(9 θα τα πουμε μεσα) κλειδαριες θελεις για να κλειδωνεις τους σακους σου! Το λουκανικο ειναι σακος! Και για το οπλο να το κλειδωνεις εκει που βαζουν τα αλλα... (δεν ξερω πως λεγετε). ΣΕΙΡΑ!Εικόνα οσον αφορα συμπληρωματα και βιταμινες... Ξεχασετα αδερφε... Θα φας γερο κραξιμο μπορει και να σε διωξουν...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης