ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)
ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)
Βλεπω τωρα που πλησιαζουν οι μερες να παρουσιαστουμε, σταματησανε τα σχολια! κ εγω υγεινομικο στις 10/11 παιδες. φυσικοθεραπευτης ειμαι απο αθηνα. απο οτι διαβαζω Θα περασουμε καλα! κανενας αλλος φυσικοθεραπευτης παρουσιαζεται;
ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)
Μπορείτε να κανονίσετε κάποια συνάντηση στην σχετική συζήτηση
ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)
Καλησπερα παιδια... Και γω σημερα εμαθα οτι παρουσιαζομαι 11/11 αρτα... Ειμαι πτυχιουχος νοσηλευτικης απο τει... Ειμαι απο θεσσαλονικη. Πως βολευει γενικα να παω αρτα; Γνωριζει κανεις;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 9
ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)
Γεια χαρα Νικητα! Απο που Αθηνα; Εγω παιδια εχω τελειωσει ΦΠΨ με κατευθυνση Ψυχολογιας. Πηγα σημερα και στο Φρουραρχειο για τη μετακινηση με εξοδα του στρατου που λενε... Μια χαρα, γρηγορα ξεμπερδεψα...νικητας έγραψε:Βλεπω τωρα που πλησιαζουν οι μερες να παρουσιαστουμε, σταματησανε τα σχολια! κ εγω υγεινομικο στις 10/11 παιδες. φυσικοθεραπευτης ειμαι απο αθηνα. απο οτι διαβαζω Θα περασουμε καλα! κανενας αλλος φυσικοθεραπευτης παρουσιαζεται;
ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)
δεν βαριεσαι...1 χρονος διακοπες ειναι! τουλαχιστον ετσι το Βλεπω τωρα που ειμαι εξω ακομα!giobele86 έγραψε:Εγω απο Νεα Ιωνια. Αντε λιγα τα ψωμια μας... Σε δωδεκα μερες τα κεφαλια μεσα...νικητας έγραψε:Απο αργυρουπολη συγκεκριμενα... Εσυ;

ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)
Κ εγω αρτα παρουσιαζομαι 10/11, τελειςφοιτος νοσηλευτικης, ξερετε τι παιζει γενικα εκει μετα την ορκωμοσια; ποσες μεσα ποσες εξω;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 3
- Ενδιαφέροντα: Mou Aresoun Oi H/Y Kai Ta Grigora Aytokinita.. Perisotero O Ipologistis Se Themata Asfalias I Kai Hacking..Kati Sxetiko Me To Linu
- Επάγγελμα: TI SE NIAZEI?
- Επικοινωνία:
ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)
Παρουσιάστηκα 11/11 2 λοχος 5 διμιρια ζήτω το πέτρινο ααχαχαχαχα :D οφέιλω να πω οτι οι πιο πολλοι εδο μέσα ειναι βίσματα ! εγω απορώ πως και με φέρανε εδω πέρα [Δεν έχω βίσμα] αλλα τέσπα... τεχνικός Η/Υ δεν υπάρχουν πολλοι εκει μέσα πέζει να είμαι μονο εγώ
αντε να χαλάσει κανενα pc να το φτιάξω να παρο καμια τιμητική
Το στρατόπεδο της άρτας είναι ενα απο τα 3 πιο βισματικα απο τι με είχε πει ενας φίλος μου... είναι καπως χαλαρά τα πράγματα εδω μέσα... αλλα τώρα που ορκιστήκαμε θα σφίξουν λίγο τα λουρία
αντε γιατι βαριέμε πολυ ξίσημο πέφτη 
Χμμμ το μαγειρείο καλο είναι καλο φαγητό δεν εχω παράπανο...
Οι τουαλέτες τούρκικες κλασικα... στήνεσαι στα 4 σφίγγεσαι και βγάζεις το χοντρο σου. φροντίστε μονο να το βαζετε μεσα στην τρίπα να βάζετε goallllllll
γιατι και θα έρθει και η σειρα σας να καθαρήσετε τις τουαλέτες γιαυτο οσο πιο προσεκτικά μπορείτε ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΤΑ ΚΑΖΑΝΑΚΙΑ ΑΛΛΙΩς 5Φ 
Τα μπάνια καλά ειναι προσοχή τα ποντικια μονο αχ0α0χ0αχα
Ε αυτά αν έρθετε εδω πέρα μια χαρα θα περάσετε ολο το προσοπικο είναι μια χαρα... έχουμε και μια ομορφούλα ξανθία λοχια
κάυλα είναι
και απο μεταθέσεις αν είστε τυχεροι σαν και εμένα που πήγα αλεξανδούπολη 492 ΓΣΝ 216 ΚΙΧΝΕ μια χαρα θα είστε... γενικά να είστε αισιόδοξοι και ολα καλα θα πάνε
p.s sorry για τα ορθωγραφικά μου λάθοι

Το στρατόπεδο της άρτας είναι ενα απο τα 3 πιο βισματικα απο τι με είχε πει ενας φίλος μου... είναι καπως χαλαρά τα πράγματα εδω μέσα... αλλα τώρα που ορκιστήκαμε θα σφίξουν λίγο τα λουρία

Χμμμ το μαγειρείο καλο είναι καλο φαγητό δεν εχω παράπανο...
Οι τουαλέτες τούρκικες κλασικα... στήνεσαι στα 4 σφίγγεσαι και βγάζεις το χοντρο σου. φροντίστε μονο να το βαζετε μεσα στην τρίπα να βάζετε goallllllll

Τα μπάνια καλά ειναι προσοχή τα ποντικια μονο αχ0α0χ0αχα

Ε αυτά αν έρθετε εδω πέρα μια χαρα θα περάσετε ολο το προσοπικο είναι μια χαρα... έχουμε και μια ομορφούλα ξανθία λοχια

p.s sorry για τα ορθωγραφικά μου λάθοι
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 3
- Ενδιαφέροντα: μουσικη, σινεμα, βιβλια, αθλητισμος
- Επάγγελμα: Ασκουμενος φαρμακοποιος
ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)
Φιλε ξερεις αν οσο εισουν αρτα πηραν υεα κ τι ειδικοτητες;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)
Χαιρετω και γω , λοιπον τελειωνω ΤΕΙ στη σινδο ιατρ. Εργαστηρια Και κοβω αναβολη τελη φεβρουαριου , ποτε μπαινω περιπου; Και ολοι μου λενε κατα 99% θα με στειλουν αρτα ι, σχυει;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 9
ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)
Γεια χαρα φιλε! Λογικα Αρτα θα πας, αλλα κρατα και καμια πισινη, ποτε δεν ξερεις... Αν την κοψεις τελη Φεβρουαριου τοτε θα παρουσιαστεις λογικα απο 5 εως 15 το πολυ Μαιου. Τωρα για την Αρτα τα ξερεις, κι εγω εκει πηγα τον Νοεμβρη Και ηταν παρα πολυ καλα. Ειδικα αν πας 2 λοχο θα περασεις τελεια. Καλη θητεια σου ευχομαι...Braveheart έγραψε:Χαιρετω και γω , λοιπον τελειωνω ΤΕΙ στη σινδο ιατρ. Εργαστηρια Και κοβω αναβολη τελη φεβρουαριου , ποτε μπαινω περιπου; Και ολοι μου λενε κατα 99% θα με στειλουν αρτα ι, σχυει;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)
Ευχαριστω φιλε!
ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)
Καλημερα παιδια παρουσιαζομαι α ΕΣΣΟ υγειονομικο αρτας εχω τελειωσει βοηθως μικροβιλογος σε ιεκ. ηθελα να ρωτησω πως ειναι τα πραγματα εκει εχει αρκετο πηξιμο ; καταλαβαινετε βγαζω βρανχια κ δν ξερω ευχαριστω περιμενω απαντηση καλη σας μερα
ΚΕΝ Άρτας (πρώην ΚΕΥΓ)
Καλημερα παιδια παρουσιαζομαι αρτα εγω ενα απολυτηριο λυκειου εχω τι με θελουν στο υγειονομικο;doomψαρι έγραψε:καλημερα παιδια παρουσιαζομαι α ΕΣΣΟ υγειονομικο αρτας εχω τελειωσει βοηθως μικροβιλογος σε ιεκ. ηθελα να ρωτησω πως ειναι τα πραγματα εκει εχει αρκετο πηξιμο ; καταλαβαινετε βγαζω βρανχια κ δν ξερω ευχαριστω περιμενω απαντηση καλη σας μερα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες