Όριο ηλικίας για προκηρύξεις ΕΠΟΠ (2010)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
master

Δημοσίευση από master »

Τον μαρτιο κλεινω τα 27 κ μπαινω στα 28! Με παιρνει να δωσω για μια τελευταια φορα; Η προκυρηξη λεει να μην εχουν υπερβει τα 28

makia00

Δημοσίευση από makia00 »

master έγραψε: Τον μαρτιο κλεινω τα 27 κ μπαινω στα 28! Με παιρνει να δωσω για μια τελευταια φορα; Η προκυρηξη λεει να μην εχουν υπερβει τα 28

δεν ξερουμε ακομα αν προλαβενεις να δωσεισς αλλη φορα, αναλογα ποτε θα γαλουν καινουργια προκυρηξη εγω μπαινω στα 26 κ αρχιζω κ ανχονομαι απο τωρα
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από DiMiTrA P »

makia00 έγραψε:
master έγραψε: Τον μαρτιο κλεινω τα 27 κ μπαινω στα 28! Με παιρνει να δωσω για μια τελευταια φορα; Η προκυρηξη λεει να μην εχουν υπερβει τα 28

δεν ξερουμε ακομα αν προλαβενεις να δωσεισς αλλη φορα, αναλογα ποτε θα γαλουν καινουργια προκυρηξη εγω μπαινω στα 26 κ αρχιζω κ ανχονομαι απο τωρα
ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΑ 28 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΑ 28 ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΦΥΣΙΚΑ...
mak
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 4
Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
Επάγγελμα: Μηχανολογος

Δημοσίευση από mak »

Αν το ετος καταταξης ειναι το 2010 που δε το βλεπω θα ειναι οι γενηθεντες απο 1-1-1983. Αν παει για το 2011 θα ειναι απο 1-1-1984

ΕΛΕΓΑΝ

Δημοσίευση από ΕΛΕΓΑΝ »

Πολλες ασυναρτησιες ακουγοντε ειδικα τα πρωτα τοπικ ! τα ορια ηλικας ξεκινανε απο το 1983 στην τελευταια προκυρηξη ! οποτε αυτη που γενηθηκαν το 83 δε θα εχουν δικαιωμα σε αυτην που αναμενετε να βγει ! εχω αδικο;

DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από DiMiTrA P »

ΕΛΕΓΑΝ έγραψε: Πολλες ασυναρτησιες ακουγοντε ειδικα τα πρωτα τοπικ ! Τα ορια ηλικας ξεκινανε απο το 1983 στην τελευταια προκυρηξη ! Οποτε αυτη που γενηθηκαν το 83 δε θα εχουν δικαιωμα σε αυτην που αναμενετε να βγει ! Εχω αδικο;

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ... ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΠΙΚ!Εικόνα
ANNA3
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ANNA3 »

Παιδια υπαρχει περιπτωση να αλλαξουν τα ορια ηλικιας; Δηλαδη να απνε πανω απο 28;
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 3
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

Τοσα χρονια δεν αλλαξαν, τωρα θα αλλαξουν;

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

Δεν θα αλλαξουνε με τιποτα
billis thiva

Δημοσίευση από billis thiva »

Καλημερα. Μια πληροφορια για να ξερετε. Ειμαι 6/11/81 και εκανα τα χαρτια το σεπτεβριο που βγηκε για π. Α. Ημουν 28 παρα 2 μηνες και κοπηκα. Μολλις τους πηρα μου ειπαν οτι το οριο των 28 παει στρατολογικα. Για να καταλαβετε σαν να λεμε μεχρι 26 δηλαδη. Ευχαριστω

hlektra

Δημοσίευση από hlektra »

DiMiTrA P έγραψε:
ΕΛΕΓΑΝ έγραψε: Πολλες ασυναρτησιες ακουγοντε ειδικα τα πρωτα τοπικ ! Τα ορια ηλικας ξεκινανε απο το 1983 στην τελευταια προκυρηξη ! Οποτε αυτη που γενηθηκαν το 83 δε θα εχουν δικαιωμα σε αυτην που αναμενετε να βγει ! Εχω αδικο;

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ... ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΠΙΚ!Εικόνα
στο στρατο ξηρας περυσι ξεκινουσαν απο το 82. Δηλαδη δικαιωμα ειχαν οσοι ειχαν γεννηθει απο 1-1-82. Φετος αν βγει θα εχουν δικαιωμα αυτοι που εχουν γεννηθει απο 1-1-83 κ μετα. Του χρονου απο 84 κ παει λεγοντας... Για αλλα σωματα δεν γνωριζω.

mpampinos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από mpampinos »

Τα πραματα εχουν ομως τα ειπε ο mimis25. Διαβαζετε τα προηγούμενα, πριν γραψετε τις απορίες σας...
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από illy »

Καμια σχεση Μπαμπη! Αν ειναι ετσι οπως τα λεει ο Μιμης, θα ειχαν δικαιωμα συμμετοχης οι 82 στις νεες προκηρυξεις που ειχαν βγει ναυτικο-αεροπορια-στρ/για... Παει με την ημερομηνια καταταξης κ δεν θα ξαναλεμε τα ιδια πραγματα! Καλο θα ειναι να ρωτατε το ιδιο το γες που εγω προσωπικα εχω παρει πολλες φορες κ τους εχω κανει την ιδια ερωτηση κ μου ειπαν αυτο που εγραψα!
Dum spiro spero
mpampinos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από mpampinos »

Ναι ηθελα να γραψω οτι συμφωνω και με σενα αλλα μου ξεφυγε...
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από illy »

Χαχαχαχα Μπαμπινο, πλακιτσα εχεις! Αυτο που ειπε ο Μιμης ισχυει μονο αν ειχαν αργησει τα αποτελεσματα πολυ καιρο θα ισχυε η ημερομηνια καταθεσης ασχετα αν θα ξεπερνουσε καποιος το οριο ηλικιας... Αλλα στην προκηρυξη ο εχων δικαιωμα συμμετοχης αναλογα με την ημερομηνια καταταξης:-) ;-)
Dum spiro spero
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες