Όριο ηλικίας για προκηρύξεις ΕΠΟΠ (2010)
Τον μαρτιο κλεινω τα 27 κ μπαινω στα 28! Με παιρνει να δωσω για μια τελευταια φορα; Η προκυρηξη λεει να μην εχουν υπερβει τα 28
δεν ξερουμε ακομα αν προλαβενεις να δωσεισς αλλη φορα, αναλογα ποτε θα γαλουν καινουργια προκυρηξη εγω μπαινω στα 26 κ αρχιζω κ ανχονομαι απο τωραmaster έγραψε: Τον μαρτιο κλεινω τα 27 κ μπαινω στα 28! Με παιρνει να δωσω για μια τελευταια φορα; Η προκυρηξη λεει να μην εχουν υπερβει τα 28
ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΑ 28 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΑ 28 ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΦΥΣΙΚΑ...makia00 έγραψε:δεν ξερουμε ακομα αν προλαβενεις να δωσεισς αλλη φορα, αναλογα ποτε θα γαλουν καινουργια προκυρηξη εγω μπαινω στα 26 κ αρχιζω κ ανχονομαι απο τωραmaster έγραψε: Τον μαρτιο κλεινω τα 27 κ μπαινω στα 28! Με παιρνει να δωσω για μια τελευταια φορα; Η προκυρηξη λεει να μην εχουν υπερβει τα 28
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 4
- Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
- Επάγγελμα: Μηχανολογος
Αν το ετος καταταξης ειναι το 2010 που δε το βλεπω θα ειναι οι γενηθεντες απο 1-1-1983. Αν παει για το 2011 θα ειναι απο 1-1-1984
Πολλες ασυναρτησιες ακουγοντε ειδικα τα πρωτα τοπικ ! τα ορια ηλικας ξεκινανε απο το 1983 στην τελευταια προκυρηξη ! οποτε αυτη που γενηθηκαν το 83 δε θα εχουν δικαιωμα σε αυτην που αναμενετε να βγει ! εχω αδικο;
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ... ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΠΙΚ!ΕΛΕΓΑΝ έγραψε: Πολλες ασυναρτησιες ακουγοντε ειδικα τα πρωτα τοπικ ! Τα ορια ηλικας ξεκινανε απο το 1983 στην τελευταια προκυρηξη ! Οποτε αυτη που γενηθηκαν το 83 δε θα εχουν δικαιωμα σε αυτην που αναμενετε να βγει ! Εχω αδικο;

Παιδια υπαρχει περιπτωση να αλλαξουν τα ορια ηλικιας; Δηλαδη να απνε πανω απο 28;
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
Τοσα χρονια δεν αλλαξαν, τωρα θα αλλαξουν;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
Δεν θα αλλαξουνε με τιποτα
Καλημερα. Μια πληροφορια για να ξερετε. Ειμαι 6/11/81 και εκανα τα χαρτια το σεπτεβριο που βγηκε για π. Α. Ημουν 28 παρα 2 μηνες και κοπηκα. Μολλις τους πηρα μου ειπαν οτι το οριο των 28 παει στρατολογικα. Για να καταλαβετε σαν να λεμε μεχρι 26 δηλαδη. Ευχαριστω
στο στρατο ξηρας περυσι ξεκινουσαν απο το 82. Δηλαδη δικαιωμα ειχαν οσοι ειχαν γεννηθει απο 1-1-82. Φετος αν βγει θα εχουν δικαιωμα αυτοι που εχουν γεννηθει απο 1-1-83 κ μετα. Του χρονου απο 84 κ παει λεγοντας... Για αλλα σωματα δεν γνωριζω.DiMiTrA P έγραψε:ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ... ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΠΙΚ!ΕΛΕΓΑΝ έγραψε: Πολλες ασυναρτησιες ακουγοντε ειδικα τα πρωτα τοπικ ! Τα ορια ηλικας ξεκινανε απο το 1983 στην τελευταια προκυρηξη ! Οποτε αυτη που γενηθηκαν το 83 δε θα εχουν δικαιωμα σε αυτην που αναμενετε να βγει ! Εχω αδικο;
Τα πραματα εχουν ομως τα ειπε ο mimis25. Διαβαζετε τα προηγούμενα, πριν γραψετε τις απορίες σας...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 11
Καμια σχεση Μπαμπη! Αν ειναι ετσι οπως τα λεει ο Μιμης, θα ειχαν δικαιωμα συμμετοχης οι 82 στις νεες προκηρυξεις που ειχαν βγει ναυτικο-αεροπορια-στρ/για... Παει με την ημερομηνια καταταξης κ δεν θα ξαναλεμε τα ιδια πραγματα! Καλο θα ειναι να ρωτατε το ιδιο το γες που εγω προσωπικα εχω παρει πολλες φορες κ τους εχω κανει την ιδια ερωτηση κ μου ειπαν αυτο που εγραψα!
Dum spiro spero
Ναι ηθελα να γραψω οτι συμφωνω και με σενα αλλα μου ξεφυγε...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 11
Χαχαχαχα Μπαμπινο, πλακιτσα εχεις! Αυτο που ειπε ο Μιμης ισχυει μονο αν ειχαν αργησει τα αποτελεσματα πολυ καιρο θα ισχυε η ημερομηνια καταθεσης ασχετα αν θα ξεπερνουσε καποιος το οριο ηλικιας... Αλλα στην προκηρυξη ο εχων δικαιωμα συμμετοχης αναλογα με την ημερομηνια καταταξης:-) ;-)
Dum spiro spero
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες