Ειδικές δυνάμεις μετα απο ΕΠΑΛ
Ως στρατιωτης δεν παιζουν κανενα ρολο οι γραμματικες γνωσεις εαν ρωτας αυτο
Ενοο ως καταδρομεας ι αλεξιπτοτιστις κε σε παρακαλω αμα κσερις πρεπει να εχω μοροια; Αμα ναι ποσα;
Ως στρατιωτης δε χρειαζεσαι μορια μονο θεληση και αν μπορεις μενεις. Στις καταδρομες λενε οποιος θελει και μπορει
Τι πρεπει να εχο μ λες σε παρακαλω φιλε με σωζισ
Καταρχην χαλαρωσε, δεν παρουσιαζεσαι αυριο. Σου ειπα θεληση και γυμναστικη
Τα σωματικα μ πος πρεπει να ειναι ενοο υψος, βαρος επιδι ειμε λιγο κοντος
Τιποτα, μονο να μην εισαι βαρυς γιατι δε θα αντεξεις στην εκπαιδευση
Εσυ εκι υπιρετισες;
Κε κατι ακομα μπορει σε παρακαλω να μ πεις πως ακριβος να ενταχθω εκι ενοο ξεκινοντα απο την 3 γυμνασειου
Κε κατι ακομα μπορει σε παρακαλω να μ πεις πως ακριβος να ενταχθω εκι ενοο ξεκινοντα απο την 3 γυμνασειου
Γιατι θες να εισαι μονιμος στρατιωτης;
Αν ειναι δυνατον μερικοι με αυτα που λετε θα με κανετε να χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο με τις ***** σας και στην τελικη αν θες να μπεις τοσο πολυ ως μονιμος μπες σε καμια στρατιωτικη σχολη ρε φιλε αλλα τωρα που το σκεφτομαι οσο λιγοτερη σχεση εχεις με τον στρατο τοσο το καλυτερο...
Αν ειναι δυνατον μερικοι με αυτα που λετε θα με κανετε να χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο με τις ***** σας και στην τελικη αν θες να μπεις τοσο πολυ ως μονιμος μπες σε καμια στρατιωτικη σχολη ρε φιλε αλλα τωρα που το σκεφτομαι οσο λιγοτερη σχεση εχεις με τον στρατο τοσο το καλυτερο...
Πρεπει να πας 18 ετων να περασεις περιοδευων, να δηλωσεις ειδικες και να περιμενεις να σε φωναξουν για καταταξη
Περιοδευον απο φανταρος γινετε αυτο?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες