Προβλήματα στα μάτια και ειδικές δυνάμεις (2008)
exW 1,5 miopia,8a me paroun sta lok; exw diplwma apo mauri zwni tae kwon do,na to parw mazi m; metraei;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 1
και εγω εχω μυωπια πασχαλη λιγη φυσικα.1 στο αριστερο και 0,5 στο δεξι αλλα δεν νομιζω να με κοψουν. πρεπει να εχεις αρκετη για να σε κοψουν η να μη βλεπεις καθολου 

-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ
Νομιζω οτι πρεπει να εχεις απο 4 βαθμουσ και πανω για να σε κοψουν απο τις Ε. Δ. Ο αδερφος μου εχει 3 βαθμους και υπηρετει κανονικα απο τη μονη ειδικοτητα που σε κοβουν ειναι οι αλεξιπτωτιστες.
me 2 k kati ba8mous miopoias eimai I1,I2 H I3;
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ
Και εσυ petran Ι1 βγαινεις 

ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΧΩ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΥΩΠΙΑ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥ ΣΤΑ ΛΟΚ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ..
Ναι σε παίρνουν αν κατά τα άλλα είσαι υγιής Ι1. Από 4,5 βαθμούς και άνω βγαίνεις Ι2
Γεια! εχω 2 βαθμους μυωπιας κ θα ιθελα να μπω ειδικες δυναμεις, εχω ακουσει οτι δεν γινεται αλλα κ το αντιθετο... μπορω να φοραω κ γυαλια κ φακους επαφης... μπορω να μπω η οχι ;
Αν και έχουν χιλιοειπωθεί, ναι μπορείς με 2 βαθμούς μυωπεία να υπηρετήσεις ΛΟΚ, είτε με γυαλιά ή με φακούς. Από 4,5 βαθμούς και πάνω είσαι Ι2 και κόβεσαι.
Καλησπερα θα ηθελα καποιος να μου λυσει μια απορια που εχω εδω και καιρο. Εχω προφανος καποιο βαθμο μυωπιας ομως δεν εχω επισκευτει γιατρο οποτε δεν γνωριζο τον βαθμο. Θα υπαρξει προβλημα στην εισοδο μου στις Ε.Δ; (Το προβλημα δεν ειναι μεγαλο ομως υπαρχει)ευχαριστω.
Πάνω από 4,5 βαθμούς είσαι Ι2 και κόβεσαι. Άρα δεν έχεις πρόβλημα
Κωστας έγραψε:Καλησπερα θα ηθελα καποιος να μου λυσει μια απορια που εχω εδω και καιρο. Εχω προφανος καποιο βαθμο μυωπιας ομως δεν εχω επισκευτει γιατρο οποτε δεν γνωριζο τον βαθμο. Θα υπαρξει προβλημα στην εισοδο μου στις Ε.Δ; (Το προβλημα δεν ειναι μεγαλο ομως υπαρχει)ευχαριστω.
Εάν βγαίνεις Ι2 δεν πας ειδικές δυνάμεις, όμως πρέπει να πας σε ένα γιατρό για να δεις πόσους βαθμούς έχεις.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες