Κόψιμο από την Στρατονομία
Στο σχολειο της σν πρως το τελος μπορουν να σε κοψουν; Απαντηση σηντομα
Μόνο για ιατρικούς λόγους μπορεί να σε κόψουν βασικά εκτός βέβαια αν κάνεις κάτι χοντρό (μανδραπήδα κτλ κτλ)
αμα σε κοψουν πας στο σομα που εισουν αλλα πας οπου εχει κενει θεση και ιδικοτητα περνεισ μαπα;
Πωωω είναι μεγάλη ξενέρα να μπείς και να σε διώξουν στον ένα μήνα, γίνονται τέτοιες τσατσιές ε;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
!EROTISI έγραψε:Πωωω είναι μεγάλη ξενέρα να μπείς και να σε διώξουν στον ένα μήνα, γίνονται τέτοιες τσατσιές ε;

Κατσε ρε φιλε γιατι θα μας τρελλανεις...

Δηλαδη "τσατσια" ειναι το να μεινεις για να βγαλεις υπηρεσιες...
μαλιστα!
και το να "ξεσκιστεις να βρεις πολιτικο μεσον" τι ειναι;

Οι λεξεις και τα λογια εχουν χασει το νοημα τους μου φαινεται

"... του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Χαιρετω το φορουμ!
Μπαινω 10/2 κετθ αυλωνα και σκεφτομαι να παω στρατονομος. Πληρω ολες τις προυποθεσεις (κ βυσμα) μονο που εχω Αρκετη μυωπια αλλα φοραω συνεχεια φακους επαφης. Αν καποια στιγμη με δουν με γυαλια (μονο στον θαλαμο αν τα φοραω) παιζει να με διωξουν και να παει τσαμπα η εκπαιδευση στο ΚΕΣΝ; Ευχαριστω εκ των προτερων!
Μπαινω 10/2 κετθ αυλωνα και σκεφτομαι να παω στρατονομος. Πληρω ολες τις προυποθεσεις (κ βυσμα) μονο που εχω Αρκετη μυωπια αλλα φοραω συνεχεια φακους επαφης. Αν καποια στιγμη με δουν με γυαλια (μονο στον θαλαμο αν τα φοραω) παιζει να με διωξουν και να παει τσαμπα η εκπαιδευση στο ΚΕΣΝ; Ευχαριστω εκ των προτερων!
Ριξε μια ματια στο επιμερους "γυαλια και φακοι επαφης στο στρατο"
-
- Στρατιώτης
Ευχαριστω το διαβασα! Παρολα αυτα δεν λεει κατι για την ερωτηση μου που αφορα την ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΙΑ γι αυτο και την εγραψα εδω.
Αν σε πιασουν με γυαλια στην εκπαιδευση στρατονομιας σε διωχνουν;
Αν σε πιασουν με γυαλια στην εκπαιδευση στρατονομιας σε διωχνουν;
Δεν το γνωριζω κωστα αν δεν βρηκες και κατι που να σε βοηθησει μεσα στη στρατονομια ισως καποιος που ξερει σου απαντησει
Ποσα ατομα παιρνουν περιπου απο καθε εσσο και ποσοι κόβονται μετα την εκπαιδευση; Ειναι ευκολο να σε κοψουνε; Ή μονο οσους εχουν καποιο προβλημα ή αυτους που ξυνονται;
-
- Στρατηγός
313 δ έγραψε:Ποσα ατομα παιρνουν περιπου απο καθε εσσο και ποσοι κόβονται μετα την εκπαιδευση; Ειναι ευκολο να σε κοψουνε; Ή μονο οσους εχουν καποιο προβλημα ή αυτους που ξυνονται;
η εκπαίδευση στην καρδίτσα είναι δύσκολη, λίγες ώρες ύπνο
Ρε παιδια να ρωτησω. Με πηραν στρατονομια ενω δεν ηθελα. Εχω τρυπα στο αυτι παιζει να με διωξουν γιαυτο τον λογο; ...
-
- Στρατηγός
γιωργος έγραψε: Ρε παιδια να ρωτησω. Με πηραν στρατονομια ενω δεν ηθελα. Εχω τρυπα στο αυτι παιζει να με διωξουν γιαυτο τον λογο; ...
θα κοπείς στην εκπαίδευση στην καρδίτσα εύκολο είναι απλά το δηλώνεις
...
σε πειραν χωρις βυσμα; κοιτα ρε τους νεους! θα τραβηξω τα βυζια μου!γιωργος έγραψε: Ρε παιδια να ρωτησω. Με πηραν στρατονομια ενω δεν ηθελα. Εχω τρυπα στο αυτι παιζει να με διωξουν γιαυτο τον λογο; ...
ΕΛΛΑΣ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες