Πιστεύω ότι θα σε ειδοποιήσουν τηλεφωνικά (Όπως και όλους τους Επιτυχόντες) ώστε να μην τρέχεις άδικα.
Χαρτί κατάταξης ΕΠΟΠ
-
KAITH
- Λοχαγός

- Posts in topic: 12
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
Χαρτί κατάταξης ΕΠΟΠ
Ναι αλλα δεν μπορω να παω τωρα βολο να το παρω!30 του μηνος θα κατεβω βολο! Γινεται;
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
Χαρτί κατάταξης ΕΠΟΠ
Γιατί δεν τους παίρνεις ένα τηλ, για να ενημερωθείς?
-
KAITH
- Λοχαγός

- Επικοινωνία:
Χαρτί κατάταξης ΕΠΟΠ
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
-
leader
Χαρτί κατάταξης ΕΠΟΠ
για να το παρει καποιος αλλος μου είπαν οτι πρεπει να εχει επικυρωμενη την ταυτοτητα σου, το πιστοποιητικο απο το δημοτολογιο και εξουσιοδοτηση, αυτα.KAITH έγραψε:Ναι αλλα δεν μπορω να παω τωρα βολο να το παρω!30 του μηνος θα κατεβω βολο! Γινεται;
-
KAITH
- Λοχαγός

- Επικοινωνία:
Χαρτί κατάταξης ΕΠΟΠ
Σ'ευχαριστω leader! Την εξουσιοδοτηση και την ταυτοτητα οκ τα εχω. Το πιστοποιητικο που θελει ομως τι ειναι; Οικογενειακης καταστασης; Η κατι αλλο; Μπορει να το παρει αλλος απο τον δημο μου εκτος απο μενα?
-
leader
Χαρτί κατάταξης ΕΠΟΠ
απ'οτι μου είπαν ειναι πιστοποιητικο σε ποια οικγενειακη μεριδα ανηκεις και εγω δεν το πολυκαταλαβα αλλα τωρα αν μπορει να το παρει καποιος αλλος δεν ξερω τι να Σου πω, καλυτερα να παρεις ενα τηλεφωνοKAITH έγραψε:Σ'ευχαριστω leader! Την εξουσιοδοτηση και την ταυτοτητα οκ τα εχω. Το πιστοποιητικο που θελει ομως τι ειναι; Οικογενειακης καταστασης; Η κατι αλλο; Μπορει να το παρει αλλος απο τον δημο μου εκτος απο μενα;
-
hunter
Χαρτί κατάταξης ΕΠΟΠ
Το πειρα το χαρτι και παω θηβα... Μαλλον εκει θα παμε οι περισσότεροι
-
manosmail
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 1
Χαρτί κατάταξης ΕΠΟΠ
Παιδια παρουσιαζομαι Μεσολογγι. Πηρα τηλεφωνο σημερα ηρθε το χαρτι.
(πληρωμα ερπυστριοφορων πζ)
Χαρτί κατάταξης ΕΠΟΠ
πζ πληρωμα ερπυστριοφορων ολοι θα παρουσιαστουν μεσολογγι ειναι σιγουρο αυτο η θα πανε και αυλωνα;manosmail έγραψε:Παιδια παρουσιαζομαι Μεσολογγι. Πηρα τηλεφωνο σημερα ηρθε το χαρτι.
Χαρτί κατάταξης ΕΠΟΠ
Εμενα γιατι δεν με πηραν τηλεφωνο οεο;
Χαρτί κατάταξης ΕΠΟΠ
Θα ενημερωθείτε, μην αγχώνεστε!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης