Προνομιούχοι οι Στρατιωτικοί

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από illy »

Αυτα για μενα ειναι ειναι μπουρδες Σου... Υπαλληλοι ειναι γμτ, δεν ειναι προβατα ουτε αβουλα οντα! Να αντιδρασουν ολοι να εχουν ιση μεταχειριση με ολους τους εργαζομενους... Να, αυτα θα μας φανε, οι "αφορισμοι", προδοσιες κ οι αδιστακτες εκτελεσεις εντολων, μπαμ κ κατω που Λεμε... Μ@@#$@#$ δηλαδη! Με βρισκει τελειως αντιθετη το ολο καθεστως... Ειναι πολυ πισω!
Dum spiro spero
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 14
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

illy έγραψε:Αυτα για μενα ειναι ειναι μπουρδες Σου... Υπαλληλοι ειναι γμτ, δεν ειναι προβατα ουτε αβουλα οντα! Να αντιδρασουν ολοι να εχουν ιση μεταχειριση με ολους τους εργαζομενους... Να, αυτα θα μας φανε, οι "αφορισμοι", προδοσιες κ οι αδιστακτες εκτελεσεις εντολων, μπαμ κ κατω που Λεμε... Μ@@#$@#$ δηλαδη! Με βρισκει τελειως αντιθετη το ολο καθεστως... Ειναι πολυ πισω!

ΕικόναΜα ρε συ ιλλυ δεν ειναι το ιδιο με τους υπολοιπους εργαζομενους...
Δεν ειναι σαν τους αλλους δημοσιους υπαλληλους για να μπορουν να κανουν απεργια.

Επανδρωνουν καιριες θεσεις, οπλικα συστηματα και φερουν οπλα που προοριζονται να προασπισουν τα εθνικα συνορα και την ελευθερια του ελληνικου εθνους.

Δεν εχουν δικαιωμα να απεργησουν διοτι κατι τετοιο στρεφεται κατα της προεδρευομενης κοινοβουλευτικης δημοκρατιας αλλα και του Ελληνικου κρατους γενικοτερα.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από illy »

Ειμαι παρα πολυ λογικη... Κ ουτε Παπαρηγα ειμαι! Εκει δεν κανετε λειτουργημα, δεν ειστε ταγμενοι, τη δουλεια σας κανετε κ πληρωνεστε γι'αυτο... Που σημαινει οτι ειστε ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ! Αν δεν υπηρξε το θεμα με την χουντα θα σου ελεγα εγω αν ειχατε συνδιλκαλισμο η οχι! Το προβλημα ολο εκει πηγαζει... Το οποιο φυσικα ειναι πολυ πασε κ επιτελους πρεπει να ξυπνησουμε λιγακι κ να μην ειμαστε προβατα!

Dum spiro spero
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από yandr »

Ξέρεις πολλές χώρες με συνδικαλισμό στις ένοπλες δυνάμεις;

illy

Δημοσίευση από illy »

Προσωπικα εμενα δεν με ενδιαφερει τι εχουν κ τι δεν εχουν οι αλλες χωρες... Ειναι καταφορη αδικια να μην μπορουν να διεκδικησουν τα δικαιωματα τους σαν εργαζομενοι... Ας πρωτοτυπησουμε λοιπον εμεις! Αλλα ολοι κοτουλες ειναι...
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

illy έγραψε:Προσωπικα εμενα δεν με ενδιαφερει τι εχουν κ τι δεν εχουν οι αλλες χωρες... Ειναι καταφορη αδικια να μην μπορουν να διεκδικησουν τα δικαιωματα τους σαν εργαζομενοι... Ας πρωτοτυπησουμε λοιπον εμεις! Αλλα ολοι κοτουλες ειναι...

Αγαπητοι συντροφοι! Ας πρωτοτυπησουμε! Ας μην ειμαστε αλλο κοτουλες! Ολοι μαζι στον αγωνα! Ακολουθειστε την πρωτοστατη και ηγητορα illy! Αχαχαχχαχχαχααα
Παρτε και τα leopard και κλειστε και τα Τεμπη!ΕικόναΕικόνα
illy, με τετοιες ιδεες θα μπεις στον στρατο ως εποπ;
ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

Su-35 έγραψε:
illy έγραψε:Προσωπικα εμενα δεν με ενδιαφερει τι εχουν κ τι δεν εχουν οι αλλες χωρες... Ειναι καταφορη αδικια να μην μπορουν να διεκδικησουν τα δικαιωματα τους σαν εργαζομενοι... Ας πρωτοτυπησουμε λοιπον εμεις! Αλλα ολοι κοτουλες ειναι...

Αγαπητοι συντροφοι! Ας πρωτοτυπησουμε! Ας μην ειμαστε αλλο κοτουλες! Ολοι μαζι στον αγωνα! Ακολουθειστε την πρωτοστατη και ηγητορα illy! Αχαχαχχαχχαχααα
Παρτε και τα leopard και κλειστε και τα Τεμπη!ΕικόναΕικόνα
illy, με τετοιες ιδεες θα μπεις στον στρατο ως εποπ;
οχι ειναι καλυτερα να ξαναεπιτρεψουμε στους πρακτορες των αμερικανων να μας κυβερνησουν, που ξερετε αυτη τη φορα να δωσουν και λιγο απο θρακη γιατι τα καλα χωραφια στα νοτια τελειωνουν
kat
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από kat »

Αυτο μενει μονο να δουμε σε αυτην την χωρα! να πρωτοπορησουμε και σε αυτο! τα τεμπη βρε su ειναι ηδη κλειστα!(απο μονα τουσ)

να παμε προμαχωνα οταν θα τον αφησουν οι αγροτεσ!

ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

kat έγραψε:Αυτο μενει μονο να δουμε σε αυτην την χωρα! Να πρωτοπορησουμε και σε αυτο! τα τεμπη βρε su ειναι ηδη κλειστα!(απο μονα τουσ)

να παμε προμαχωνα οταν θα τον αφησουν οι αγροτεσ!

ασε τον προμαχωνα οπως ειναι καλυτερη εξωτερικη πολιτικη κανουν οι αγροτες μας
kat
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από kat »

Παιδια αυτη η χωρα κατστραφηκε απο τοτε που δημιουργηθηκε ο συδικαλισμοσ! ας αφησουμε εστω Τον στρατο εξω απο αυτο Το πολιτικο παιχνιδακι που λεγεται συνδικαλισμοσ! Μην καταστρεψουμε και τις ενοπες δυναμεισ!

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Rafale »

illy έγραψε: Ειμαι παρα πολυ λογικη... Κ ουτε Παπαρηγα ειμαι! Εκει δεν κανετε λειτουργημα, δεν ειστε ταγμενοι, τη δουλεια σας κανετε κ πληρωνεστε γι'αυτο... Που σημαινει οτι ειστε ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ! Αν δεν υπηρξε το θεμα με την χουντα θα σου ελεγα εγω αν ειχατε συνδιλκαλισμο η οχι! Το προβλημα ολο εκει πηγαζει... Το οποιο φυσικα ειναι πολυ πασε κ επιτελους πρεπει να ξυπνησουμε λιγακι κ να μην ειμαστε προβατα!

στο τι παλι να ξαναματααπαντησω; Στη λογικη; Η στη χουντα; Η στο συνδικαλισμο; Η στο πασε; Προς το παρον αναρωτιεμαι ακομα αλλα ενα θα πω τετοιες αποψεις καταστρεφουν το στρατο. Και γι αυτο οι πολιτες εχουν τετοια αποψη γι αυτον. Αλλωστε ειπαμε ας ασχοληθει καθενας στην αυλιτσα του και να μην ανακατευεται με τα πιτουρα γιατι τον τρωνε οι κοτες.

ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

kat έγραψε:Παιδια αυτη η χωρα κατστραφηκε απο τοτε που δημιουργηθηκε ο συδικαλισμοσ! ας αφησουμε εστω Τον στρατο εξω απο αυτο Το πολιτικο παιχνιδακι που λεγεται συνδικαλισμοσ! Μην καταστρεψουμε και τις ενοπες δυναμεισ!

συμφωνω γιατι αυτοι που διοικουν τις Ε. Δ ειναι αυθεντιες στο πολιτικο παιχνιδι και θα μας φανε λαχανο ΕικόναΕικόνα
illy

Δημοσίευση από illy »

Βλεπω κριστυ τα κομψοτατα ποστς σβηστηκαν... Γιατι δεν μου απαντας αναλογως οπως κ χθες; Εγω Σου το τι θα κανω ειναι δικο μου, δεν διακατεχομαι απο στενομυαλια, ειμαι πολυ προοδευτικη κ μου τη δινουν τα στερεοτυπα κ τα καλουπια! Γελατε εσεις αλλα ειναι κριμα να εθελοτυφλειτε σε αυτο το τεραστιο προβλημα που αντιμετωπιζονται οι στρατιωτικοι σαν ζωα διχως προσωπικη βουληση... Απο κει κ περα αυτη ειναι η αποψη μου κ θα τη λεω κ σ'οποιον αρεσει! Κανεις δεν θα μου απαγορευει να λεω ο, τι θελω! Η "χουντα" αλλου
ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

illy έγραψε:Βλεπω κριστυ τα κομψοτατα ποστς σβηστηκαν... Γιατι δεν μου απαντας αναλογως οπως κ χθες; Εγω Σου το τι θα κανω ειναι δικο μου, δεν διακατεχομαι απο στενομυαλια, ειμαι πολυ προοδευτικη κ μου τη δινουν τα στερεοτυπα κ τα καλουπια! Γελατε εσεις αλλα ειναι κριμα να εθελοτυφλειτε σε αυτο το τεραστιο προβλημα που αντιμετωπιζονται οι στρατιωτικοι σαν ζωα διχως προσωπικη βουληση... Απο κει κ περα αυτη ειναι η αποψη μου κ θα τη λεω κ σ'οποιον αρεσει! Κανεις δεν θα μου απαγορευει να λεω ο, τι θελω! Η "χουντα" αλλου
αντε να το ξαναγραψω. Δεν υπηρξε χουντα ποτε, τοποθετησει κυβερνητων απο τους αμερικανους ηταν.
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

Μα ο συνδικαλισμος στον στρατο θα εφερνε οπισθοδρομηση.
Γενικα ειναι σαν ανεκδοτο αυτο που λες. Δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο να επιτραπει κατι τετοιο.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες