Προνομιούχοι οι Στρατιωτικοί
Βαρια κουβεντα ειπες βρε 

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 14
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Lxias έγραψε:Είσαι πολύ μικρή για να μου πεις τι πρέπει να γίνει στον στρατό. Οταν πιάσεις διψήφιο αριθμό ετών τότε να με κρίνεις. Και όπως είπα σε έναν υπολοχαγό σέβομαι τον βάθμο σου και την σχολή σου αλλά και εσύ σεβάσου την εμπειρία μου και τα έτη μου στον Σ. Ξ. Όλο το παραπάνω σχόλιο αφορούσε έναν συνάδελφο ΕΜΘ που μου το έστειλε, με 25 έτη υπηρεσίας στον Σ. Ξ, εγώ το 1987 ήμουνα 10 ετών, τουλάχιστον να σεβαστούμε αυτόν τον άνθρωπο. Αυτα απο μενα.cristi έγραψε: Λχια καθιερωνεται για τους στρατιωτικους πια η 35ετια η συμπληρωση του 55 ετους της ηλικιας ως οριου για συνταξιοδοτηση. Και ερχομαστε στα δυσκολα τωρα.η προσωπικη μου αποψη περι συνδικαλισμου ειναι μακρια απο στρατιωτικους και σωματα ασφαλειας. Οι ενστολοι κατε εμε επουδενι δεν πρεπει να συνδικαλιζονται. Ειδαμε και στην ελας που μπηκε ο συνδικαλισμος τα αποτελεσμτα. Στο στρατο ξερεις πολυ καλα οτι οταν αισθανεσαι αδικημενος ακολουθεις την οδο της εγγραφης υπηρεσιακης αναφορας βαση των διαταγων. Προωθωντας την στα προισταμενα κλιμακια. Ε ; Τι να το δουμε και αυτο; Να απεργουν οι στρατιωτικοι και να βγαινουν στους δρομους πληρως εξαρτησεως και κρανους. Οταν ακολουθησες το επαγγελμα του στρατιωτικου δεν ηεξρες πως ειναι η ζωη των στρατιωτικων; Μα μερικα πραγματα μου κανουν εντυπωση. Πως εσυ ενας ενστολος στρατιωτικος μιλαει για συνδικαλισμο. Μη μας τρελενεις και μην μας οδηγεις σε επικινδυνα μονοπατια σκεψεων.
επισης ξερεις πολυ καλα οτι στα σωματα ασφαλειας και στο στρατο σα μορφη ¨τιμωριας" ειναι η Δυσμενη μεταθεση. Και σε μια ιδιωτικη εταιρεια να δουλευες αν εκανες κατι σοβαρο ο εργοδοτης σου Η θα σε απελυε η στη καλυτερη περιπτωση Θα πηγαινες σε αλλη εδρα της εταιρειας. Αυτο με το σισιτιο το 87 δεν το καταλαβα. Δηλ σου εφερνε ο μαγειρας το φαγητο απο τα μαγειρια και πληρωνες το μαγειρα; Δεν εχω ακουσει κατι σχετικο. Αν ισχυε για ποσο ισχυε;
φανταζομαι οτι ηξερες οτι Ο στρατιωτικος και ο αστυνομικος δεν εχουν ωραριο.
οσο για τις γυναικες αξκων-υπξκων μια χαρα μπορουν και δουλευουν στον ιδιωτικο τομεα. Οσες δεν το κανουν ειναι γιατι εχουν 2-3 παιδια μικρα χωρις γονεις διπλα τους να τους βοηθουν γι αυτο και καθονται. Αυτα απο μενα.
Αν δεν θες να σε κρινουν ή να διαφωνουν μαζι σου τοτε μη γραφεις. Επισης εδω κανουμε δημοσια συζητηση με αγνωστους. Δεν μπορεις να ξερεις ποιος ειναι τι.
Επειδή φοράμε στολή δεν συμαίνει πως δεν πρέπει να διεκδικούμε τα εργασιακά μας δικαιώματα!
Και ο συνδικαλισμός είναι μια λύση.
Σκεφτείτε πόσα θα είχα κερδίσει και πόσες αδικίες θα είχαν εκλείψει αν είχα και εμείς συνδικαλισμό.
Και ο συνδικαλισμός είναι μια λύση.
Σκεφτείτε πόσα θα είχα κερδίσει και πόσες αδικίες θα είχαν εκλείψει αν είχα και εμείς συνδικαλισμό.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 11
Σορρυ παιδια αλλα ζουμε στο 2010... Ελεος δλδ με το να θεωρειται πραξικοπημα ο συνδικαλισμος! Μαζευτειτε λοιπον κ καντε σωματειο, κατι τελος παντων... Ειναι δυνατον να ειστε οι μοναδικοι εργαζομενοι που να μην μπορειτε να διεκδικησετε τα δικαιωματα σας; Τι ειναι δλδ οι αλλοι; Μαγκες; Για αρχιστε να ξεσηκωνεστε... Δλδ ελεος με ολες αυτες τις αηδιες πια...
Dum spiro spero
cristi ακομα περιμενω να μου πεις αν ξερεις κατι για το χαος του ΕΛΧΑΟΣ 2,51 ευρω τον μηναΟΑΑΕΕ02 έγραψε:cristi υπαρχει η κρατηση ΕΛΧΑΟΣ 2,51 (στο φακελο μισθοδοσιας) καθε μηνα η οποια αφορα τα εξοδα της κηδειας δλδ τη ΣΗΜΑΙΑcristi έγραψε:Δηλ τι εννοεις πληρωνουμε τη σημαια; Πως την πληρωνουμε; Αν μου εξηγησεις
Δεν το εχω προσεξει μα θα το κοιταξω
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 3
Ισχύει για όλα τα σώματα ασφαλείας
ειναι ακριβως το ιδιο σε ολους?ΓΜΑΚ έγραψε:Ισχύει για όλα τα σώματα ασφαλείας
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 3
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: XARAKIRI
- Επικοινωνία:
illy έγραψε:Σορρυ παιδια αλλα ζουμε στο 2010... Ελεος δλδ με το να θεωρειται πραξικοπημα ο συνδικαλισμος! Μαζευτειτε λοιπον κ καντε σωματειο, κατι τελος παντων... Ειναι δυνατον να ειστε οι μοναδικοι εργαζομενοι που να μην μπορειτε να δικεδικησετε τα δικαιωματα σας; Τι ειναι δλδ οι αλλοι; Μαγκες; Για αρχιστε να ξεσηκωνεστε... Δλδ ελεος με ολες αυτες τις αηδιες πια...
Παλια που το προσπαθησαν στην Π. Α να κανουν σωματειο, συνδικαλισμο πηραν ολοι κατι μεταθεσεις... Ενας εδω αλλος σε αλλη καρφιτσα στο χαρτι...
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
illy έγραψε:Σορρυ παιδια αλλα ζουμε στο 2010... Ελεος δλδ με το να θεωρειται πραξικοπημα ο συνδικαλισμος! Μαζευτειτε λοιπον κ καντε σωματειο, κατι τελος παντων... Ειναι δυνατον να ειστε οι μοναδικοι εργαζομενοι που να μην μπορειτε να δικεδικησετε τα δικαιωματα σας; Τι ειναι δλδ οι αλλοι; Μαγκες; Για αρχιστε να ξεσηκωνεστε... Δλδ ελεος με ολες αυτες τις αηδιες πια...

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 8
Legion έγραψε:illy έγραψε:Σορρυ παιδια αλλα ζουμε στο 2010... Ελεος δλδ με το να θεωρειται πραξικοπημα ο συνδικαλισμος! Μαζευτειτε λοιπον κ καντε σωματειο, κατι τελος παντων... Ειναι δυνατον να ειστε οι μοναδικοι εργαζομενοι που να μην μπορειτε να δικεδικησετε τα δικαιωματα σας; Τι ειναι δλδ οι αλλοι; Μαγκες; Για αρχιστε να ξεσηκωνεστε... Δλδ ελεος με ολες αυτες τις αηδιες πια...
Παλια που το προσπαθησαν στην Π. Α να κανουν σωματειο, συνδικαλισμο πηραν ολοι κατι μεταθεσεις... Ενας εδω αλλος σε αλλη καρφιτσα στο χαρτι...
Να σου πω εγώ τι εγινε φιλε μου.
Προσπαθουσαν οι μεν να έχουν πιο πολλούς Ψήφους από τους δε ωστε να εχουν δύναμη ο καθένας για το συμφέρον του κόμματός του και όχι για το συμφέρον του συνόλου των συνάδελφων.
Δεν μας φτάνουν τα 5000 κομματόσκυλα ''συνδικαλιστές'' που πληρωνονονται και καθονται στο δημόσιο; Να βαλουμε κι αλλους;
Στην Αστυνομία τόσα χρόνια τι κατάφεραν εκτός από το να παίζουν μπουνιές;
Όσο για τις μεταθέσεις... Πήραν μόνο οι δε
Μια ζωή τα ιδια σκ@τ@
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Χαχαχαχα, συνδικαλισμο στις ενοπλες δυναμεις;
Ρε θα τρελαθουμε τελειως;
Ε παρτε και τα taxi (M-113) και κλειστε τα Τεμπη!
Καλο συνδικαλισμο!

Ε παρτε και τα taxi (M-113) και κλειστε τα Τεμπη!

Καλο συνδικαλισμο!

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 11
Λεγεωναριε αυτα ειναι !@@##% για μενα που συμβαινουν... Γιατι εσεις τι ειστε; Αποπαιδια; Εργαζομενοι δεν ειστε; Δεν εχετε δικαιωματα εσεις; Δεν καταλαβα! Αλλα βεβαια, μια ζωη πισω απο τον κοσμο θα ειμαστε κ θα τα θεωρουμε χουντικα καταλοιπα κ μ... !@#@#@# Για ξεσηκωθειτε, για καντε καμια απεργια κ θα τους δω τι θα κανουν οταν θα παραλυσει το συμπαν... Ελεος πια! Και δεν χρειαζεται να κανετε διαμαρτυρια με τις στολες σας, ας ειναι καλα τα πανω... Με πολιτικα ρουχα θα ειστε! Ξυπνηστε επιτελους, για ποσο καιρο θα ειστε προβατα; Ε οχι! Μακαρι να ημουν στελεχος κ θα ημουν πρωτοπορος σε κατι τετοιο... Αλλα μετα σε απειλουν με δυσμενη μεταθεση κ Μετα την υλοποιουν κιολας κ οκ λυθηκε το θεμα! Ρεζιληδες... Ζωαδια! Πισω απο τον κοσμο τελειως...Legion έγραψε:illy έγραψε:Σορρυ παιδια αλλα ζουμε στο 2010... Ελεος δλδ με το να θεωρειται πραξικοπημα ο συνδικαλισμος! Μαζευτειτε λοιπον κ καντε σωματειο, κατι τελος παντων... Ειναι δυνατον να ειστε οι μοναδικοι εργαζομενοι που να μην μπορειτε να δικεδικησετε τα δικαιωματα σας; Τι ειναι δλδ οι αλλοι; Μαγκες; Για αρχιστε να ξεσηκωνεστε... Δλδ ελεος με ολες αυτες τις αηδιες πια...
Dum spiro spero
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
illy έγραψε:
Για ξεσηκωθειτε, για καντε καμια απεργια κ θα τους δω τι θα κανουν οταν θα παραλυσει το συμπαν... Ελεος πια! Και δεν χρειαζεται να κανετε διαμαρτυρια με τις στολες σας, ας ειναι καλα τα πανω... Με πολιτικα ρουχα θα ειστε! Ξυπνηστε επιτελους, για ποσο καιρο θα ειστε προβατα; Ε οχι! Μακαρι να ημουν στελεχος κ θα ημουν πρωτοπορος σε κατι τετοιο...

Οποιος στρατιωτικος τολμησει να απεργησει θα περασει απο στρατοδικειο. Ισως να αντιμετωπισει και την κατηγορια της προδοσιας...
Δεν σου αρεσουν αυτα που σου παρεχει το κρατος; Παρετισου!
Απεργεις; Ξυλωμα και σπιτακι σου! Το λιγοτερο...

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης