Ενιαίος θεσμός για ΕΜΘ και μόνιμους ΕΠΟΠ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ Φ.900α /7526/10573/22 Δεκεμβρίου 2009 Σε ότι αφορά τα προβλήματα της βαθμολογική εξέλιξης των ΕΜΘ, ήδη το ΓΕΕΘΑ έχει λάβει εντολή αφού εξετάσει την παρούσα κατάσταση και το νομικό πλαίσιο των Υπαξιωματικών ανά κατηγορία, να προβεί στη διερεύνηση της δυνατότητας δημιουργίας ενός ενιαίου θεσμικού πλαισίου για τους ΕΜΘ καθώς και για τους μονίμους Υπαξιωματικούς προερχόμενους από τους ΕΠ. ΟΠ. Κατόπιν αυτού, το Συμβούλιο των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων αποφάσισε τη συγκρότηση διακλαδικής επιτροπής, η οποία θα εξερευνήσει με ποιο τρόπο και κατά πόσο είναι εφικτή η δημιουργία αυτού του ενιαίου θεσμικού πλαισίου. Απόφασή μου είναι η παρουσία στη διακλαδική επιτροπή ενός τουλάχιστον ΕΜΘ προκειμένου να εκθέσει άμεσα τα προβλήματα του θεσμού του, αλλά και να συμβάλλει με τις απόψεις του στην εξεύρεση όσον το δυνατόν δικαιότερης λύσης.
<<MOΛΩΝ ΛΑΒΕ >>
Δηλαδη φιλε θα εχουμε τα ιδια δικαιωματα με τους εμθ;Lxias έγραψε:ΑΠΑΝΤΗΣΗ Φ.900α /7526/10573/22 Δεκεμβρίου 2009 Σε ότι αφορά τα προβλήματα της βαθμολογική εξέλιξης των ΕΜΘ, ήδη το ΓΕΕΘΑ έχει λάβει εντολή αφού εξετάσει την παρούσα κατάσταση και το νομικό πλαίσιο των Υπαξιωματικών ανά κατηγορία, να προβεί στη διερεύνηση της δυνατότητας δημιουργίας ενός ενιαίου θεσμικού πλαισίου για τους ΕΜΘ καθώς και για τους μονίμους Υπαξιωματικούς προερχόμενους από τους ΕΠ. ΟΠ. Κατόπιν αυτού, το Συμβούλιο των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων αποφάσισε τη συγκρότηση διακλαδικής επιτροπής, η οποία θα εξερευνήσει με ποιο τρόπο και κατά πόσο είναι εφικτή η δημιουργία αυτού του ενιαίου θεσμικού πλαισίου. Απόφασή μου είναι η παρουσία στη διακλαδική επιτροπή ενός τουλάχιστον ΕΜΘ προκειμένου να εκθέσει άμεσα τα προβλήματα του θεσμού του, αλλά και να συμβάλλει με τις απόψεις του στην εξεύρεση όσον το δυνατόν δικαιότερης λύσης.
δεν Νομίζω Πως Είχαμε Λιγότερα Δικαιώματά Ποτέ Φίλε Μου. Ο Κανονισμός Τα Γράφει Όλα ΞεκάθαραDEKANEAS έγραψε:Δηλαδη φιλε θα εχουμε τα ιδια δικαιωματα με τους εμθ;Lxias έγραψε:ΑΠΑΝΤΗΣΗ Φ.900α /7526/10573/22 Δεκεμβρίου 2009 Σε ότι αφορά τα προβλήματα της βαθμολογική εξέλιξης των ΕΜΘ, ήδη το ΓΕΕΘΑ έχει λάβει εντολή αφού εξετάσει την παρούσα κατάσταση και το νομικό πλαίσιο των Υπαξιωματικών ανά κατηγορία, να προβεί στη διερεύνηση της δυνατότητας δημιουργίας ενός ενιαίου θεσμικού πλαισίου για τους ΕΜΘ καθώς και για τους μονίμους Υπαξιωματικούς προερχόμενους από τους ΕΠ. ΟΠ. Κατόπιν αυτού, το Συμβούλιο των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων αποφάσισε τη συγκρότηση διακλαδικής επιτροπής, η οποία θα εξερευνήσει με ποιο τρόπο και κατά πόσο είναι εφικτή η δημιουργία αυτού του ενιαίου θεσμικού πλαισίου. Απόφασή μου είναι η παρουσία στη διακλαδική επιτροπή ενός τουλάχιστον ΕΜΘ προκειμένου να εκθέσει άμεσα τα προβλήματα του θεσμού του, αλλά και να συμβάλλει με τις απόψεις του στην εξεύρεση όσον το δυνατόν δικαιότερης λύσης.
και Ειδικά Μετά Την Μονιμοποίησή Όλα Εξισώνονται σε Μεγάλο Βαθμό, το Μόνο Πρόβλημα Ειναι Πως Εμείς Είμαστε Πολυ σε Αριθμό Οπότε Και Περισσότερο Αναλώσιμοι.(υπηρεσίες-καθήκοντα) !
έχουμε Διαφορές Ως προς την Προκήρυξή Όμως.
Δηλαδη τα ιδια παντελακι μου τα ιδια παντελη μου αρχισαμε παλι με της διακλαδικες επιτροπες βρε μας δουλευουν ψιλο γαζι τη εγινε με τα 5 χρονια που εχουμε στο ικα και εκει διακλαδικη επιτροπη εδω και 4-5 χρονια αλλα τοσα και γ αυτο το θεμα και το δουλεμα των στρατηγων μας παει συννεφο
Έτσι ακριβώς είναι συνάδελφε.ΑΛΧΙΑΣ έγραψε: Δηλαδη τα ιδια παντελακι μου τα ιδια παντελη μου αρχισαμε παλι με της διακλαδικες επιτροπες βρε μας δουλευουν ψιλο γαζι τη εγινε με τα 5 χρονια που εχουμε στο ικα και εκει διακλαδικη επιτροπη εδω και 4-5 χρονια αλλα τοσα και γ αυτο το θεμα και το δουλεμα των στρατηγων μας παει συννεφο
<<MOΛΩΝ ΛΑΒΕ >>
akritas έγραψε:δεν Νομίζω Πως Είχαμε Λιγότερα Δικαιώματά Ποτέ Φίλε Μου. Ο Κανονισμός Τα Γράφει Όλα ΞεκάθαραDEKANEAS έγραψε:Δηλαδη φιλε θα εχουμε τα ιδια δικαιωματα με τους εμθ;Lxias έγραψε:ΑΠΑΝΤΗΣΗ Φ.900α /7526/10573/22 Δεκεμβρίου 2009 Σε ότι αφορά τα προβλήματα της βαθμολογική εξέλιξης των ΕΜΘ, ήδη το ΓΕΕΘΑ έχει λάβει εντολή αφού εξετάσει την παρούσα κατάσταση και το νομικό πλαίσιο των Υπαξιωματικών ανά κατηγορία, να προβεί στη διερεύνηση της δυνατότητας δημιουργίας ενός ενιαίου θεσμικού πλαισίου για τους ΕΜΘ καθώς και για τους μονίμους Υπαξιωματικούς προερχόμενους από τους ΕΠ. ΟΠ. Κατόπιν αυτού, το Συμβούλιο των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων αποφάσισε τη συγκρότηση διακλαδικής επιτροπής, η οποία θα εξερευνήσει με ποιο τρόπο και κατά πόσο είναι εφικτή η δημιουργία αυτού του ενιαίου θεσμικού πλαισίου. Απόφασή μου είναι η παρουσία στη διακλαδική επιτροπή ενός τουλάχιστον ΕΜΘ προκειμένου να εκθέσει άμεσα τα προβλήματα του θεσμού του, αλλά και να συμβάλλει με τις απόψεις του στην εξεύρεση όσον το δυνατόν δικαιότερης λύσης.
και Ειδικά Μετά Την Μονιμοποίησή Όλα Εξισώνονται σε Μεγάλο Βαθμό, το Μόνο Πρόβλημα Ειναι Πως Εμείς Είμαστε Πολυ σε Αριθμό Οπότε Και Περισσότερο Αναλώσιμοι.(υπηρεσίες-καθήκοντα) !
OXI BEBAIA
AS έγραψε:akritas έγραψε:δεν Νομίζω Πως Είχαμε Λιγότερα Δικαιώματά Ποτέ Φίλε Μου. Ο Κανονισμός Τα Γράφει Όλα ΞεκάθαραDEKANEAS έγραψε:Δηλαδη φιλε θα εχουμε τα ιδια δικαιωματα με τους εμθ;Lxias έγραψε:ΑΠΑΝΤΗΣΗ Φ.900α /7526/10573/22 Δεκεμβρίου 2009 Σε ότι αφορά τα προβλήματα της βαθμολογική εξέλιξης των ΕΜΘ, ήδη το ΓΕΕΘΑ έχει λάβει εντολή αφού εξετάσει την παρούσα κατάσταση και το νομικό πλαίσιο των Υπαξιωματικών ανά κατηγορία, να προβεί στη διερεύνηση της δυνατότητας δημιουργίας ενός ενιαίου θεσμικού πλαισίου για τους ΕΜΘ καθώς και για τους μονίμους Υπαξιωματικούς προερχόμενους από τους ΕΠ. ΟΠ. Κατόπιν αυτού, το Συμβούλιο των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων αποφάσισε τη συγκρότηση διακλαδικής επιτροπής, η οποία θα εξερευνήσει με ποιο τρόπο και κατά πόσο είναι εφικτή η δημιουργία αυτού του ενιαίου θεσμικού πλαισίου. Απόφασή μου είναι η παρουσία στη διακλαδική επιτροπή ενός τουλάχιστον ΕΜΘ προκειμένου να εκθέσει άμεσα τα προβλήματα του θεσμού του, αλλά και να συμβάλλει με τις απόψεις του στην εξεύρεση όσον το δυνατόν δικαιότερης λύσης.
OXI BEBAIA
όχι Βέβαια. Σε τι Φίλε Μου.
γίνε Λίγο Ποιο Συγκεκριμένος...
ΣΥΣΚΕΨΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΕΤΗΣΙΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΑΞΚΩΝ
Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΜΘ ΤΩΝ 3 ΚΛΑΔΩΝ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΠ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ .. ΆΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΘ..
Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΜΘ ΤΩΝ 3 ΚΛΑΔΩΝ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΠ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ .. ΆΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΘ..
Παλι εκανε ματ ο υπουργος με λιγα λογια καταφερε να βαλει στο ιδιο τραπεζι τους αρχαιοτερους με τους νεοτερους για να δωσει την εκκινηση να βγαλουμε τα ματια μας. και περιμενει να κερδισουν οι νεοτεροι υπο την εποπτεια των αρχαιοτερων. μα ς δουλευουν.
υπομονη συναδελφοι παλι απο την αρχη με τους επομενους και ποιος ξερει...
υπομονη συναδελφοι παλι απο την αρχη με τους επομενους και ποιος ξερει...
Τελικά απο ότι φαίνεται θα μονιμοποιηθούν οι ΕΜΘ και τα χρόνια του ΙΚΑ θα περάσουν στο Δημόσιο με τη διαδικασία της διαδοχικής ασφάλισης. Το θέμα της βαθμολογικής τους εξέλιξης κόλλησε σε σκουριασμένα μυαλά.

Φιλε τηλεμαχε εμαθες κατι καινουργιο; το λεω γιατι εκανα πριν λιγους μηνες αιτηση προς το ΜΤΣ για να παρω την προκαταβολη εναντι εφαπαξ που παιρνουν οσοι συμπληρονουν τα 20 χρονια και μου απαντησαν οτι τα παγωσαν για εμας απο φετος για το θεμα με τα πρωτα 5 χρονια που ειμασταν στο ΙΚΑ.
εκαναν ερωτηση προς το γενικο λογιστιριο και περιμενουν απαντηση αλλα ακομα τιποτα
εκαναν ερωτηση προς το γενικο λογιστιριο και περιμενουν απαντηση αλλα ακομα τιποτα
Ε οχι ρε παιδιά και οι εποπ το ίδιο με τους ΕΜΘ!
Μη φάτε έχει γλαρόσουπα!
Π. Δ.4-49 Πρέπει να γίνει συνείδηση σε όλους και ιδίως στους ΕΠΟΠ (Ανεξαρτήτως της οικογενειακής τους κατάστασης κ. Α... ) οτι προσλαμβάνονται για να αντικαταστήσουν τους στρ (καθήκοντα, υπηρεσίες κ. Α)
Μη φάτε έχει γλαρόσουπα!
Π. Δ.4-49 Πρέπει να γίνει συνείδηση σε όλους και ιδίως στους ΕΠΟΠ (Ανεξαρτήτως της οικογενειακής τους κατάστασης κ. Α... ) οτι προσλαμβάνονται για να αντικαταστήσουν τους στρ (καθήκοντα, υπηρεσίες κ. Α)
Ολοι οι οπλιτες ειναι το ιδιο. Ειτε ειναι επ. Οπ, ειτε ειναι ε. Μ. Θ. ειτε ειναι υπαξ απο σχολη. Και γι'αυτο τους αποκαλουν και οπλιτες και ο κανονισμος δεν ξεχωριζει κανεναν απλα τα καθηκοντα και οι υπηρεσιες καθοριζονται σε μεγαλο βαθμο απο τον βαθμο. και οσο για την αντικατασταση των κληρωτων απο τους επ. Οπ δεν υφισταται...
τουλαχιστον επισημα με νομο...
τουλαχιστον επισημα με νομο...
Δεν βλεπω να γινεται τιποτα με τους ΕΜΘ οσο εχουμε ακομα σκουριασμενα μυαλα... Κατι ακουσα οτι η ΕΜΘ του Μουσικου θα παρουνε μονο τους βαθμους που πρεπει σαν να ειναι της ΣΜΥ μετα τα 5 πρωτα χρονια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης