Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό (2008);
Έτσι νομίζω, όμως μπορείς να ρωτήσεις και στο στρατολογικό γραφείο με ενα τηλεφώνημα για επίσημη διευκρίνιση.
Καμιά φορά γίνονται και γκέλες πάντως. Ιδιαίτερα στο παρελθόν, όταν ορισμένες ΕΣΣΟ ήταν μεγαλύτερες από τις προβλεπόμενες και μερικοί 'έχαναν' την σειρά τους. Τώρα με την έλλειψη που υπάρχει δύσκολο το βλέπω.
Καμιά φορά γίνονται και γκέλες πάντως. Ιδιαίτερα στο παρελθόν, όταν ορισμένες ΕΣΣΟ ήταν μεγαλύτερες από τις προβλεπόμενες και μερικοί 'έχαναν' την σειρά τους. Τώρα με την έλλειψη που υπάρχει δύσκολο το βλέπω.
Συγχαρητηρια για το site πολυ αξιολογο και χρησιμες πληροφοριες μας προσφερει. Εριξα μαι ματια στο /thiteia/katataksi_1.asp
και αν καταλαβα καλα αν σπασω την αναβολη μου τωρα αυτες της ημερες μεχρι τελος της εβδομαδας θα μπω με τη σειρα του μαιου (στρατο ξηρας )σωστα αυτο βασικα ηθελα να ρωτησω γιατι ειμαι αυτη τη στιγμη σε αναμμενα καρβουνα.
Ευχαριστω
και αν καταλαβα καλα αν σπασω την αναβολη μου τωρα αυτες της ημερες μεχρι τελος της εβδομαδας θα μπω με τη σειρα του μαιου (στρατο ξηρας )σωστα αυτο βασικα ηθελα να ρωτησω γιατι ειμαι αυτη τη στιγμη σε αναμμενα καρβουνα.
Ευχαριστω
se emena akoma na erthei..
mallon den me vlepo gia flebari..
:(((
mallon den me vlepo gia flebari..
:(((
Nassos έγραψε:Εγώ μπήκα 12 Φλεβάρη του 2007. Για την Α' ΕΣΣΟ η κατάταξη είναι τη 2η εβδομάδα του Φλεβάρη, άρα ή 2008 Α' ΕΣΣΟ θα είναι 11-14 Φλεβάρη.
Καταρχήν θα ήθελα να πω συγχαριτήρια για το site. Είναι πολύ ενημερωτικό για κάποιον που είναι τελείως ασχετος σε θέματα στρατού. Στο θέμα μας τώρα. Έιμαι 19 χρονών και έχω πάρει αναβολή με την δικαιολογία οτι ξαναδείνω πανελλαδικές αλλά για κάποιους λόγους θέλω να διακόψω την αναβολή και να μπώ στον στρατό. Μπορεί να μου πεί κάποιος αν για παράδειγμα πάω τώρα στα κέντρα επιστράτευσης και ξεκινήσω την διαδικασία σε πόσο καιρό θα είμαι μέσα στο στρατόπεδο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Βαριά Μάιο, μάλλον Αύγουστο (για στρατό ξηράς).
Το στρατολογικό γραφείο θα σου λύσει οριστικά την απορία.
Το στρατολογικό γραφείο θα σου λύσει οριστικά την απορία.
Kalispera, exo anaboli strateusis gia 2-3 xronia akoma logo spoudon.
Alla pleon pou xrostao mono 1 mathima.
Thelo na tin kopso kai na mpo strato ksiras seira tou Iouliou.
Posous mines H meres prin tha prepei na tin kopso oste na mpo Ioulio;
Einai aparaitito na parasto ego sto stratologiko H mporei na to kanei o peteras mou H i mitera mou;
Mporei na ginei meso KEΠ;
To problima mou einai oti tha briskomai stin India gia praktiki askisi,mexri kai ton Aprilio kai fobamai pos tha prepei na guriso noritera oste na prolabo tin prothesmia.
Euxaristo.
Alla pleon pou xrostao mono 1 mathima.
Thelo na tin kopso kai na mpo strato ksiras seira tou Iouliou.
Posous mines H meres prin tha prepei na tin kopso oste na mpo Ioulio;
Einai aparaitito na parasto ego sto stratologiko H mporei na to kanei o peteras mou H i mitera mou;
Mporei na ginei meso KEΠ;
To problima mou einai oti tha briskomai stin India gia praktiki askisi,mexri kai ton Aprilio kai fobamai pos tha prepei na guriso noritera oste na prolabo tin prothesmia.
Euxaristo.
Σειρά Ιουλίου δεν υπάρχει, αλλά Αυγούστου.
Πρέπει να διακόψεις τέσσερις μήνες νωρίτερα.
Νομίζω ότι μπορεί να την διακόψει και συγγενείς σου, αλλά δεν ξέρω τι χρειάζεται από πλευράς εξουσιοδότησης.
Και μάλιστα νομίζω ότι γίνεται και μέσω ΚΕΠ.
Καλύτερα πάρε ένα τηλέφωνο στο στρατολογικό σου γραφείο
Πρέπει να διακόψεις τέσσερις μήνες νωρίτερα.
Νομίζω ότι μπορεί να την διακόψει και συγγενείς σου, αλλά δεν ξέρω τι χρειάζεται από πλευράς εξουσιοδότησης.
Και μάλιστα νομίζω ότι γίνεται και μέσω ΚΕΠ.
Καλύτερα πάρε ένα τηλέφωνο στο στρατολογικό σου γραφείο
Παδιά ξέρει κανεις πότε μπαίνει ακριβώς η σειρά αυγούστου και πότε πρέπει να σταματήσω την αναβολή μου;
Πρέπει να διακόψεις 4 μήνες νωρίτερα, όπως γράφω και παραπάνω.
Συνήθως αρχές του μήνα πλέον (παλαιότερα δεν ήταν έτσι).
Το πότε ακριβώς κανείς δεν το γνωρίζει ακόμη.
Στο forum αναγράφονται οι προσκλήσεις στρατευσίμων αλλά είναι ακόμη νωρίς
Το πότε ακριβώς κανείς δεν το γνωρίζει ακόμη.
Στο forum αναγράφονται οι προσκλήσεις στρατευσίμων αλλά είναι ακόμη νωρίς
Παδιά μπαίνω τον Αύγουστο και θέλω να ξέρω πότε ακριβώς μπαίνω για τα κανονίσω με την δουλεία μου. Ξέρετε πότε ακριβώς γίνεται η κατάταξη Αυγούστου; Και αν γίνετε αρχές του Αυγούστου, μπορώ να μπώ τέλη;
Ημερομηνία κατάταξης έγραψε:Παδιά μπαίνω τον Αύγουστο και θέλω να ξέρω πότε ακριβώς μπαίνω για τα κανονίσω με την δουλεία μου. Ξέρετε πότε ακριβώς γίνεται η κατάταξη Αυγούστου; Και αν γίνετε αρχές του Αυγούστου, μπορώ να μπώ τέλη;
υπολογισε απο τις 7 Αυγουστου αλλα μην το δεσεις κ κομπο αλλα τοτε μπαινουν συνηθως
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
- Επικοινωνία:
Η ακριβής ημ/νια κατάταξης βγαίνει για κάθε εσσο περίπου 1 μην πρίν
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης