Άδεια πριν την μετάθεση
Άδεια πριν την μετάθεση
Καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση.
Όταν θα μας έρθει φύλλο πορείας για την Μονάδα που θα πάρουμε μετάθεση, πρέπει να μετακινηθούμε άμεσα;
ή έχουμε κάποιες μέρες άδεια;
Όταν θα μας έρθει φύλλο πορείας για την Μονάδα που θα πάρουμε μετάθεση, πρέπει να μετακινηθούμε άμεσα;
ή έχουμε κάποιες μέρες άδεια;
Άδεια πριν την μετάθεση
Αν έχετε ατομικό φύλλο πορείας μπορείτε να πάρετε 1-2 ημέρες άδεια.
Έτσι τουλάχιστον συνέβη σε εμένα όταν ήταν να μετατεθώ στη Λέσβο.
Έτσι τουλάχιστον συνέβη σε εμένα όταν ήταν να μετατεθώ στη Λέσβο.
Άδεια πριν την μετάθεση
Πάντως ρώτα τι ισχύει για το ομαδικό φύλλο πορείας, γιατί δεν θυμάμαι εάν δίνεται έστω 24ωρη άδεια.
Άδεια πριν την μετάθεση
Εντάξει, θα το ρωτήσω. Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου και για την εν γένει παρουσιά σου στο forum.
Άδεια πριν την μετάθεση
Τίποτα. Καλό υπόλοιπο στη θητεία σου.

Άδεια πριν την μετάθεση
Αποφάσισα να κάνω εγγραφή και εγώ.
Ακόμα δεν ξεκίνησε η θητεία μου. Την Δευτέρα ξεκινάει!
Ευχαριστώ όπως και να έχει.
Ακόμα δεν ξεκίνησε η θητεία μου. Την Δευτέρα ξεκινάει!
Ευχαριστώ όπως και να έχει.
- Palioseira
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 2
Άδεια πριν την μετάθεση
Οταν καπιος παιρνει μεταθεση στη νεα μοναδα λεει το φυλλο πορειας ποτε πρεπει να παρουσιαστει; Γινεται να παει το πρωι αν μενει κοντα ή πρεπει να παει μεχρι καποια ωρα την προηγουμενη;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 6
Άδεια πριν την μετάθεση
Πρέπει να είναι στην πρωινή αναφορά της νέας του μονάδας
- Palioseira
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 2
Άδεια πριν την μετάθεση
Greek_Army έγραψε:Πρέπει να είναι στην πρωινή αναφορά της νέας του μονάδας
Ευχαριστω πολυ.
Άδεια πριν την μετάθεση
Palioseira έγραψε:Οταν καπιος παιρνει μεταθεση στη νεα μοναδα λεει το φυλλο πορειας ποτε πρεπει να παρουσιαστει; Γινεται να παει το πρωι αν μενει κοντα ή πρεπει να παει μεχρι καποια ωρα την προηγουμενη;
μερικές φόρες αναγραφεται στο φπ και η ωρα Και αυτό γίνεται γιατί Μερικές φόρες τρένα και λεωφορεία δεν φτάνουν στο προορισμό πρωινες ωρες. Αναλογα παιζουν τα δρομολόγια. Η πχ αν έχεις καλές σχέσεις με το 1ογρ μπορει να σου βάλει 11.00 12.00 να εισαι στη μονάδα.greek army δεν τα ξερεις καλά.
-
- Στρατηγός
Άδεια πριν την μετάθεση
Άλλος ένας που πίσω από την ανωνυμία του προσπαθεί να με κρίνει, κάτι τέτοια γατάκια τα έχω για πρωινό και επειδή μάλλον εσύ δεν τα ξέρεις καλά, όταν παίρνεις μετάθεση (ατομικό φύλλο πορείας) σου δίνουν 1 με 2 ημέρες άδεια οπότε αυτά περί δρομολογίων που λες δεν ισχύουν, τώρα μπορείς να νιαουρίσεις όσο θέλεις... 

Άδεια πριν την μετάθεση
Greek_Army έγραψε:Άλλος ένας που πίσω από την ανωνυμία προσπαθεί να με κρίνει, κάτι τέτοια γατάκια τα έχω για πρωινό και επειδή μάλλον εσύ δεν τα ξέρεις καλά, ποτέ μα ποτέ όταν παίρνεις μετάθεση (ατομικό φύλλο πορείας) δεν σου λένε να παρουσιαστείς την επόμενη ημέρα, τώρα μπορείς να νιαουρίσεις όσο θέλεις...
γαβ γαβ. Κανεις λάθος και καλά θα κάνεις να Ενημερώνεσαι με το τι γίνεται στις μονάδες. Και επειδή είσαι εκτός στρατού Μην απαντας.
-
- Στρατηγός
Άδεια πριν την μετάθεση
Εγώ κάνω λάθος; Το ίδιο είχε συμβεί σε έμενα αλλά και σε άλλους πολλούς, αν πιστεύεις ότι επειδή είσαι εντός στρατού γνωρίζεις περισσότερα ζεις στον μαγικό κόσμο της disneyland 

Άδεια πριν την μετάθεση
Greek_Army έγραψε:Εγώ κάνω λάθος; Το ίδιο είχε συμβεί σε έμενα αλλά και σε άλλους πολλούς, αν πιστεύεις ότι επειδή είσαι εντός στρατού γνωρίζεις περισσότερα ζεις στον μαγικό κόσμο της disneyland
προσωπικά εχω αναγράψει διπλα στην ημερομηνια παρουσιασης και ώρα γιατι τυγχάνει ο λοχαγός να κράτησε μέσα περισσότερες ωρες τους στρατιώτες και να χανανε το τρένο και ετσι αναγκάστηκανε να φύγουν αργα το βράδυ με 10 και παραπανω ωρες ταξίδι οπότε δεν μπορούσαν εκ των πραγμάτων να ήταν 7.30 μέσα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες