Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό (2008);

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Dr_Michael
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dr_Michael »

Έκοψα αναβολή τον δεκέμβρη του 2002. Πότε θα παρουσιαστώ;
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από yandr »

Η αναβολή θα πρέπει να γίνεται 4 μήνες πριν την κατάταξη, επομένως μάλλον δεν προλαβαίνεις τον Φεβρουάριο. Η ερώτησή σους πάντως θα πρέπει να απαντηθεί από το αρμόδιο Στρατολογικό γραφείο
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Οπότε μετά τον Φεβρουάριο είναι ο Μάιος ε;

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

Ναι, η κατάταξη πλέον γίνεται κάθε 3 μήνες αντί για 2 που ίσχυε μέχρι το τέλος του 2002
ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευση από ΒΑΣΙΛΗΣ »

Άργησα να το πάρω είδηση...
Αν πάω στις 14 Αυγούστου να κόψω την αναβολή μου, προλαβαίνω να μπω με την σειρά του Νοεμβρίου;

Ευχαριστώ, ... πείτε μου γιατί έχω σκάσει...
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

Δυστυχώς η προθεσμία έληξε στις 31 Ιουλίου και μάλλον θα μπεις τον Φεβρουάριο.

Παρόλα αυτά, δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις στο στρατολογικό γραφείο αν μπορεί να γίνει τίποτα για την περίπτωσή σου.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 3
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Βασικά το αγόρι της αδερφής μου που κατέθεσε χαρτιά Σεπτέμβρη του 2005, τον δέχτηκαν στη Δ' ΕΣΣΟ 2005. Μάλλον η επάνδρωση των μονάδων είναι σε δραματική κατάσταση...

Anonymous

Ευχαριστώ, τώρα είδα σε μια σελίδα και τις ημερομηνίες για κατάταξη /plirofories/katataksi.asp

για το ναυτικό δεν έχει λήξει... για να δούμε την ΔΕΥΤΕΡΑ...
Anonymous

ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΕΧΡΙ 31/12/2008. ΑΝ ΚΟΨΩ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΣΕΙΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΤΑΓΩ; ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ Η ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ; ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΓΩ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2007 ΠΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ; ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ; ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΕΧΩ ΤΑ ΕΞΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: ΣΑ: ; /; /;
ΚΛΑΔΟΣ: ΣΞ , ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΑ ΒΟΗΘΑΝΕ;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ,
ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

Πρώτον, μην δημοσιεύεις το στρατολογικό αριθμό σου (τον έσβησα).

Δεν θα μπεις στη σειρά Φεβρουαρίου, αλλά σε επόμενη. Για να μπεις το Νοέμβριο, θα πρέπει μάλλον να κόψεις την αναβολή σου από 1 Μαΐου έως 31 Ιουλίου. Δες και το σχετικό άρθρο.

Με την διακοπή της αναβολής θα σου έρθουν άλλα στοιχεία στο σημείωμα κατάταξης. Μπορεί να κληθείς στο ναυτικό ή στην αεροπορία, αν και πλέον οι θέσεις εκεί ανήκουν σε πολύ βυσματικούς.

Αν δεν κόψεις την αναβολή δεν θα μπορέσει να μάθεις που θα πας.
DIMITRIS

Δημοσίευση από DIMITRIS »

Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΛΗΓΕΙ ΣΤΙΣ 31/12/2007. ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ "ΣΠΑΣΩ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΓΩ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ; ΑΝ ΔΕΝ ΤΗ ΣΠΑΣΩ ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΜΑΙ ΦΛΕΒΑΡΗ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ;

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

Όλες οι απορίες αυτές έχουν ήδη απαντηθεί σε άρθρα στο site.

Ρίξε μια ματιά εκεί και θα βρεις όλες τις απαντήσεις που ζητάς.

Κοίτα στο 'Περί κατάταξης'.
Anonymous

Συγχαρητηρια για το καλυτερο forum περι στρατου στο ελληνικο ιντερνετ! μπραβο!!!

yandr και οποιος αλλος ξερει, ειμαστε μια παρεα φοιτητων που καλως εχοντων των πραγματων τλεειωνουμε την πτυχιακη μας τον προσεχη φλεβαρη - μαιο 2008 .

Δηλαδη τελειωνουμε με το πανεπιστημιο τοτε. Για να μη χασουμε καθολου χρονο, μπορουμε να μπουμε αμεσα στο στρατο ;

το ρωταω ωστε μπαινοντας ιουνιο 2008 - ιουνιο 2009, να ειμαι ετοιμος για μεταπτυχιακα τον σεπτεμβριο 2009 .

ευχαριστω θερμα !
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

Ξαβιε έγραψε:Συγχαρητηρια για το καλυτερο forum περι στρατου στο ελληνικο ιντερνετ! μπραβο!!!

yandr και οποιος αλλος ξερει, ειμαστε μια παρεα φοιτητων που καλως εχοντων των πραγματων τλεειωνουμε την πτυχιακη μας τον προσεχη φλεβαρη - μαιο 2008 .

Δηλαδη τελειωνουμε με το πανεπιστημιο τοτε. Για να μη χασουμε καθολου χρονο, μπορουμε να μπουμε αμεσα στο στρατο ;

το ρωταω ωστε μπαινοντας ιουνιο 2008 - ιουνιο 2009, να ειμαι ετοιμος για μεταπτυχιακα τον σεπτεμβριο 2009 .

ευχαριστω θερμα !

Ευχαριστώ πολύ για τα συγχαρητήρια, όπως καταλαβαίνεις το site μου απορροφά πολύ χρόνο και τα καλά λόγια των επισκεπτών είναι η μοναδική αποζημίωση.

Μετέφερα εδώ το μήνυμά σου, όπου υπάρχει η σχετική συζήτηση. Στη σελίδα για την κατάταξη θα βρεις πότε ακριβώς πρέπει να διακόψεις την αναβολή σου για καταταχθείς όταν θες. Οι σειρές στον στρατό ξηράς μπαίνουν Μάιο και Αύγουστο, οπότε πρέπει να αποφασίσεις. Δες τους πίνακες στο άρθρο και θα καταλάβεις.

Η Πολεμική Αεροπορία και το Ναυτικό έχουν διαφορετικές ημερομηνίες κατάτξης.
Ξαβιε

Δημοσίευση από Ξαβιε »

Θελω να σε ευχαριστησω για την ταχεια απαντηση σου.
α) Το site που μου εδωσες μου βγαζει το εξης μηνυμα λαθους :
404 File Not found Πού στο διάολο είναι αυτή η ιστοσελίδα στρατιώτη; Δεν γνωρίζω κύριε Λοχία, ίσως με την τελευταία αναδιοργάνωση να μετακινήθηκε!

Καλύτερα να γυρίσουμε στο στρατόπεδο για να ζητήσουμε βοήθεια...

β) Ισχυει οτι η αεροπορια / ναυτικο ειναι πιο χαλαρα και οτι συναντας 'καλυτερους' ανθρωπους ; και οτι για να σε παρουν θες μεσο ;

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες