Αποζημίωση μη μονιμοποίησης ΕΠΟΠ

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
maastriht
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από maastriht »

Lxia, ξέρεις από καμία σειρά σου που έφυγε εάν αποστρατεύεσαι την ίδια ημερομηνία με αυτήν που είχες καταταχθεί; Πχ εγώ κατατάχθηκα 17 Μαρτίου του 2003, θα απολυθώ στις 17 Μαρτίου του 2010; Ευχαριστώ.

Lxias
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Lxias »

maastriht έγραψε: Lxia, ξέρεις από καμία σειρά σου που έφυγε εάν αποστρατεύεσαι την ίδια ημερομηνία με αυτήν που είχες καταταχθεί; Πχ εγώ κατατάχθηκα 17 Μαρτίου του 2003, θα απολυθώ στις 17 Μαρτίου του 2010; Ευχαριστώ.

Εξαρτάται απο το πότε θα έρθει η αποστρατεία απο το ΓΕΣ/1οΕΓ/ μαζί με το ΦΕΚ στην μονάδα σου. Απο τα μέσα Μαρτίου να μπαίνεις στο Εθνικό τυπογραφείο για να ενημερώνεσαι για τα ΦΕΚ και θα έχω και εγώ το νου μου και οτι είναι θα σου στείλω σε π. Μ.
<<MOΛΩΝ ΛΑΒΕ >>
maastriht
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Το θεμα σειρα ειναι περα απο το ποτε θα αποστρατευτω σε ποσο διαστημα θα παρω την αποζημιωση τα 20 δηλαδη λεσ τωρα με την κριση να με καθυστερησουν και να τρεχω

DEKANEAS

Δημοσίευση από DEKANEAS »

maastriht έγραψε: Το θεμα σειρα ειναι περα απο το ποτε θα αποστρατευτω σε ποσο διαστημα θα παρω την αποζημιωση τα 20 δηλαδη λες τωρα με την κριση να με καθυστερησουν και να τρεχω

φιλε να σε ρωτησω κατι κ αν θες απαντας, θες να αποστρατευθεις λογω μεταθεσεων, λογω υπηρεσιων η εχεις βρει κατι καλυτερο εξω?
maastriht
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Κοιτα ειναι Λιγο απ Ολα Και Ψυχολογια Μηδεν Λογικο Αν Δεν Σου αρεσει Ενα Επαγγελμα

DEKANEAS

maastriht έγραψε: Κοιτα ειναι Λιγο απ Ολα Και Ψυχολογια Μηδεν Λογικο Αν Δεν Σου αρεσει Ενα Επαγγελμα

αν δεν σου αρεσει καλα κανεις κ φευγεις αλλα ισως τωρα μετα την μονιμοποιηση σου να ειναι κ καλυτερα τα πραγματα, αυτο στο λεω γιατι κ εξω τα πραγματα δεν ειναι καλυτερα.

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Rafale »

DEKANEAS έγραψε:
maastriht έγραψε: Κοιτα ειναι Λιγο απ Ολα Και Ψυχολογια Μηδεν Λογικο Αν Δεν Σου αρεσει Ενα Επαγγελμα

αν δεν σου αρεσει καλα κανεις κ φευγεις αλλα ισως τωρα μετα την μονιμοποιηση σου να ειναι κ καλυτερα τα πραγματα, αυτο στο λεω γιατι κ εξω τα πραγματα δεν ειναι καλυτερα.

Φιλε δεκανεα βαρυς ζυγος το χακι ο αλλος πρεπει να το εχει και πανω απ ολα να αγαπαει αυτο που κανει. Αν πχ του λεει ο χ ο ψ λγος διοικητης εντολη να εκτελεσει και του ακουγεται σαν κομπρεσερ στα αυτια ε τι να λεμε απο κει και περα. Θελει γερα νευρα ο στρατος ειπαμε και γερα στομαχια να τον αντεξουν. Αν επεσε και σε μοναδες αστα να πανε. Το παν ειναι η ψυχολογια του καθενος εκει μεσα. Ειπαμε βαρυς ο ζυγοςΕικόνα
DEKANEAS

Cristi δεν αντιλεγω σε αυτο που λες κ ουτε του ειπα να μεινει απλα του ειπα οτι μετα την μονιμοποιηση μπορει να ηταν καλυτερα τα πραγματα γιατι κ εξω η ζωη αγωνας ειναι σημερα δουλευεις καπου κ μολις πεσει η δουλεια λιγο σου λενε απολυεσαι λογω οικονομικης κρισης κ τα εξοδα τρεχουν μεχρι να βρεις καποια αλλη δουλεια.

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Rafale »

Ναι βρε καταλαβα. Συζητηση κανουμε. Αποψεις παραθετουμε. Μερικες φορες δεκανεα υπαρχουν ηδη στρατευσιμοι που λενε "να φυγω και ψωμι και ελια" αρκει να φυγουν απο κει μεσα. Επειτα ο φιλος μας θα εχει πιστευω κανει το κομματι του για εξω το τι θα κανει. Μπρει να εστρωσε δουλιτσα εξω. Με 800 ευρω αρκει να φυγει. Κατι θα σκεφτηκε και για μετα. Ισως με την αποζιμιωση κανει κατι και ειναι κυριος του εαυτου του. Το παλευει. Και καλα κανει αν δεν μπορει τη στρατιωτικη ζωη
maastriht
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Παιδια ειδα τη συζητηση μεταξυ σασ και θελω να πω δυο πραγματα στον dekanea θελω να πω οτι μακαρι για οσουσ μεινουν να ειναι καλυτερα τα πραγματα αλλα δεν το βλεπω για ενα λογο οτι ημαστε παρα πολλοι οσο αναφορα εξω φυσικα και ξερω οτι ειναι δυσκολα αλλα εγω σκεφτομαι να παω εξωτερικο
DEKANEAS

cristi συμφωνω αλλα οτι δουλεια κ να στρωσεις εξω σημερα βλεπεις τι γινεται θα εισαι μεσα στο αγχος ολη μερα κ θα σκας. Εγω εξω ειμαι τεχνικος συστηματων ασφαλειας κ παρακολουθησης αυτη η δουλεια ποτε δεν πεθαινει γιατι το κλεψιμο εχει ανεβει στα υψη οποτε ολοι βαζουν τετοια συστηματα ελα ομως που κανεις δεν πληρωνει κ τους κυνηγας να παρεις τα λεφτα σου. Τωρα οσο για σενα maastriht μακαρι για σενα τα πραγματα να ειναι καλυτερα εξω οποια επιλογη κ να κανεις, στο ευχομαι ειλικρηνα!

maastriht
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Να σαι καλα σειρα και ς εσενα οτι καλυτερο
DEKANEAS

maastriht έγραψε:Να σαι καλα σειρα και ς εσενα οτι καλυτερο
Ευχαριστω ρε φιλε

maastriht
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Μπορει καποιος που ξερει να μου πει Η επιστροφη κρατησεων (ενσημα) μετα απο αναφορα στην 7ετια προς το ΜΤΣ Ποσο ειναι περιπου; Εκτος της αποζημιωσης Βοηθηστε με Γιατι Θα Μπλεξω Με Δικηγορους Και Πρεπει Να Ξερω Ευχαριστω Προκαταβολικα

maastriht
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

lxia χρειαζομαι την βοηθεια σου σειρα για την αποζημιωση που μου ειπεσ (τις 19400) πρεπει να κανω αναφορα και αν ναι να την κανω τωρα 1 μηνα περιπου πριν φυγω η μετα

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης