Αποζημίωση μη μονιμοποίησης ΕΠΟΠ
Καλησπερα σε ολουσ ειμαι 2η σειρα εποπ και εχω κανει εδω και μερικουσ μηνεσ αναφορα μη μονιμοποιησεωσ και τωρα τον μαρτιο συμπληρωνω 7ετια και αποστρατευομαι ξερει καποιοσ απο 1η σειρα που εχει παρει την αποζημιωση τι ποσο θα παρουμε και σε ποσο διαστημα
Δες εδω αλλα υπαρχει επιμερους θεμα με τη 2η σειρα εποπ μεσα Στο θεμα εποπ /arthra/epop_2.asp
Ευχαριστω cristi αλλα αυτα τα ξερω ηθελα καποιοσ 1η σειρα που εχει αποστρατευτει να μου πει ακριβωσ
Εμ Γι αυτο σου λεω νομιζα κατι θα ελεγε εκει. Αλλιως μπες και στο αρμυ στους εποπ να δεις αλλιως περιμενε καποιον απο 1η σειρα να απαντησει

Γιατι αποστρατευεσαι δεν παλευεται μεσα?maastriht έγραψε:Καλησπερα σε ολους ειμαι 2η σειρα εποπ και εχω κανει εδω και μερικους μηνες αναφορα μη μονιμοποιησεως και τωρα τον μαρτιο συμπληρωνω 7ετια και αποστρατευομαι ξερει καποιος απο 1η σειρα που εχει παρει την αποζημιωση τι ποσο θα παρουμε και σε ποσο διαστημα
ειναι οπως το βλεπει ο καθενας εγω το εχω παρει αποφαση πολυ καιρο πριν οτι δεν θα μεινω
Θα βρεθει κανενασ που να ξερει ρε παιδεσ η οχι
19.400 στο χέρι καθαρά. (4 Μαρ 2002) 1η Σειρά ΕΠΌΠ στο Σ. Ξ.maastriht έγραψε: Καλησπερα σε ολους ειμαι 2η σειρα εποπ και εχω κανει εδω και μερικους μηνες αναφορα μη μονιμοποιησεως και τωρα τον μαρτιο συμπληρωνω 7ετια και αποστρατευομαι ξερει καποιος απο 1η σειρα που εχει παρει την αποζημιωση τι ποσο θα παρουμε και σε ποσο διαστημα
<<MOΛΩΝ ΛΑΒΕ >>
lxia σε ευχαριστω ηθελα να σε ρωτησω αυτο το ποσο ειναι μαζι με τα ενσημα η οχι γιατι εχω ακουσει οτι αν ζητησεισ και τα ενσημα παιρνεισ περισοτερα
Δεν κάνει τίποτα αδελφοσειρά. Είναι χωρίς τις κρατήσεις απο την ασφάλεια του δημοσίου. Κάνεις αναφορά προς το Μετοχικό Ταμείο του Στρατού και σου επιστρέφονται οι κρατήσεις όλα αυτά που σου λέω θα τα βρείς στην ΠαΔ 4-51/2007/κώδικας περί ΕΠ. ΟΠ Σ. Ξ. Καλή τύχη σειρά και κράτα μόνο τις καλές στιγμές.maastriht έγραψε: lxia σε ευχαριστω ηθελα να σε ρωτησω αυτο το ποσο ειναι μαζι με τα ενσημα η οχι γιατι εχω ακουσει οτι αν ζητησεις και τα ενσημα παιρνεις περισοτερα
<<MOΛΩΝ ΛΑΒΕ >>
Lxia, αυτό θα κάνω αλλά που να βρώ την ΠΑΔ 4-51/2007/Κώδικας περί ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς;
Πανε να την ζητησεις απο το 1ογρ της μοναδος σου
Ορθών.cristi έγραψε: Πανε να την ζητησεις απο το 1ογρ της μοναδος σου
<<MOΛΩΝ ΛΑΒΕ >>
Εγινε παιδια ευχαριστω
Να εισαι καλα. Καλη ευκολια και καλη τυχη σε οτι κανεις στη ζωη σου
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης