Σχολιασμός αποτελεσμάτων ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΕΙΡΗΝΗ

Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΗ »

Παιδια μια ερωτηση. μηπως ξερετε που μπορω να δω τους επιτυχοντες εποπ του πολεμικου ναυτικου και τι ειδικοτητα εχουν παρει?
OBA

Δημοσίευση από OBA »

Παιδια γεια σας! Τι να πω και εγω που ημουν 4 χρονια στην αεροπορια ΟΒΑ και δεν με πηραν για λιγα μορια. Ουτε εμενα μου απιασαν ΤΕΙ γιατι δεν το ζητουσε η ειδικοτιτα μου και εχασα 350 μοναδες το θεμα ειναι ομως οτι στην προιγουμενη προκηριξη το 2005 μου το ειχαν βαλη αλλα δεν ειχα προυπιρεσια. Κατι πρεπει να κανω αλλα τι;

COOL

Δημοσίευση από COOL »

Παιδια γεια σας! Τι να πω και εγω που ημουν 4 χρονια στην αεροπορια ΟΒΑ και δεν με πηραν για λιγα μορια. Ουτε εμενα μου απιασαν ΤΕΙ γιατι δεν το ζητουσε η ειδικοτιτα μου και εχασα 350 μοναδες το θεμα ειναι ομως οτι στην προιγουμενη προκηριξη το 2005 μου το ειχαν βαλη αλλα δεν ειχα προυπιρεσια. Κατι πρεπει να κανω αλλα τι;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Greek_Army »

4 χρόνια ΟΒΑ δεν γίνεται.
ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ

Δημοσίευση από ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ »

D.Y.K έγραψε:
eleni1564 έγραψε:Ρε παιδια τι ειναι αυτα; Το πτυχιο τεε β κυκλου παιρνει 210 μορια κ μου εβαλαν 109! Το πτυχιο προγραμματιστη ουτε που το μετρησαν! Δηλαδη τι πρεπει να κανουμε; Και δεν ισχυει οτι του πασοκ μπηκανε οποιους θελουν βαζουν... Πρεπει να βγουμε στα καναλια!

Άν αναφέρεσαι στην Αεροπορία ελένη μου δεν μετράει 210 μόρια το πτυχίο ΤΕΕ Β Κύκλου αλλά ο βαθμός του απολυτηρίου σου.
Άν αναφέρεσαι όμως σε Στρατό Ξηράς ή Ναυτικό τότε ναι παίρνει 210 μόρια οπότε άν δεν στα μέτρησαν κάτι παίζεται Εικόνα.
dyk εισαι λαθος, στην αεροπορια το πτυχιο τεε μετραει 210 μορια το αναφερει μεσα κ η προκηρυξη, εμενα 210 μου εδωσαν απο το πτυχιο τεε β κυκλου αλλα δεν μου μετρησαν προυπηρεσια
COOL

Δημοσίευση από COOL »

1 χρονο φανταρος και 3 χρονια οβα εννοω...

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Greek_Army »

Πάρε τηλέφωνο
COOL

Δημοσίευση από COOL »

1 χρονο φανταρος και 3 χρονια οβα εννοω...

COOL

Δημοσίευση από COOL »

Πηρα τηλ εκανα και ενσταση αλλα τιποτα.

mili

Δημοσίευση από mili »

ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ έγραψε:
D.Y.K έγραψε:
eleni1564 έγραψε:Ρε παιδια τι ειναι αυτα; Το πτυχιο τεε β κυκλου παιρνει 210 μορια κ μου εβαλαν 109! Το πτυχιο προγραμματιστη ουτε που το μετρησαν! Δηλαδη τι πρεπει να κανουμε; Και δεν ισχυει οτι του πασοκ μπηκανε οποιους θελουν βαζουν... Πρεπει να βγουμε στα καναλια!

Άν αναφέρεσαι στην Αεροπορία ελένη μου δεν μετράει 210 μόρια το πτυχίο ΤΕΕ Β Κύκλου αλλά ο βαθμός του απολυτηρίου σου.
Άν αναφέρεσαι όμως σε Στρατό Ξηράς ή Ναυτικό τότε ναι παίρνει 210 μόρια οπότε άν δεν στα μέτρησαν κάτι παίζεται Εικόνα.
dyk εισαι λαθος, στην αεροπορια το πτυχιο τεε μετραει 210 μορια το αναφερει μεσα κ η προκηρυξη, εμενα 210 μου εδωσαν απο το πτυχιο τεε β κυκλου αλλα δεν μου μετρησαν προυπηρεσια

κι εγω αεροπορια εκανα και δεν μου μετρησανε το τεε β κυκλου αλλα σαν λυκειο με μετρησανε, γιατι ετσι ρε παιδια; Κι εγω εχω παει να ζητησω τον λογο αλλα εμενα μου λενε πως ολους λυκειου το μετρησανε Σε ειδικοτητες που ζητουσε μονο λυκειο. Εσθ τι ειδικοτητα ειχες βαλει και σου μετρησανε το τεε κανονικα;
mili

Δημοσίευση από mili »

cool έγραψε:πηρα τηλ εκανα και ενσταση αλλα τιποτα.

οτανε λες τιποτα τι θελεις να πεις;
NTROPI

Δημοσίευση από NTROPI »

Πως να τα σχολιασουμε οταν δε προκειτε να τα δουμε ποτε ; εν κρυπτω ολα !

Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Kostas13 »

Δε θα καταλαβετε τπτ με την ενσταση. Ηθελα να κανω κ γω ενσταση και οταν πηρα τηλ να μου πουν το πως και το τι μου ειπανε εννοειτε να κανετε αλλα μη περιμενετε να αλλαξει κατι... Αυτα
ΜΑΡΙΑ

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΑ »

Λοιπον παιδια επειδη ανηκω και εγω στην κατηγορια οπου με εκοψαν πιστευω πως ρολο επαιξε η προεκλογικη περιοδος και το τι ηταν η επιτροπη απαλαγων. ειναι η γνωμη μου φυσικα και δεν ειναι απαραιτητο να ειναι και σωστη.
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από anna.nikos »

ΜΑΡΙΑ έγραψε: Λοιπον παιδια επειδη ανηκω και εγω στην κατηγορια οπου με εκοψαν πιστευω πως ρολο επαιξε η προεκλογικη περιοδος και το τι ηταν η επιτροπη απαλαγων. Ειναι η γνωμη μου φυσικα και δεν ειναι απαραιτητο να ειναι και σωστη.
μαρια γιατι σ'εκοψαν?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες