Καταλληλότητα ΕΠΟΠ Στρατολογίας (2009)
Στον αριθμο που εγραψε ο τακισ2
Τι έγινε μπόρεσες να πάρεις τηλέφωνο;ΣΜΑΡΑ έγραψε: Στον αριθμο που εγραψε ο τακισ2
Πηρα σε αλλοναριθμο και απαντησα πριν... Διαβασε τις σελιδες πριν!
Δλδ. ότι δεν απαντούν; αύτό εννοείς;ΣΜΑΡΑ έγραψε: Πηρα σε αλλοναριθμο και απαντησα πριν... Διαβασε τις σελιδες πριν!
Λοιπον παιδια εγω ειμαι απο τα παιδια που ηταν εκτος και απο τους επιλαχοντες και με καλεσανε να παω γιατι λεει κοπικανε πολλοι στα αθληματα και δεν συμπληρωσανε τα ατομα. Σημερα ενημερωθηκα πως δινουνε τα παιδια που ηταν για επανεξεταση στα αθληματα λογο απαλαγησ, τα δικα μας αποτελεσματα στατολογιας κανονικα 31/3 θα βγουνε ολα τα αλλα που ακουτε ειναι για αεροπορια!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 9
mili έγραψε:Λοιπον παιδια εγω ειμαι απο τα παιδια που ηταν εκτος και απο τους επιλαχοντες και με καλεσανε να παω γιατι λεει κοπικανε πολλοι στα αθληματα και δεν συμπληρωσανε τα ατομα. Σημερα ενημερωθηκα πως δινουνε τα παιδια που ηταν για επανεξεταση στα αθληματα λογο απαλαγησ, τα δικα μας αποτελεσματα στατολογιας κανονικα 31/3 θα βγουνε ολα τα αλλα που ακουτε ειναι για αεροπορια!
α γεια σου
Ευχαριστώ mill μερικοί απαξιούν να απαντήσουν και κάποιοι να ζητήσουν συγγνώμηmili έγραψε: Λοιπον παιδια εγω ειμαι απο τα παιδια που ηταν εκτος και απο τους επιλαχοντες και με καλεσανε να παω γιατι λεει κοπικανε πολλοι στα αθληματα και δεν συμπληρωσανε τα ατομα. Σημερα ενημερωθηκα πως δινουνε τα παιδια που ηταν για επανεξεταση στα αθληματα λογο απαλαγησ, τα δικα μας αποτελεσματα στατολογιας κανονικα 31/3 θα βγουνε ολα τα αλλα που ακουτε ειναι για αεροπορια!
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 195
Ακριβώς. Μόλις το επιβεβαίωσα κι εγώ από το Κέντρο Ενημέρωσης του ΓΕΕΘΑ. Η Στρατολογία κανονικά τα αποτελέσματα 31/3. Προσπαθώ να πιάσω γραμμή με τη ΔΣΛ στο ΓΕΕΘΑ (ο αριθμός που αναφέρεται στην προκήρυξη), ώστε να πάρω μια επιβεβαίωση και από 'κει.
Παρτε θεσ/κη 2310-850060 μου ειπαν οτι λογω κοινων υποψηφιων πιθανον θα υπαρχει προβλημα και θα αλλαξη η ημερομηνια! Οτι ναναι!
-
- Λοχαγός
ΣΜΑΡΑ έγραψε:Παρτε θεσ/κη 2310-850060 μου ειπαν οτι λογω κοινων υποψηφιων πιθανον θα υπαρχει προβλημα και θα αλλαξη η ημερομηνια! Οτι ναναι!
Μόλις τηλεφώνησα κι εκεί, μου είπε η υπεύθυνη πως η αλλαγή αφορά μέχρι στιγμής την αεροπορία και δεν υπάρχει κάτι νεότερο για στρατολογία - οπότε μέχρι στιγμής, ως έχουν.
Δε τη παλευουν εκει περα! Εγω θα ελεγα μη παρουμε κανενα τηλεφωνο και να περιμενουμε γιατι ουτε αυτη γνςριζουν!
-
- Λοχαγός
Μόλις πήρα τηλέφωνο στη Δ/νση Στρατολογικού του ΓΕΕΘΑ. Ο υπεύθυνος αξιωματικός εκεί μου είπε πως δεν έχουμε καμιά αλλαγή για το Στρατολογικό Σώμα και πως ΔΕΝ περιμένουμε αλλαγή. Ολα κανονικά στις προγραμματισμένες ημερομηνίες.
Εχει δίκιο η ΣΜΑΡΑ ας σταματήσουμε να παίρνουμε τηλεφωνα και ό, τι είναι να ρθει θα ρθεί .
Στην αεροπορια βγαλαν ανακοινωση τροποποιηση... Δεν καταλαβαινω... Αν το διαβασει κανεις ας μοθ πει!
-
- Λοχαγός
ΣΜΑΡΑ έγραψε:Στην αεροπορια βγαλαν ανακοινωση τροποποιηση... Δεν καταλαβαινω... Αν το διαβασει κανεις ας μοθ πει!
Nαι και είναι λογικό γιατί στην Αεροπορία έγινε η αλλαγή. Ουσιαστικά αυτό που λέει είναι πως η ημερομηνία έκδοσης των αποτελεσμάτων γίνεται 23/04 και ημερομηνία κατάταξης η 10/05. Αυτό είναι όλο - και αφορά μονάχα την Αεροπορία.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Pao13 και 2 επισκέπτες