Παιδιά αν σας έφερα αναστάτωση ζητώ συγγνώμη δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου. Πράγματι δεν ανοίκω στο στρατιωτικό σώμα ίσως θα μπει ο αδελφός μου αυτά τα τηλέφωνα ήξερα αυτά πήρα. Τώρα αν δεν τους έδωσα να καταλάβουν για πιο σώμα πρόκειται τι να πω
Ειδες πως φαινονται ολα τωρα. Η αλλη φανερωθηκε οτι αλλαζει το ονομα Και εσυ αφου σου "επιτεθηκα" ξακαθαρισες οτι δε πηγαινε για μενα η παραθεση που εκανες, αλλα η σμαρα δε το καταλαβε. . και δε μου ειπατε, πηρε κανενας σας τηλ στο δευτερο που ειπα?
takis2 έγραψε:Ειδες πως φαινονται ολα τωρα. Η αλλη φανερωθηκε οτι αλλαζει το ονομα Και εσυ αφου σου "επιτεθηκα" ξακαθαρισες οτι δε πηγαινε για μενα η παραθεση που εκανες, αλλα η σμαρα δε το καταλαβε.. Και δε μου ειπατε, πηρε κανενας σας τηλ στο δευτερο που ειπα;
Ειπα εγω το αντιθετο; Ειπα οτι πηρες Αμερικη μηπως; "γκαουτσαλε"... Χαχα που το βρηκες αυτο παλι. δε μου ειπατε ομως, πηρατε στο τηελφωνο που εχει στην πρωτη σελιδσα της προκυρηξης της στρατολογιας.
takis2 έγραψε:Ειπα εγω το αντιθετο; Ειπα οτι πηρες Αμερικη μηπως; "γκαουτσαλε"... Χαχα που το βρηκες αυτο παλι.δε μου ειπατε ομως, πηρατε στο τηελφωνο που εχει στην πρωτη σελιδσα της προκυρηξης της στρατολογιας.