takis2 έγραψε:Δε ξερω; Τι να πω. Εγω Πριν που πηρα μου ειπανα αυτα. Παρε και εσυ ηλεκτρολογε ς αυτο που λεει Και πες μας
Καταλληλότητα ΕΠΟΠ Στρατολογίας (2009)
stmts έγραψε:Παιδιά καλημέρα σε ολους μόλις πήρα και γω τηλ στο2103630579 και μου είπαν ότι τα αποτέσματα θα βγουν κανονικά στις 31 αυτού του μήνα
και εγω ς αυτο τηλεφωνησα.
takis2 έγραψε:και εγω ς αυτο τηλεφωνησα.stmts έγραψε:Παιδιά καλημέρα σε ολους μόλις πήρα και γω τηλ στο2103630579 και μου είπαν ότι τα αποτέσματα θα βγουν κανονικά στις 31 αυτού του μήνα
Τωρα πηρα και στου στρατολογικου 2106574238, στο τηλεφωνο που εχει πανω δεξια στην πρωτη σελιδα της προκυρηξης και μου ειπε τελικη ημερομηνια ανακοινωσης 1 Απριλιου πρωινες ωρες. Μαλλον μας δουλευεις κανονικα olimp.
Τώρα πήρα και σε αυτό το τηλέφωνο και μου είπαν για 31 τους ρώτησα γιατί στο άλλο τηλέφωνο έλεγαν για 23/4 μου είπε μίπως ξέρουν τι τους γίνεται. Αυτή πήρε και στο Υπουργείο και το επιβεβαίωσε.
Βλέπεις δεν έχω άλλη δουλειά και σας δουλεύω αν εσεις έχετε μια φορά αγωνία εμείς έχουμε δέκα ότι μαθαίνω σας το λέω
Ποιοι ειστε εσεις; Πολλοι μαζι;
Παιδεσ... Πηρα στο τηλ που γραφετε παραπανω και διευκρινησα στρατολογικο σωμα εποπ... Και μου ειπαν μολις επικοινωνησαν με ο υπουργειο... Κ δενυπαρχει αλλαγη!31/03 ... Οποιος εχει σκοπο να τηλ ας διευκρινησει για το σωμα γιατι στην αρχη ελεγαν για στρατολογους αεροποριασ

takis2 έγραψε:Ποιοι ειστε εσεις; Πολλοι μαζι;
υποψιαζομαι οτι μας δουλευεις κανονικα κ οτι θες να σπειρεις τον πανικο γιατι εμεινες στην απ εξω
Πες τα ρε ηλεκτρολογες πια!
Ααααα 31/03 γιατι αλλιως θα τρελαθουμε και σας παρακαλω αν δεν γνωριζεται μη μας πανικοβαλλετε! Μεχρι πριν λιγες ημερες πρναμε δυναμη ο ενας απ τον αλλο... Οχι τωρα να λετε οτι ναναι!
Παρτε τωρα στο τηλ της προκυρηξης που εχει επανω δεξια και Δειτε. Αιντε γιατι νομιζετε οτι εγω σας δουλευω. Αλλος γραφει ανωνυμα εδω και η αλλη αλλαζει καθε μερα ονομα. Παρτε ρωτηστε και μετα πειτε.
Παιδιά δε σας δουλεύω την ίδια αγωνία περνάμε με εσάς εγώ και η οικογένεια μου [αυτό εννοώ "εμείς"]
Ειμαι μελος του φορουμ κ κολαει στον κωδικο μ... Στελνω αιτημα αλλαγης κωδικου κ το μεηλ απαντησης χανεται στον δρομο συνεχεια... Τεσπα εγω πηρα στο ναυτικο κ μου ειπαν 31 μαρτιου
κ οσοι προκαλουν τον πανικο διαγραφη...
κ οσοι προκαλουν τον πανικο διαγραφη...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 4 επισκέπτες